Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTeď jsem koukala na recenze Jané Slalom pro a zřejmě bude docela rozdíl mezi jednotlivými verzemi. Jedna maminka tam píše, že její manžel 185 cm velký s kočárem prakticky nemohl jezdit, že se tam „nevešel“ já mám přítele stejně velkého hrozně si to pochvaluje, že dá rukojeť nahoru a krásně se mu u toho jde.
![]()
@andreiika já mám chlapa 187cm vysokýho a s kočárem jezdí v pohodé a rád
a já mám 150 a taky se mi s ním jezdím v pohodě
@andreiika Manžel má 190cm a nestěžuje si
Já mám 164cm a taky OK ![]()
Tak buď jsou ty recenzentky zaujaté anebo je fakt mezi těma verzema rozdíl. Já kupovala loni a mám verzi Jané Slalom Pro 2011 Limited.
Holky, akorát mi trochu vrže konstrukce. Mažu silikonovým olejem, ale za chvíli to vrže zase. Máme to tady samou kostku a kočičí hlavu, tak se není asi čemu divit ![]()
Ufoukni kolečka, mi to taky dělalo a mazala jsem skoro pořád a od té doby, co jsem je ufoukla, tak je klid ![]()
@cosinka píše:
Holky, akorát mi trochu vrže konstrukce. Mažu silikonovým olejem, ale za chvíli to vrže zase. Máme to tady samou kostku a kočičí hlavu, tak se není asi čemu divit
Holky, posílám slíbené fotečky, tak snad si z nich něco vyberete ![]()
Sam56 už jsem je trošku vyfoukla a pořád vyzají. Je pravda, že o hodně míň ![]()
Sam 56 Už v tom mám bordel
Ty máš tu hustší síťku?
Máme stejnou barvu kočárku
![]()
Sam, díky, je to super, jdu do toho. Máš moc krásnou holčičku, takové srdíčko roztomilé, je moc nádherná.
Tuli, tuli
Odkud jsi? ![]()
Já mám tu hustší síťku, původně jsem měla objednanou tu slabší a nakonec jsem to měnila, aby to bylo pro jistotu i proti sluníčku, tak si myslím, že to bude mít více využití, ale třeba i ta průhlednější je proti sluníčku dobrá. Už se mi to začíná na tom kočárku docela líbít, když jakoby odděláš boudičku, tak to prodloužení ti udělá novou boudičku, pokusila jsem se to tak i vyfotit, tak se to dá vozit pořád. A nevybledla ti ta černá? Mi se zatím moc nezdá, ale mám sporťák teprve měsíc, tak z toho mám docela na léto strach
@cosinka píše:
Sam 56 Už v tom mám bordelTy máš tu hustší síťku?
Máme stejnou barvu kočárku![]()
Amy moc děkuji, je to takové malé sluníčko, na to že má ve čtvrtek rok, tak je pořád takové moje miminečko
Jsem z kopřivnice a odkud jsi ty? Já myslím, že se to dá využít, že to není takový špatný kup, hlavně teda na podzim až bude foukat a i teď jak je ještě zima, tak je tam aspoň pěkně schovaná
@AmyApraxia píše:
Sam, díky, je to super, jdu do toho. Máš moc krásnou holčičku, takové srdíčko roztomilé, je moc nádherná.Tuli, tuli
Odkud jsi?
Tak zkus vyfouknout ještě více a promazat, mi to potom opravdu přestalo a teď mě spíše zlobí jenom přední kolečko, tak to budu posílat na servis, tak snad mi to spraví, protože to je teď asi tak jediné co mi dost vadí, předtím mi vadilo i to vrzání, ale už to nevrže, tak je to ok, tak ještě spravit do kolo a bude to super kočárek ![]()
@cosinka píše:
Sam56 už jsem je trošku vyfoukla a pořád vyzají. Je pravda, že o hodně míň