Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
7.4.13 17:53

Sam já jsem z Jeseníku, škoda, že jsou vždy všichni tak daleko. :-( A co máš s předním kolečkem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
7.4.13 20:43
@sam56 píše:
Já mám tu hustší síťku, původně jsem měla objednanou tu slabší a nakonec jsem to měnila, aby to bylo pro jistotu i proti sluníčku, tak si myslím, že to bude mít více využití, ale třeba i ta průhlednější je proti sluníčku dobrá. Už se mi to začíná na tom kočárku docela líbít, když jakoby odděláš boudičku, tak to prodloužení ti udělá novou boudičku, pokusila jsem se to tak i vyfotit, tak se to dá vozit pořád. A nevybledla ti ta černá? Mi se zatím moc nezdá, ale mám sporťák teprve měsíc, tak z toho mám docela na léto strach

My ještě jeudíme v hl. korbě - na ní nic nevybledlo :kytka: Sporťák vytáhnem tak za měsíc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
8.4.13 20:01

Já mám tuto http://www.lilinka.com/detail.php?…
a je to naprd, nedá se to použít, když se sklopí bouda a ve větru to plandá. Možná by ten kšiltík stačil o kousek kratší. Ta moje ale krásně stíní sluníčko, jen tak trochu plandá. Ta s igelitem je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
8.4.13 20:03

http://www.lilinka.com/foto_detail.php?…
takhle nějak to vypadá na Slalomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.4.13 20:08

@Wikky Původně jsem ji chtěla, ale objednávám od Natydom. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
8.4.13 21:29

Tak to ta s tím igelitem vypadá, že sedí lépe, dneska jsme s ní poprvé vyrazily na procházku a super, když jí nesvítilo do kočárku sluníčko, tak jsem jakoby sklopila boudičku a vypadalo to jako bych tam nic neměla jenom tu boudičku a když začalo foukat, tak jsem to překlopila, tak za mě jsem spokojená.

@Wikky píše:
http://www.lilinka.com/foto_detail.php?…
takhle nějak to vypadá na Slalomu
  • Citovat
  • Upravit
sam56
8.4.13 21:31

Jé tak to je škoda, že si tak daleko, jsme mohly vyrazit se slalomy a prcky na procházku :) No já dala před měsícem sporťák a když jedu po kamínkách (když jsou třeba teď na cestě po zimě) tak mi to jakoby pořád klepe jak kdyby tam byla korba, tak to chci poslat na servis, ale čekám, až příjdou golfky. Ty máš taky holčičku?

@AmyApraxia píše:
Sam já jsem z Jeseníku, škoda, že jsou vždy všichni tak daleko. :-( A co máš s předním kolečkem? 8o
  • Citovat
  • Upravit
82
8.4.13 21:32

Sam, tak to mě moc těší, já teď musím čekat 14 dní. :? Ale snad přijde brzy. ;) Už se na ni těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
8.4.13 21:33

My jezdili s hlubokou korbou 11 měsíců a ještě bysme asi i jezdily, ale byli jsme na oslavě, tak ve sporťáku se jí lépe sedělo, tak jsem to přehodila, jinak mám prcka a do hluboké se mi pořád vejde i s fusakem. Mi se zdá že mi trošku vybledla boudička, ale budu jí posílat na reklamaci, protože je křivě ušitá, tak třeba dostanu novou, ale to vyblednutí není nijak hrozné, možná se mi to jenom zdá

@cosinka píše:
My ještě jeudíme v hl. korbě - na ní nic nevybledlo :kytka: Sporťák vytáhnem tak za měsíc :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
82
8.4.13 21:35

No to je škoda, já tu kámošky s kočárky nemám, tak jezdím sama s malou. :P Nikdo asi děti nechce, zatím, nebo se nedaří. Aha, tak to jo. Já jsem si objednala baby jogger city mini a jsem maximálně spokojená. :-) Jsou super. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.4.13 21:38

Jinak mě kočárek určitě vybledl, ale který to nedělá, hodně se šisují v létě a kor černé. Já jsem jezdila s hlubokou korbou, bez toho vrchu a když ho tam teď přidělám, tak je černý a to okolo korbičky je světlé vybledlé, nevím, jestli by to bylo na reklamaci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.4.13 22:11
@sam56 píše:
My jezdili s hlubokou korbou 11 měsíců a ještě bysme asi i jezdily, ale byli jsme na oslavě, tak ve sporťáku se jí lépe sedělo, tak jsem to přehodila, jinak mám prcka a do hluboké se mi pořád vejde i s fusakem. Mi se zdá že mi trošku vybledla boudička, ale budu jí posílat na reklamaci, protože je křivě ušitá, tak třeba dostanu novou, ale to vyblednutí není nijak hrozné, možná se mi to jenom zdá
:palec: tak to ti boudičku určitě vymění. Dnes jsem objednala od natydom taky to prodloužení boudy - to tmavší :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.4.13 22:33

@cosinka Takže taky 14 dní čekání? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
8.4.13 23:43

Tak to je blbé, že tam nikoho nemáš. Mi to naštěstí vyšlo dobře, na mateřské jsem zároveň s kámoškou, má cca o 6 týdnů starší holčičku a jinak jsme se v místě kde bydlím docela rozrodily a máme tady 5 miminek, tak je to fajn, když vyjedu na procházku, tak mám s kým pokecat, což je super. Oni tu barvu na reklamaci neuznají, vím, že už to někdo psal, že to zkoušel a mají to přímo i v těch papírech, tak doufám, že mi to uznají, ale je fakt křivá a propadala se dovnitř, jenom jsem to dříve nereklamovala, abych nebyla bez kočáru, to by mě dost štvalo. Já objednala Quatro Valencie. Kvalita asi nic moc, ale je mi líto dávat jane do auta, tak jsem vzala levnější golfáče a těch mi tak nebude líto. Jinak si pořád kočárek opečovávám, tak jsem chtěla ať mě jeden neštve, když se s nim něco stane :)

@AmyApraxia píše:
No to je škoda, já tu kámošky s kočárky nemám, tak jezdím sama s malou. :P Nikdo asi děti nechce, zatím, nebo se nedaří. Aha, tak to jo. Já jsem si objednala baby jogger city mini a jsem maximálně spokojená. :-) Jsou super. :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
sam56
8.4.13 23:44

Tak doufám, že budeš taky spokojená. Já si na to začínám zvykat a docela se mi to líbí, hlavně to tmavší bude mít to využití i proti sluníčku, dneska u nás po dlouhé době svítilo a malá viděla ven a nesvítilo na ni, tak to bylo super, ale na léto mám místo toho slunečník, tak to budu používat na střídačku.

@cosinka píše: :palec: tak to ti boudičku určitě vymění. Dnes jsem objednala od natydom taky to prodloužení boudy - to tmavší :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4