Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
30.6.13 21:27

@HARPER Já si to taky myslím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
1.7.13 03:08

Já mám taky to více stíníci a neklouže mi to, mám na boudičce sjeté asi tak 5 cm, ale normálně to tam drží a ani to neutahuji, nic, nechávám to tak, jenom občas vyrovnát, když se mi to nakrčí

@cosinka píše:
@HARPER Já si to taky myslím :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
1267
4.7.13 13:22

Já mám stínítko od lilinka.com a jsem spokojená. Pěkně drží, na konci je drátek, který drží tvar a jde lehce schovat na boudu a zase vyndat. Při větru trochu kvrdlá (výkyv asi 2cm), ale krásně zastíní a zavětruje. http://www.lilinka.com/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
4.7.13 18:19

@cosinka ahojky, já mám stínítko to úplně černé a jsem právě spokojena, měla jsem nejdřív právě z Lillinky a na to jsem nadávala, pořád to vyskakovalo, pak se mi ty držáky ulomili… ale s tím od Natydom jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
19.8.13 22:05

Nabízím k prodeji celou trojkombinaci 2011 v barvě Molten Red s příslušenstvím, kdyby měl někdo zájem, pište :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
10.9.13 15:11

A já nabízím k prodeji sporťák z limit. kolekce 2011, barva topping anis. Tak můžete taky mrknout :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
10.9.13 15:32

@melanka Já k tomu přidám korbu taky ze série Topping Anis :mrgreen: Ještě jsem jí nikde nadávala do bazaru, budu teprve prát a pak nabízet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
10.9.13 15:35

A já ještě přidám fusak Emitex s beránkem, perfektní do tohoto kočárku. Jen musím ještě nafotit :roll:
A už končím, nebojte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
17.9.13 21:52

Holky jak dáváte nánožník na sporták? Já vždycky sundavala madlo, ale mělo by to jít i s ním, ne? Hodte mi prosím někdo fotku, já to pořád všelijak montuju a hlavně nevím na co jsou tam ty dlouhé gumičky s patentkem na každé straně :think: jsem asi blbá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.9.13 22:00

@HARPER já madlo nepoužívám vůbec a ty dlouhé gumičky obtočím jakoby kolem té konstrukce co drží stříšku snad jsem to napsala srozumitelně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
17.9.13 22:07

@ivulik123 jenže já tam to madlo právě chci, malá je zvyklá se ho držet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.9.13 22:09

@HARPER taky jsem ty gumičky obtáčela okolo konstrukce. Madlo používám, je schované v nánožníku. Ale jak to má být správně nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
17.9.13 22:14

@cosinka já to dnes zkusila tak, že jsem rozepla ty zipy a ten prostředek jsem strčila ohnutý pod madlo, ale prostě mě fakt zajímá jak to má být správně, proč tam ty zipy vlastně jsou a jak je to myšleno výrobcem… :think: Naše Sofi je prcek a když nánožník zapnu a madlo je pod ním, tak ona nic nevidí a to by teda jako neprošlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
18.9.13 08:43

@HARPER Já jsem teď nánožník ještě nevytáhla. Měli jsme ho naposledy na jaře. Je pravda, že tam byl Jáchymek úplně schovanej, co si pamatuju. Když spal, tak jsem měla zipy zapnuté a madlo schované, když s vzbudil, tak jsem zipy rozepla a ten jakoby límec jsem tam nějak zapla. Už nevím, musím to zase natrénovat. Ale taky nevím, jak to má být správně. V návodu nic nebylo :nevim:
Na straně 151 jsem to měla i nafocené, taky jsem se ptala k čemu co je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.9.13 12:04

bazar Bystrc 27.9. - 28.9.2013

Dobrý den, ráda bych vás pozvala na bazar dětského oblečení (podzim, zima), který se bude konat v dětské kavárně Světluška 27.9 – 28.9. Brno – Bystrc. (věci můžete nakoupit i prodat). Napište si o více info).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí