Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
23.5.13 11:11

@Luisiana Ona tam název nemá a ojednala jsem si ji podle fotky jedné co Slaloma prodávala a měla tam tu clonu nasazenou… No a pak mi ta paní poslala omylem další, kterou si objednal někdo jiný a tam už byl ten materiál jiný, napsala jsem jí, že mi poslala omylem dvě a ona at si nechám tu, která se mi víc líbí… :mrgreen: Na MMB jí šije NATYDOM, tak jí mrkni do alb a napiš, že tam chceš jen tu sítovinu a né tu víc stínící látku, ta byla i strašně taková zmuchlaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
23.5.13 11:14
@Luisiana píše:
@HARPER A sedí ti? Já chci objednat a nevím jakou. Jak se přesně jmenovala ta tvoje?

jinak mě teda sedí… jen když se skládá častěji do auta a bouda se pořád dává dolů, tak se mi časem povolej ty pásky po stranách a chce to znovu utáhnout… ale jinak si nemůžu stěžovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
23.5.13 11:20

@HARPER já mám s tlustým igelitem a pod ním je černá asi míň stínící látka - jako celou plochou ta látka k igelitu přichycená není, jen ve švu. Ten igelit se vytahuje dle stříšky a sjíždí to dozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.5.13 13:06

@andreiika Taky to mám tak. Igelit a pod tím víc stínící látka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.5.13 13:06
@HARPER píše:
@cosinka A ty máš tu víc stínící, jak tam je ten igelit a pod tím ještě ta podšívkovina? Já mám ten igelit hodně silnej a v něm je zatevená ta sítovina, není tam žádná další stínící látka, tak ten igelit je asi lepší, protože mě to teda nesklouzává…

jo jo, mám tu víc stínící

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
23.5.13 13:08
@cosinka píše:
@andreiika Taky to mám tak. Igelit a pod tím víc stínící látka.

já myslím, že mám tu míň stínící… ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.5.13 13:14

@andreiika já myslím, že máš tu víc stínící. Ta míň stínící je pouze igelit a ta síťka je už v tom jakoby zatavená. Jestli máš igelit a pod tím látku, tak ta je víc stínící. A jakou si psala natydom, že chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
23.5.13 14:51

@cosinka já jsem to asi nespecifikovala, napsala jsem že chci tu co si objednává víc lidí… ale mně jde spíš o to uchycení :( prostě to zklouzává a ten igelit se pak vytahuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.5.13 15:02

@andreiika já paní psala, že chci tu, která více stíní :lol:
Ale každopádně se ten igelit vytahuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
24.5.13 14:34

Holky, já mám teda tu více stínící a drží mi super, nemám s tím problém a to ikdyž jsem jí na oslavy sundala a pak zase dala zpátky, teď už není takový zmuchlaná, jako když přišla v balíku, ale pěkně se mi narovnala a vypadá to lépe a nic mi nikde nepadá, tak nevím, kde je chyba :(

@cosinka píše:
@andreiika já myslím, že máš tu víc stínící. Ta míň stínící je pouze igelit a ta síťka je už v tom jakoby zatavená. Jestli máš igelit a pod tím látku, tak ta je víc stínící. A jakou si psala natydom, že chceš?
@andreiika píše:
@cosinka já jsem to asi nespecifikovala, napsala jsem že chci tu co si objednává víc lidí… ale mně jde spíš o to uchycení :( prostě to zklouzává a ten igelit se pak vytahuje
  • Citovat
  • Upravit
7158
28.5.13 12:26

Holky je ten nánožník u sportáku nepromokavej? Mám kol. 2011…Venku občas sprchne, vyloženě neleje a nechce se mi dávat pláštěnku, malá pak řve, že nevidí, tak myslím, že by stačilo to prodloužení boudy a nánožník :think: Nemáte některá ozkoušeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
28.5.13 12:27
@HARPER píše:
Holky je ten nánožník u sportáku nepromokavej? Mám kol. 2011…Venku občas sprchne, vyloženě neleje a nechce se mi dávat pláštěnku, malá pak řve, že nevidí, tak myslím, že by stačilo to prodloužení boudy a nánožník :think: Nemáte některá ozkoušeno?

nepromokne, já v tom nechávám malou i spát veknu když teda vyloženě neleje, ale jen lehce prší tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.5.13 12:31

@Lussye Ok,dík, jdu na poštu, tak to hned vyzkouším… :lol: Potřebuju ještě courat po nějakých obchodech a pláštěnka je opruz… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
28.5.13 13:26

@HARPER Nánožník na sporťák nevím, ale na hlubokou korbu mi promokl. Skoro jsem ho ždímala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.5.13 16:13

@cosinka jj, na hluboké nepromokavý není, ale na sportáku je z uplně jiného mat… Nicméně ozkoušeno a musím konstatovat, že sice nepromokavý je, ale propouští vodu těmi postranními švy, nic hrozného, jarní fusáček co měla malá pod nánožníkem byl suchý a možná bych si toho ani nevšimla, ale když jsem nánožník sundala a otočila do rubu, tak v těch švech byl zvlhlý, látka ztmavla, hlavně teda dole u nožiček… to měli přez ty švy dát takovou tu paspuli, nebo je zatavit… :roll: A u nás teda vcelku pršelo dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí