Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
19.3.13 12:57

Já si nechala ušít na Janečko nanožník schovaný do madla je tenký, letní je to spíše proto kdyby se přes léto změnilo prudce počasí a začalo pršet tak ať je malinká aspoň trošinku chráněná, mám to taky od Natydom cenu už nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
19.3.13 13:36
@AmyApraxia píše:
@HARPER Harper Ty jsi samá vychytávka, co máš ještě? :lol: :mrgreen: Moc děkuji za rady, už jsem s Natydom ve spojení, já jsem si od ní kdysi nechávala šít kapsu na pláštěnku, která je umístěná u brzdy, fakt super, vejde se tam i něco malého navíc. :-) Taky to vypadá, jak když to k tomu patří. :potlesk: Je šikovná.

Taky mám tu tašku na pláštěnku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyApraxia
21.3.13 12:08

Ahoj holky, koukala jsem na jane recenze tady na emiminu, posílám odkaz: https://www.emimino.cz/…/slalom-pro/, chtěla jsem Vás poprosit, kdo si udělá chvilku a dá tam také své recenze, ať další maminky ví, že kočárek je super. ;) Jsou tam teď recenze od maminek nic moc, tak písněte ty Vaše, já tam psala včera večer, zatím se to nezobrazilo, až to schválí administrátor. :palec:

• Citovat
  • Upravit
AmyApraxia
21.3.13 12:10

@HARPER Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli nemáš pocit, že by se ta slída mohla začít trhat, já bych právě chtěla něco proti sluníčku, tak přemýšlím, že bych si dala to co máš ty s hustší síťkou, nebo celočerné. :think:

• Citovat
  • Upravit
7158
21.3.13 15:02
@AmyApraxia píše:
@HARPER Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli nemáš pocit, že by se ta slída mohla začít trhat, já bych právě chtěla něco proti sluníčku, tak přemýšlím, že bych si dala to co máš ty s hustší síťkou, nebo celočerné. :think:

Je to dost silný igelit, ale musí se dát pozor v mrazech, neshrnovat a nepřekládat, to potom praská… a určitě za něj nebrat při sklapování boudy.. když se tohle dodrží, myslím, že to bude v pohodě… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
22.3.13 08:39
@AmyApraxia píše:
Ahoj holky, koukala jsem na jane recenze tady na emiminu, posílám odkaz: https://www.emimino.cz/…/slalom-pro/, chtěla jsem Vás poprosit, kdo si udělá chvilku a dá tam také své recenze, ať další maminky ví, že kočárek je super. ;) Jsou tam teď recenze od maminek nic moc, tak písněte ty Vaše, já tam psala včera večer, zatím se to nezobrazilo, až to schválí administrátor. :palec:

Ahoj píši ti mou zkušenost s janeckem. Po 8 měsících jsem ho prodala. Co se týče velikosti je super, korba velká dítě mi tam do 9měsíce krásně spinkalo. jenže kde byl háček, jak se dala tašku na rukojeď sporťák se mi převrace dozadu když sem najela na nerovnost, je ale pravda že sem tam měla pár věcí jako je plenky, mokré ubrousky, falška peněženka, klíče hračka. Muj mi nadává že to mám moc těžké a proto se to převrací. Spotťák mě pak štval že nevidím na mimi, stříška nemá okénko, byla jsem z toho hodně nervózní! a hlavní důvod proč jsem ho prodala, byl a je moc tuhý! stači nerovný chodník a dítě mi v kočárku ¨skákalo¨ a já chci aby kočár jel i do přírody, ale s tím to to nešlo!!!Koupila jsem si TFK a jsem max. spokojená. Je také= na brusle, do přírody a krádně pruží!!! :D Nevím co holky píší, ale není vhodný podle mě na nerovný terén. Dobré vlastnmosi mí že je skladný, lehký a pěkně vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.3.13 15:10

@malinecka A neměla jsi tu tašku moc na kraji, že se ti kočárek zaklání? Já ji mám jakoby co nejvíc k boudě a dnes jsem tam měla pět velkých příkrmů ve skle, deštník, plíny, peněženku, flašku s čajem…atd… a nic, nikdy se mi to ještě nestalo… Tohle teda slyším poprvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyApraxia
22.3.13 19:02

@HARPER I já to slyším poprvé, moje taška má 6kg. 8o No jo no, mám tam toho moc, proto ji vozím na kočáru a ten se ani nehne. A mimčo mi v něm rozhodně nedrncá. Ale každý má zkušenost a očekávání jiné, to je jasné. @malinecka

• Citovat
  • Upravit
7158
22.3.13 20:22
@AmyApraxia píše:
@HARPER I já to slyším poprvé, moje taška má 6kg. 8o No jo no, mám tam toho moc, proto ji vozím na kočáru a ten se ani nehne. A mimčo mi v něm rozhodně nedrncá. Ale každý má zkušenost a očekávání jiné, to je jasné. @malinecka

Možná taky záleží jaká kolekce, nebo třeba vadný kus… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
22.3.13 20:25

Já mám teda kolekci limitku 2011 a jsem naprosto spokojena, akorát u korby se mi prolamovala bouda a tu jsem reklamovala, prý to dělalo skoro u všech, ale teď je to v pohodě. Tašku mám vždy těžkou, dávám tam kde co, jídlo pro malou, pití, přebalování, pro sebe pití a nikdy se mi nestalo, že by se měl převážit, na to je dost stabilní, kolečka jsem malinko upustila, takže ani nedrncá a to jezdím i lesem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.3.13 20:30

@womanz taky mám limitku 2011 a u nás bouda naprosto v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.3.13 20:31

Tak já tam dávám i velký nákup do tý tašky, věším další igelitky na rukojeť, takže je to meeega těžké a NIKDY se mi nepřevrátil a že by sakra mohl :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.3.13 20:32

@Saroya Jo igelitky, znám :mrgreen: u nás to je to samé :mrgreen: takže opravdu nechápu jak se může někomu převracet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyApraxia
22.3.13 20:40

Fakt těžko ríct, to jsem slyšela poprvé, kor u jane. Neřeknu nějaké lehké golfky, ale tohle. U nás také vládnou ještě k tašce igelitky a další věci, chudák kočár občas. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6292
22.3.13 22:12

Tak já si na kočár nic nevěším, mě se to nelíbí, takže co jde narvu pod kočár, nebo si vezmu tašku na rameno, s taškou přes kočár sem ještě nejela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí