Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19015
25.1.14 19:05

@zuzan Nepadá brzda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
25.1.14 22:41

@Luisiana brzda se ani nehne tou to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.1.14 22:47
@Liszane píše:
Prosím o radu :kytka: jaký skate jde ke kočárku? Přemýšlím o koupi originalu, ale přijde mi trochu předraženej na to, že ani nevím jestli se na něm prckovi bude líbit :nevim:

podle mě jiný než originál nepůjde, já ho mám, malej byl na něm moc spokojenej, ale už se na něm nevozí, už většinou jezdí na motorce, takže bych ho klidně i prodala, kdyby jste měl azájem, napište mi zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
27.1.14 07:56
@zuzan píše:
Taky se zeptam mám ted novy Jane slalom asi týden a dole u kol mi stále něco drnci
Jako trochu zvoní mám takovém dojem ze je to někde u odpružení. Nevíte někdo co to může být.

podle mě to takhle cinká ta kotoučová brzda na předním kole - mně to taky dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
27.1.14 08:06

Ja to slyším spíš u zadních kol. Fakt me to štve nesnasim vrzajici kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
27.1.14 08:34

Promazani nepomaha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.1.14 12:11

MĚ TAKY CINKALO TO MALÉ STŘÍBRNÉ KOLEČKO CO JE V TOM KOLE, MANŽEL TO VYTÁHNUL A JE KLID, JÁ TU BRZDU STEJNĚ NEPOUŽÍVÁM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
27.1.14 12:32
@ivulik123 píše:
MĚ TAKY CINKALO TO MALÉ STŘÍBRNÉ KOLEČKO CO JE V TOM KOLE, MANŽEL TO VYTÁHNUL A JE KLID, JÁ TU BRZDU STEJNĚ NEPOUŽÍVÁM

to je právě ta kotoučová brzda na předním kole ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.1.14 14:11

@andreiika jj,jsem si to myslela, mě to taky furt jakoby cinkalo a vadilo mi to tak jsme to z toho sundali a je klid :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
27.1.14 14:15

@ivulik123 Jste sundali tu kotoučovou brzdu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.2.14 23:49

@zuzan Mě to taky jakoby cinkalo, ale pak jsem přišla na to, že to dělá v těch šedých plastech co jsou pod madlem a zvedají se když se skládá kočár, nevím, jak to napsat. Prostě ty co zmáčknu, když chci složit kočár, mám tam něco uvolněné, tak jsem zkusila za jízdy je jakoby mírně zvednout a přestalo to, tak jsem si pod ten jeden obmotala drátek, aby to bylo výše a už to nedělá. Doufám, že to je alespoň trošku srozumitelné :)

@zuzan píše:
@Luisiana brzda se ani nehne tou to nebude
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
4.2.14 14:43

Holky, když mám kočár ještě cca 2 měsíce v záruce udělají mi na něm servis v Handy Praha zdarma nebo za nějakou rozumnou cenu? Nemáte někdo zkušenost? Budu ho totiž prodávat, tak jsem si říkala aby ho někdo „prohlédnul“, ale o žádné závadě nevím, tak jestli to není vlastně zbytečné :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.2.14 20:31

Já myslím, že jo, já měla kočár v záruce a nejsem z Prahy a normálně jsem šla do obchodu, kde jsem ho koupila (autorizovaný prodejce kočarů Jane) a poslali kočár do Prahy na normální klasickou prohlídku po zimě a neplatila jsem nic ani za poštu, ani za seřízení.

@andreiika píše:
Holky, když mám kočár ještě cca 2 měsíce v záruce udělají mi na něm servis v Handy Praha zdarma nebo za nějakou rozumnou cenu? Nemáte někdo zkušenost? Budu ho totiž prodávat, tak jsem si říkala aby ho někdo „prohlédnul“, ale o žádné závadě nevím, tak jestli to není vlastně zbytečné :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
5.2.14 07:36

@sam56 dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
10.2.14 20:09

Holky nechával si někdo z vás ušít novou boudu na Jané na sporťáka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí