Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14679
22.3.13 22:14

Já mám tašku taky těžkou, edice 2011, a nepřevrací se, i nerovné chodníky jezdím, a že by to nějak moc drncalo, se mi nezdá…jezdím sním i do lesa…teď tedy né, pač je kupa sněhu, ale kdxž bylo sucho, tak v pohodě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyApraxia
22.3.13 22:16

@Lussye Přesně tak i já. :-)

• Citovat
  • Upravit
14679
22.3.13 22:18
@AmyApraxia píše:
@Lussye Přesně tak i já. :-)

Podle mě dokonalý kočárek neexistuje, ale tento bych neměnila, krom teda malého košíku a velké pláštěnky, ale u stím se dá naučit.
Já ho viděla a jako jediný splnoval, všechny mé požadavky, a je krásný, prostě láska na první pohled :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyApraxia
23.3.13 08:56

@Lussye Můžu jen souhlasit, mě vyhovuje jen malý košík. S velkou pláštěnkou jsem si poradila tou taškou na pláštěnku od Natydom a super. :-) Ale jinka mi vyhovuje uplně vším. Tak budu fakt ráda, když receneze do odkazu vyplníte, ať maminky vidí, že jsou i velmi spokojené zákaznice. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7158
23.3.13 10:05
@AmyApraxia píše:
@Lussye Můžu jen souhlasit, mě vyhovuje jen malý košík. S velkou pláštěnkou jsem si poradila tou taškou na pláštěnku od Natydom a super. :-) Ale jinka mi vyhovuje uplně vším. Tak budu fakt ráda, když receneze do odkazu vyplníte, ať maminky vidí, že jsou i velmi spokojené zákaznice. :kytka:

já recenzi včera napsala, zatím tam není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyApraxia
23.3.13 10:11

@HARPER Já předevčírem Harper a zatím jsem koukala, že je tam pořád 18 maminek a moje nikde. :-) Nějak jim to trvá.
:roll:

• Citovat
  • Upravit
4247
24.3.13 00:20

My teda jeste jezdime s korbou, ale prosim vas vysvetlete mi, jak tu plastenku narvete do te maly tasticky od Natydom? 8o Jestli je teda plastenka u Pro stejna jako u Reversu - takova zpevnena nejakymi draty nebo cim. Mam pocit, ze to nikdy nijak slozit nepujde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
24.3.13 00:32

@Radka84 slalom žádný dráty v pláštěnce nemá, je to proste jen kus pevnýho igelitu(slídy), takže jde hodně složit (i když cpaní do tý taštičky od natydom je občas fuška).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
24.3.13 08:00

@Radka84 No jedině se vyprdni na origoš pláštěnku a kup si obyč, univarzální… Já kupovala nějakou za 200,– a pasuje super… origoš mám jen na sporták a obě naprosto v pohodě do té tašky dám, nějaké dráty si teda na pláštěnce neumim představit, asi zbytečný nesmysl, ne :nevim:… Mám teda klasického Slaloma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
24.3.13 11:27

@xmarge aha, ja myslela, ze jste prisly na nejaky zazracny zpusob, jak to slozit :mrgreen:
Ta plastenka ma proste svoji kontrukci, aby nebyla na sportaku nalepena, podle mne, vypada takhle
http://malvik.simg.cz/…rse-2012.jpg
Zas se mi nechce kupovat neoriginal, kdyz uz k tomu jednu plastenku mam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
24.3.13 13:18

@Radka84 ta pláštenka na janečku ale přeci žádné dráty nemá :think: je sice objemější, ale složit se dá v pohodě, my ji využíváme časta i jak venku moc fouká tak jí dám malá na kočár ať je trochu chráněná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
24.3.13 19:07

@ivulik123 ta na Revers necim vyztuzena je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
24.3.13 20:33
@Radka84 píše:
@ivulik123 ta na Revers necim vyztuzena je :nevim:

tak bych sjela do handy, at ti ukáží jak se taková pláštěnka skladuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
24.3.13 20:54

@Radka84 jj,to máš pravdu, já totiž původně uvažovala o Reversu, pak jsme šla do Janečka tam je i ta pláštěnka o něco líp řešená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
25.3.13 11:05
@Radka84 píše:
My teda jeste jezdime s korbou, ale prosim vas vysvetlete mi, jak tu plastenku narvete do te maly tasticky od Natydom? 8o Jestli je teda plastenka u Pro stejna jako u Reversu - takova zpevnena nejakymi draty nebo cim. Mam pocit, ze to nikdy nijak slozit nepujde :zed:

no to mi přijde jako pitomost, aby tam byly dráty. já ji prostě poskládám, přeložím, zavinu a šoupnu do kapsičky, chce to trochu šikovnosti, ale no problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí