Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJá mám tašku taky těžkou, edice 2011, a nepřevrací se, i nerovné chodníky jezdím, a že by to nějak moc drncalo, se mi nezdá…jezdím sním i do lesa…teď tedy né, pač je kupa sněhu, ale kdxž bylo sucho, tak v pohodě. ![]()
@AmyApraxia píše:
@Lussye Přesně tak i já.
Podle mě dokonalý kočárek neexistuje, ale tento bych neměnila, krom teda malého košíku a velké pláštěnky, ale u stím se dá naučit.
Já ho viděla a jako jediný splnoval, všechny mé požadavky, a je krásný, prostě láska na první pohled ![]()
@Lussye Můžu jen souhlasit, mě vyhovuje jen malý košík. S velkou pláštěnkou jsem si poradila tou taškou na pláštěnku od Natydom a super.
Ale jinka mi vyhovuje uplně vším. Tak budu fakt ráda, když receneze do odkazu vyplníte, ať maminky vidí, že jsou i velmi spokojené zákaznice. ![]()
@AmyApraxia píše:
@Lussye Můžu jen souhlasit, mě vyhovuje jen malý košík. S velkou pláštěnkou jsem si poradila tou taškou na pláštěnku od Natydom a super.Ale jinka mi vyhovuje uplně vším. Tak budu fakt ráda, když receneze do odkazu vyplníte, ať maminky vidí, že jsou i velmi spokojené zákaznice.
já recenzi včera napsala, zatím tam není…
@HARPER Já předevčírem Harper a zatím jsem koukala, že je tam pořád 18 maminek a moje nikde.
Nějak jim to trvá.
![]()
My teda jeste jezdime s korbou, ale prosim vas vysvetlete mi, jak tu plastenku narvete do te maly tasticky od Natydom?
Jestli je teda plastenka u Pro stejna jako u Reversu - takova zpevnena nejakymi draty nebo cim. Mam pocit, ze to nikdy nijak slozit nepujde ![]()
@Radka84 slalom žádný dráty v pláštěnce nemá, je to proste jen kus pevnýho igelitu(slídy), takže jde hodně složit (i když cpaní do tý taštičky od natydom je občas fuška).
@Radka84 No jedině se vyprdni na origoš pláštěnku a kup si obyč, univarzální… Já kupovala nějakou za 200,– a pasuje super… origoš mám jen na sporták a obě naprosto v pohodě do té tašky dám, nějaké dráty si teda na pláštěnce neumim představit, asi zbytečný nesmysl, ne
… Mám teda klasického Slaloma…
@xmarge aha, ja myslela, ze jste prisly na nejaky zazracny zpusob, jak to slozit ![]()
Ta plastenka ma proste svoji kontrukci, aby nebyla na sportaku nalepena, podle mne, vypada takhle
http://malvik.simg.cz/…rse-2012.jpg
Zas se mi nechce kupovat neoriginal, kdyz uz k tomu jednu plastenku mam ![]()
@Radka84 ta pláštenka na janečku ale přeci žádné dráty nemá
je sice objemější, ale složit se dá v pohodě, my ji využíváme časta i jak venku moc fouká tak jí dám malá na kočár ať je trochu chráněná
@Radka84 píše:
@ivulik123 ta na Revers necim vyztuzena je
tak bych sjela do handy, at ti ukáží jak se taková pláštěnka skladuje ![]()
@Radka84 jj,to máš pravdu, já totiž původně uvažovala o Reversu, pak jsme šla do Janečka tam je i ta pláštěnka o něco líp řešená ![]()
@Radka84 píše:
My teda jeste jezdime s korbou, ale prosim vas vysvetlete mi, jak tu plastenku narvete do te maly tasticky od Natydom?Jestli je teda plastenka u Pro stejna jako u Reversu - takova zpevnena nejakymi draty nebo cim. Mam pocit, ze to nikdy nijak slozit nepujde
no to mi přijde jako pitomost, aby tam byly dráty. já ji prostě poskládám, přeložím, zavinu a šoupnu do kapsičky, chce to trochu šikovnosti, ale no problem.