Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJá mám stínítko od lilinka.com a jsem spokojená. Pěkně drží, na konci je drátek, který drží tvar a jde lehce schovat na boudu a zase vyndat. Při větru trochu kvrdlá (výkyv asi 2cm), ale krásně zastíní a zavětruje. http://www.lilinka.com/detail.php?…
@cosinka ahojky, já mám stínítko to úplně černé a jsem právě spokojena, měla jsem nejdřív právě z Lillinky a na to jsem nadávala, pořád to vyskakovalo, pak se mi ty držáky ulomili… ale s tím od Natydom jsem spokojena
Nabízím k prodeji celou trojkombinaci 2011 v barvě Molten Red s příslušenstvím, kdyby měl někdo zájem, pište ![]()
A já nabízím k prodeji sporťák z limit. kolekce 2011, barva topping anis. Tak můžete taky mrknout ![]()
@melanka Já k tomu přidám korbu taky ze série Topping Anis
Ještě jsem jí nikde nadávala do bazaru, budu teprve prát a pak nabízet
A já ještě přidám fusak Emitex s beránkem, perfektní do tohoto kočárku. Jen musím ještě nafotit ![]()
A už končím, nebojte ![]()
Holky jak dáváte nánožník na sporták? Já vždycky sundavala madlo, ale mělo by to jít i s ním, ne? Hodte mi prosím někdo fotku, já to pořád všelijak montuju a hlavně nevím na co jsou tam ty dlouhé gumičky s patentkem na každé straně
jsem asi blbá…
@HARPER já madlo nepoužívám vůbec a ty dlouhé gumičky obtočím jakoby kolem té konstrukce co drží stříšku snad jsem to napsala srozumitelně ![]()
@ivulik123 jenže já tam to madlo právě chci, malá je zvyklá se ho držet…
@HARPER taky jsem ty gumičky obtáčela okolo konstrukce. Madlo používám, je schované v nánožníku. Ale jak to má být správně nevím ![]()
@cosinka já to dnes zkusila tak, že jsem rozepla ty zipy a ten prostředek jsem strčila ohnutý pod madlo, ale prostě mě fakt zajímá jak to má být správně, proč tam ty zipy vlastně jsou a jak je to myšleno výrobcem…
Naše Sofi je prcek a když nánožník zapnu a madlo je pod ním, tak ona nic nevidí a to by teda jako neprošlo ![]()
@HARPER Já jsem teď nánožník ještě nevytáhla. Měli jsme ho naposledy na jaře. Je pravda, že tam byl Jáchymek úplně schovanej, co si pamatuju. Když spal, tak jsem měla zipy zapnuté a madlo schované, když s vzbudil, tak jsem zipy rozepla a ten jakoby límec jsem tam nějak zapla. Už nevím, musím to zase natrénovat. Ale taky nevím, jak to má být správně. V návodu nic nebylo ![]()
Na straně 151 jsem to měla i nafocené, taky jsem se ptala k čemu co je ![]()
Dobrý den, ráda bych vás pozvala na bazar dětského oblečení (podzim, zima), který se bude konat v dětské kavárně Světluška 27.9 – 28.9. Brno – Bystrc. (věci můžete nakoupit i prodat). Napište si o více info).