Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
21.4.13 20:19

@cosinka no vidíš :lol: je to stejná brzda jako na kole, tak to bude mít určo hned… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.4.13 20:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.4.13 21:24

Holky, tak jsme dnes sportáček zajeli na bruslích a super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.4.13 21:26
@HARPER píše:
Holky, tak jsme dnes sportáček zajeli na bruslích a super!

Holky šikovný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.4.13 21:32
@cosinka píše:
Holky šikovný :palec:

Noo dali jsme to :mrgreen: Jako těhotná jsem na brusle nemohla, loni s malim mimčem taky ne, takže to bylo docela po delší době… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
22.4.13 22:42

A jak se ti jezdilo? Já se na brusle taky chystám, ale mám docela strach s kočárem a to kolečko máš zaaretované?

@HARPER píše:
Noo dali jsme to :mrgreen: Jako těhotná jsem na brusle nemohla, loni s malim mimčem taky ne, takže to bylo docela po delší době… :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7158
22.4.13 22:57
@sam56 píše:
A jak se ti jezdilo? Já se na brusle taky chystám, ale mám docela strach s kočárem a to kolečko máš zaaretované?

jezdilo se super, sporták je fakt stabilní, jsem se kolikrát o kočárek pěkně zapřela… Kolečko zaretované nemám a ani si to neumim představit, nesnáším to a nepoužívám, ale asi musíš mít taky kočárek dobře seřízený, aby se ti z kopce nějak nerozkmitalo a nevybrovalo… Já si to fakt zaretované neumím představit, u nás je stezka dost klikatá a nevim jak bych v té rychlosti zatáčela nebo se vyhýbala cyklistům… :mrgreen: potřebuju rychle zareagovat, rychle změnit směr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
23.4.13 13:43

Já si to právě taky neumím představit, ale četla jsem někde nějaký článek o bruslích a kočárcích a tam to právě psali, že si máš to přední kolečko zaaretovat, tak jsem nad tím přemýšlela, jak bych s tím jezdila, proto mě to zajímalo :)

@HARPER píše:
jezdilo se super, sporták je fakt stabilní, jsem se kolikrát o kočárek pěkně zapřela… Kolečko zaretované nemám a ani si to neumim představit, nesnáším to a nepoužívám, ale asi musíš mít taky kočárek dobře seřízený, aby se ti z kopce nějak nerozkmitalo a nevybrovalo… Já si to fakt zaretované neumím představit, u nás je stezka dost klikatá a nevim jak bych v té rychlosti zatáčela nebo se vyhýbala cyklistům… :mrgreen: potřebuju rychle zareagovat, rychle změnit směr…
  • Citovat
  • Upravit
1096
23.4.13 15:05

Tak mi přišel od natydom balíček :dance:
Prodloužení boudy je přesně tak jak jsem chtěla. Cca za 14 dní vytáhneme sporťák, tak jsem zvědavá, jak to tam namontuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
23.4.13 21:56

A máš to stejné co já? To průhledné s tmavší síťkou? Tak potom pošli fotku :)

@cosinka píše:
Tak mi přišel od natydom balíček :dance:
Prodloužení boudy je přesně tak jak jsem chtěla. Cca za 14 dní vytáhneme sporťák, tak jsem zvědavá, jak to tam namontuju :think:
  • Citovat
  • Upravit
1096
23.4.13 22:05
@sam56 píše:
A máš to stejné co já? To průhledné s tmavší síťkou? Tak potom pošli fotku :)

mám to stejné. Foto pošlu, ale až složíme sporťák. Zatím jsme v hl. korbě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
6.5.13 14:31

Holky, už mám to prodloužení boudy - je tam tmavá síťka a igelit ale nevím jestli to má být igelitem nahoru nebo dolu? :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
6.5.13 14:54

@andreiika igelitem nahoru, aby to nepromoklo, když bude pršet:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
6.5.13 17:08

@xmarge taky mi to pak došlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
6.5.13 18:16

Holky kdy jste měnily korbu za sporťák?