Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProSam, moc děkuji
budu ráda, když mi to nafotíš a napíšeš, jaké to je proti tomu sluníčku, jestli je tam nějaký efekt nebo ne, uvažuji o té uplně tmavé, tak uvidím, ale líbí se mi více to s tou síťkou právě. ![]()
@AmyApraxia Já o té slídě se síťko také uvažuji. Máme od Lilinka.com jen tu clonu s drátkem, ale ve větru to trochu plandá. Tato slída je určitě pevnější.
Určitě nafotím, jenom nevím, jestli se toho sluníčka dočkáme ![]()
@AmyApraxia píše:
Sam, moc děkujibudu ráda, když mi to nafotíš a napíšeš, jaké to je proti tomu sluníčku, jestli je tam nějaký efekt nebo ne, uvažuji o té uplně tmavé, tak uvidím, ale líbí se mi více to s tou síťkou právě.
No to je otázka.
Snad jo. Tak hned jak dorazí, tak foť, budu čekat.
Děkuji. Už to chci právě taky objednat. ![]()
Tak dneska ještě nepřišla, tak doufám, že zítra dorazí, čekala jsem na ní cca necelých 14 dní
@AmyApraxia píše:
No to je otázka.Snad jo. Tak hned jak dorazí, tak foť, budu čekat.
Děkuji. Už to chci právě taky objednat.
To je docela dlouho.
Tak snad dorazí už zítra. Ach jo. Paní to očividně posílá obyčejnou poštou a to je na dva dny s jejich službama.
@AmyApraxia píše:
@andreiika Řeším to samé a přemýšlím tady nad tímto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
hmmm…taky váhám jestli tuhle nebo tu průhlednou
![]()
Já jí sice chci kupovat až na podzim, ale chci určo tu s tou sítkou uvnitř…nechám si jí i pro druhé, loni sem pořád jezdila se slunečníkema to mě neba, tohle je praktičtejší…ted se chystám kupovat další kočár
Holky, tak už nám dorazilo to prodloužení, ještě jsem ve fázi, že nevím, jestli se mi to na kočáru líbí a nebo ne, ale asi spíše líbí, každopádně já to chtěla hlavně kvůli větru a malá je tam teď pěkně schovaná a na léto mám ještě slunečník, tak to budeme možná používat na střídačku. Mám s tou tmavší síťkou a asi to je fakt lepší, je fakt, že když bude v zimě ostré sluníčko, tak jí tam nebude svítit a bude to chránit i proti tomu. Přidávám nějaké fotečky, mám to i s nánožníkem, malá mi tam spala, jestli budete chtít nafotit i bez něho, tak písněte jo a ještě jsem si to pak lépe nasazovala, to byla taková rychlovka a ještě to bylo s balíčku pokrčené. tak snad jsem vám pomohla v rozhodování, ale já jsem asi spokojená ![]()
@AmyApraxia píše:
To je docela dlouho.Tak snad dorazí už zítra. Ach jo. Paní to očividně posílá obyčejnou poštou a to je na dva dny s jejich službama.
Jo a ještě jsem si k tomu vzala ten nánožníček v takovém obalu, co se dá přidělat na kočárek a ten se mi docela líbí, když někam náhodou vyjedeme bez pláštěnky, tak určitě poslouží.
Sam, mám uplně stejný kočárek.
Mě se zdá, že na nějakém to vypadá jako když by to bylo přímo na něj a někde ne. Ale to s spíš záleží jak je to nafocené. Já myslím, že docela dobrý ne? A myslíš, že proti sluníčko to bude dobré? Nebo ani moc ne? Z fotek to není moc poznat. A jaký myslíš ten nánožník? Děkuju za fotky. ![]()
Např. na fotkách od Harper mi přijde, že to sedí líp, ale to je asi spíš jen náhoda, nebo to tak zkresluje, nevím. Každopádně si ji objednám taky. ![]()
Možná by to tam chtělo lépe dát, já vytáthla kočár z auta a hned jsem to vytáhla z balíku a nasadila, moc jsem si s tím nehrála
Našla jsem tam takový nánožník v kapsičce, že se dá přidělat na kočárek, je takový teňouký, tak akorát na zakrytí, když třeba prší, ať nemusím přes léto tahat ten velký, stal myslím kolem 295,– nebo tak nějak. Myslím, že by to proti sluníčku mohlo být, ale to uvidím až bude svítit a bude malá sedět, zatím v kočárku spíše jenom spí, protože nikam s nim moc nechodím, ale myslím, že když by to nebylo proti sluníčku, tak proti větru a dešti to bude fajn, třeba teď jak fouká, tak mě štvalo, že je ta boudička krátká. Akorát nechápu, jak tady holky psaly, že to ohnou dovnitř, to mi nešlo, je tam drátek, ale když jsem jakoby boudičku oddělala, tak to vypadá, jako by to prodloužení dělalo celou novou boudičku, tak místo abych to ohýbala, tak budu jezdit se sklopenou boudičkou a je ničemu to nebude vadit. Jinak myslím, že je to dobrá věc a nějakou to využití se tomu určitě najde ![]()
@AmyApraxia píše:
Např. na fotkách od Harper mi přijde, že to sedí líp, ale to je asi spíš jen náhoda, nebo to tak zkresluje, nevím. Každopádně si ji objednám taky.
To je ten nánožník, myslím že ho šije i do madla, mi ale stačil ten do kapsičky, dá se přidělat na kočárek a máš ho po ruce http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@AmyApraxia píše:
Např. na fotkách od Harper mi přijde, že to sedí líp, ale to je asi spíš jen náhoda, nebo to tak zkresluje, nevím. Každopádně si ji objednám taky.
@sam56 píše:
Holky, tak už nám dorazilo to prodloužení, ještě jsem ve fázi, že nevím, jestli se mi to na kočáru líbí a nebo ne, ale asi spíše líbí, každopádně já to chtěla hlavně kvůli větru a malá je tam teď pěkně schovaná a na léto mám ještě slunečník, tak to budeme možná používat na střídačku. Mám s tou tmavší síťkou a asi to je fakt lepší, je fakt, že když bude v zimě ostré sluníčko, tak jí tam nebude svítit a bude to chránit i proti tomu. Přidávám nějaké fotečky, mám to i s nánožníkem, malá mi tam spala, jestli budete chtít nafotit i bez něho, tak písněte jo a ještě jsem si to pak lépe nasazovala, to byla taková rychlovka a ještě to bylo s balíčku pokrčené. tak snad jsem vám pomohla v rozhodování, ale já jsem asi spokojená
Vždyt to máš obráceně, jestli to teda máš s tím igelitem, tak igelit je navrch a ta podšívkovina je dovnitř… ![]()