Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhojjky, holly hlavně vy co rozumite Jane.
chtela jsem se zeptat mam nabídku na odkoupení tohoto kočárku viz foto. paní nechce dle mně Velké peníze. ake chtěla jsem se zeptat. mate zkusenosti jak jsou tyto boudičky Velké a do kolika měsíců miminko v boudičce vydrží? očekáváme přírůstek na konci června
@Jannys korba je taková průměrná, možná trochu větší. My měli Concord Proton, je dost podobná. Ale kočár jsme prodali dřív než před půlrokem
tipla bych tak 8M u průměrného mimina bez fusaku…
@BlueFairy jasne takže klasika. jde mi o to, že paní prodává za 2.000kc to jak je na fotce. nemá zadne extra známky poškození proste klasika. a ja silne uvažuji zda do toho jít nebo ne. s Tim, že sporťák pak nějaký dokoupime
@Jannys sporťák se shání opravdu dost těžko bez podvozku
jinak cena dobrá ![]()
@BlueFairy ja myslela tak, že bych koupila třeba uplne jiný sporťák myslím značku.
navíc paní ujistila, že na tento se da pak sehnat sportovní verze.
ty máš bnebo jsi mela Jane? jak jsi byla spokojena?
@Jannys neměla jsem Slalom ale Powertwin a nemůžu říct jediné zlé slovo. Sice děcka tam byli jak vosy na bonboně, ale Slalom má místa fůru a hlavně se skvěle ovládají. Jediná škoda, že Slalom nejde dát proti směru jízdy, jako 2011.
@BlueFairy je tak to je super. asi do toho půjdeme;-) Máme čas na rozhodnuti do Dubna takže se uvidí. mam od známe vzaky nabídku trojkombinace tako mohican za nejake 3 tisíce, ale když to Jane kor trojkolka je Můj sen
Děkuji za názor. prý je barvicka sytější než je na fotce. bohužel však nemohu na netu najít
Děkuji za názor
@Jannys ja ho měla, dokonce i na chvilku pujcenou tu oranzovou korbicku a hezký
jinak ja rodila 2009,takze jsem mela starsi kocar..ale myslim ze ty korbicky velikostne jsou asi porad stejny ne? +-… ja rodila 1.srpna. a malou tam mela tak do unora,max.brezna.pak sla do sportaku i s fusakem…ale ja mam veliké deti
takze nejaky „normalni“ miminko se vejde mozna déle:-)
@anathema fakt? no tak to je super začínám se desne těšit. a oranžova korbička se ti líbila? ne ze by to byla ma barva ale něco krásného zni vyzařuje.
no Já mám zaky synka velkého tedy vysokého. tak snad dtuhatko se vleze;-) byla bych moc ráda
@Jannys píše:
@BlueFairy jasne takže klasika. jde mi o to, že paní prodává za 2.000kc to jak je na fotce. nemá zadne extra známky poškození proste klasika. a ja silne uvažuji zda do toho jít nebo ne. s Tim, že sporťák pak nějaký dokoupime
tak to podle mne ale není nijak super cena… korbička je se starším designem… já koupila toto z Prahy od paní za 4000kč… vše… byl to super kup a myslím, že když se poohlídneš, tak najdeš něco podobného… kočár sice starší, ale podvozek jako nový-včetně nových koleček…
tohle vše k tomu bylo v té ceně /kopíruji inzerát/
Prodám trojkombinaci Jané slalom pro, r. v. 2007,zakoupeno v Handy Praha PC 27.000 i s doplňky, požíván od leden 2008 (celkem asi 4a půl roku), kočárek je velmi prostorný a pohodlný.
Podvozek je odřený od dávání do auta, na sporťáku znát užívání, šislá boudička, ale hluboká korba a autosedačka v pořádku, všechny 3 pneumatiky a duše jsou nové.
Ke korbě, sporťáku a autosedačce přidávám 2× orig. fusak, deka, přebalovací taška, oboustranný nánožník na sporťák, 2× pláštěnka, 2× orig. vložka do sporťáku(oranžová a modrá), rukávník na rukojeť, pumpička, pouzdro na dudlík a snad najdu ještě černý slunečník.
Nejlépe asi osobní odběr nebo po domluvě po Praze mohu dovézt
CENA 3990,– Kč
@Jannys ahoj, ja mam taky slalom, celou trojkombinaci a jsem maximalne spokojena
male je 6,5 mesice a vejde se tam i fusakem naprosto v pohode, predpokladam, ze v nem projezdi jeste celou zimu ![]()
@Jannys ja mela celou tu trojkombinaci v šedé barvě, ale pak se mi ta korbicka rozbila( kocarek byl kupovan z druhe ruky) teda manzel to rozbil, tu strisku nejak, uz nevim
tak mi kamaradka pujcila tu oranzovou…jako ja tu barvu ráda nemám, ale tady se mi proste nejak líbila
uvidis no, oni uz ty ditka zvedavy chteji koukat, takze se jim v te korbicce uz nelibi
jinak s kocarkem jsem byla spokojena
pozdeji jsem uz teda prikoupila lehke golfky do auta, protoze porad skladat tenhle me uz nebavilo…ale do kufru do octavky, se vešel dobře ![]()
…ještě dodávám, že podvozek je fakt v pohodě a kolečka byla úplně fungl… fusaky jsou originál jané a k tomu různé barevné vložky do kočárků ještě originál zabaléné… deka v barvě, která nová stojí 700kč /aesthetic/…
pokud k tomu nejsou nic moc doplňky, tak mi to vážně super kup nepřijde..
jinak korbička.. vím aktuálně… malý je narozen 12.srpna..má tedy 4 měsíce.. a je úplně nadoraz.. ale je velký a dlouhý.. váží 8,5kila…takže počítám, že tak do měsíce, dvou budeme muset do sporťáku..ale jak říkám, mám obříka… /porodní váha 3,95..kg/