Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProRadka84- ano ano takhle je pláštěnka nejde složit nebo jde, ale nikam se nevejde koupila jsem obyčejnou jen tak do tašky.. jiank já měla stejný model jako na fotce a ten si hlavně nekupujte
sporták je houpačka takže když sem dala malýho spát zvedli se mu nohy na horu a je tam málo místa na léto možná dobrý ale pořád si lámal záda prodala sem ho a mam jané slalom pro a je super..
@SatanekTerezka jj, na fotce je Revers, ten je naprd… to tady většina asi ví… ![]()
My uz mame Reverse doma, i kdyz zatim jeste jezdime s korbou. Ale znam nekolik zenskych, ktere si ho nemuzou vynachvalit. Ono je to tak s kazdym kocarem - vzdycky se najde nekdo, kdo ho chvali a nekdo kdo ho hani..
@Radka84 Mě jednoznačně ze včech recenzí kde jsem na co narazila vyplývá jediné, nový Revers prostě na Slalom Pro nemá… Já právě taky tápala který koupit, Klasický Slalom se mi jednoznačně víc líbil, když jsem ho viděla v krámě vedle Reversu… ale nechtěla jsem jen hezký kočárek, takže jsem se pídila dál, po zkušenostech, recenzích apod…
@HARPER my jsme se definitivne rozhodli, kdyz jsme je videli vedle sebe a vyzkouseli si je.. ale je to jedno, ja myslim, ze se nemusime navzajem presvedcovat, prisla jsem se jen zeptat na tu plastenku ![]()
@Radka84 já mám origoš pláštěnku a žádný dráty tam teda nemám…
Tak jsem taky přidala recenzi, pro mě je to jeden z nejhezčích kočárků, má své mouchy jako každý, ale ty pozitiva prostě převažují ![]()
Jj mouchy má, pro mě je to blbě dostupný a malý košík a ataky škoda že střecha nejde víc sklápět jako u starších verzí, jinak taky spokojenost, krásně se mi s ním jezdí, je skladný
@Culie právě chci teď na léto pořídit to prodloužení boudičky, jen nevím jestli to z toho průhledného plastu (nebo co to je) není pitomé, že přes to prosvítí sluníčko… košík je blbě přístupný a malý… Ale já ten kočárek vídám v Praze fakt velmi často, myslím, že asi oblíbený bude
@andreiika ja mam Reverse, ta tam ty draty ma
A jelikoz jsem nevedela, ze Pro ne, ptala jsem se, jak to skladate.
@andreiika Řeším to samé a přemýšlím tady nad tímto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Popřípadě Natydom psala, že by do průhledné dala hustší síťku, tak pořád váhám. ![]()
Dneska mi natydom posílá síťku s tou tmavší síťkou, psala mi že je to lepší, tak potom můžu nafotit
@AmyApraxia píše:
Popřípadě Natydom psala, že by do průhledné dala hustší síťku, tak pořád váhám.