Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
16.4.13 17:44

@andreiika A ta celá tmavá je taky od natydom? To jsem tady zvědavá co mi vůbec přijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.4.13 17:46

@cosinka Jojo, ta je taky od ní. Ta co mám já je fakt super. Doporučuji. ;) Zatím jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.4.13 17:49

@AmyApraxia Já si teda myslím, že jsem objednala tu co má SAM56. Teď v tom mám takovej hokej, že vůbec nevím, co mi příjde :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.4.13 20:29

@cosinka Mám to samé co Sam. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.4.13 21:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
16.4.13 22:03

Nestíní to asi tolik jako to celé černé, ale myslím, že je to dostatečné, malá přes to vidí a to sluníčko není přes to tak ostré, tak za mě je to ok a jsem zatím opravdu spokojená a jestli to popraská, tak to netuším, zatím to je v pohodě, tak doufám, že to tak zůstane a je to tam vzdušné, tak podle mě nehrozí že se to zapaří, to máš jakoby nahoře igelit a pod tím sítku, tak vlastně mezi igelitem a tou sítkou je prostor a vzduch

@andreiika píše:
chápu jak to myslíš a nesvítí přes to poloprůhledné sluníčko? a nepopraská to igelitové? a nebude to pod tím zapařené? nebo tak něco ;)
  • Citovat
  • Upravit
sam56
16.4.13 22:05

Já jsem s tím zatím opravdu spokojená, tak doufám, že budeš taky. Dala jsem to přes boudičku a připevnila hned k tyčce pod boudičkou, jako když to natáhneš, tak hned k té nejbližší, co ti tam vyjde, já to klidně nafotím, ale dneska jsem poslala kočár do prahy na servisní prohlídku a asi tak týden bude bez, tak pokud na to do té doby nepříjdeš, tak to nafotím, až budu znovu dávat sporťák :)

@AmyApraxia píše:
@HARPER a Sam, nafotíte až budete moc, na které tyčce a jak jste to uchytily na kočárku? Já to tam teď mám, ale pořád vymýšlím, jak to ještě vylepšit, vy už s tím máte delší zkušenost, tak prosím radu. :lol:
  • Citovat
  • Upravit
sam56
16.4.13 22:07

Tak to bude překvapení až to dorazí, ony je buď neprůhledná - celá černá a nebo jsou dva druhy průhledné a to buď větší sítka (více průhledné) a nebo hustší sítka, spíše do černa :)

@cosinka píše:
@AmyApraxia Já si teda myslím, že jsem objednala tu co má SAM56. Teď v tom mám takovej hokej, že vůbec nevím, co mi příjde :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
4401
17.4.13 11:44

Sam56 a kterou tu sítku že máš?? tu hustší nebo tu mín???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.4.13 12:15
@sam56 píše:
Tak to bude překvapení až to dorazí, ony je buď neprůhledná - celá černá a nebo jsou dva druhy průhledné a to buď větší sítka (více průhledné) a nebo hustší sítka, spíše do černa :)

Objednala jsem hustší síťku, tak snad to bude OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
17.4.13 21:42

Já myslím, že budeš spokojená, ono je to vcelku jedno, myslím, že stínit budou všechny, jenom některé více a některé méně :)

@cosinka píše:
Objednala jsem hustší síťku, tak snad to bude OK :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
1096
21.4.13 18:21

Dnes mi přestala brzdit ruční brzda předního kola. Nevíte čím to je? :,(
Stačí to někde utáhnout? :nevim: Nemáte někdo zkušenost?
Manžel má angínu (na smrt nemocnej), tak ho nechci otravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
21.4.13 20:13

@cosinka Určitě by ti dobře poradili a i to opravili v nějakém cykloservisu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
21.4.13 20:16

http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?… Holky mám objednanou na léto tuhle podložku je z funkčního mat. a malá nebude mít v létě zpocená záda :lol: Dá se použít i do autosedačky, koukala jsem, že se z tohohle mat. vyrábí i ten děsně drahej letní potah na autosedačku Romer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.4.13 20:17

@HARPER Asi tam zítra zajdu, cykloservis máme pod barákem. Dokonce mi už pán 2× měnil píchlou duši :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí