Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@cosinka no vidíš
je to stejná brzda jako na kole, tak to bude mít určo hned… ![]()
@HARPER píše:
Holky, tak jsme dnes sportáček zajeli na bruslích a super!
Holky šikovný ![]()
@cosinka píše:
Holky šikovný
Noo dali jsme to
Jako těhotná jsem na brusle nemohla, loni s malim mimčem taky ne, takže to bylo docela po delší době… ![]()
A jak se ti jezdilo? Já se na brusle taky chystám, ale mám docela strach s kočárem a to kolečko máš zaaretované?
@HARPER píše:
Noo dali jsme toJako těhotná jsem na brusle nemohla, loni s malim mimčem taky ne, takže to bylo docela po delší době…
@sam56 píše:
A jak se ti jezdilo? Já se na brusle taky chystám, ale mám docela strach s kočárem a to kolečko máš zaaretované?
jezdilo se super, sporták je fakt stabilní, jsem se kolikrát o kočárek pěkně zapřela… Kolečko zaretované nemám a ani si to neumim představit, nesnáším to a nepoužívám, ale asi musíš mít taky kočárek dobře seřízený, aby se ti z kopce nějak nerozkmitalo a nevybrovalo… Já si to fakt zaretované neumím představit, u nás je stezka dost klikatá a nevim jak bych v té rychlosti zatáčela nebo se vyhýbala cyklistům…
potřebuju rychle zareagovat, rychle změnit směr…
Já si to právě taky neumím představit, ale četla jsem někde nějaký článek o bruslích a kočárcích a tam to právě psali, že si máš to přední kolečko zaaretovat, tak jsem nad tím přemýšlela, jak bych s tím jezdila, proto mě to zajímalo ![]()
@HARPER píše:
jezdilo se super, sporták je fakt stabilní, jsem se kolikrát o kočárek pěkně zapřela… Kolečko zaretované nemám a ani si to neumim představit, nesnáším to a nepoužívám, ale asi musíš mít taky kočárek dobře seřízený, aby se ti z kopce nějak nerozkmitalo a nevybrovalo… Já si to fakt zaretované neumím představit, u nás je stezka dost klikatá a nevim jak bych v té rychlosti zatáčela nebo se vyhýbala cyklistům…potřebuju rychle zareagovat, rychle změnit směr…
Tak mi přišel od natydom balíček ![]()
Prodloužení boudy je přesně tak jak jsem chtěla. Cca za 14 dní vytáhneme sporťák, tak jsem zvědavá, jak to tam namontuju ![]()
A máš to stejné co já? To průhledné s tmavší síťkou? Tak potom pošli fotku ![]()
@cosinka píše:
Tak mi přišel od natydom balíček
Prodloužení boudy je přesně tak jak jsem chtěla. Cca za 14 dní vytáhneme sporťák, tak jsem zvědavá, jak to tam namontuju
@sam56 píše:
A máš to stejné co já? To průhledné s tmavší síťkou? Tak potom pošli fotku
mám to stejné. Foto pošlu, ale až složíme sporťák. Zatím jsme v hl. korbě ![]()
Holky, už mám to prodloužení boudy - je tam tmavá síťka a igelit ale nevím jestli to má být igelitem nahoru nebo dolu?
![]()
@andreiika igelitem nahoru, aby to nepromoklo, když bude pršet:o)