Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Selfi to mas stejne jak jsem to mela ja
ja teda mela super obrika..4,80kg a 53 cm
.. a kdyz ji poprve dala do te korbicky tak jsem se lekla, moc mista uz teda okolo neměla
ale vydržela tam, aspon pres tu nejvetsi zimu a unor uz sla do sportaku…
Je velka 77 cm. My mame srpnatko a uz v unoru budeme vozit ve sportaku…
@anathema píše:
@Selfi to mas stejne jak jsem to mela jaja teda mela super obrika..4,80kg a 53 cm
.. a kdyz ji poprve dala do te korbicky tak jsem se lekla, moc mista uz teda okolo neměla
ale vydržela tam, aspon pres tu nejvetsi zimu a unor uz sla do sportaku…
@Selfi tak to je super výbavička. je pravdou, že do Dubna ještě času dost kor když jsrm na skupince kde se prodávají pouze Jane TAKŽE ještě budu uvažovat.
Proto jsem se chtěla poptat jelikož tato značka mi přijde skvěla. a desingove kočárek krásný a i prakticky. u prvního jsem mela čtyřkolku tak ted bych chtěla trojkolku
Tak my mame prcka, v 6,5 mesicich 6400 gramu a 67 cm takze se zatim vejde krasne ![]()
Ja první mela 51cm a 3350g takže takový průměr. bohužel nás kočárek mel malou korbicku tak v 5 měsíci pěkně frcel do sporťáku
@Jannys píše:
@BlueFairy jasne takže klasika. jde mi o to, že paní prodává za 2.000kc to jak je na fotce. nemá zadne extra známky poškození proste klasika. a ja silne uvažuji zda do toho jít nebo ne. s Tim, že sporťák pak nějaký dokoupime
No je to 2006, ty už bývají hodně rozviklané, pak už to nemá vlastnosti toho perfektního kočárku. Jinak tohle je typ té největší korbičky od jané. je o pár cm větší jak protonka. Ještě edit, proboha, to chce za 2006 2000,– bez sportovní verze? tak to bych nebrala. jako slalom je perfektní jako sporťák, ne jako hluboký
@araw 2006??? Aha
já se ve těch ročníkách nevyznám
ale je to teda moc no…
@Jannys Tak paní může tvrdit co chce že
kamarádka si takhle koupila Camelona trojku a došel ji v krabici Frog
holt jak se v tom člověk nevyzná…
@BlueFairy no však právě proto se ptám tady že jo:-) kde jsou maminy zkušenější. nerada bych „nalitla“ a rozhodne rozjetý či rozvrzany kočárek nechci
@Jannys radši mrkni na jiný. Jestli lhala v roku výroby, kdo ví v čem lhala ještě ![]()
@BlueFairy no právě je to stránka na fb kde jsrm dala poptávku a paní mně kontaktovala přes fb. a to jsem se ještě musela na všechno ptát ![]()
@Jannys píše:
@araw mne paní říkala, že je to 2011
rozhodně to není 2011!!! můj kočár je 2007 a má už korbičku s tím modernějším designem… ten z tvého obrázku je tak 2005..nic -to je jedno, za tu cenu neber ani náhodou!