Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Luisiana píše:
Holky kdy jste měnily korbu za sporťák?
Já se právě chystám
16.5. máme 6 měsíců
@Luisiana píše:
My na osmi měsících
do hluboké se mi Sofi stále vešla, ale už se jí tam nelíbilo, chtěla vidět ![]()
Já dávala sporťák když měla malá 11 měsíců, ale jenom proto, že jsme šly na oslavu, tak ať může s námi sedět u stolu, jinak by v hluboké byla snad ještě i teď (13 měsíců), ale podle nás se těžko řídí, ona je malá, má 72 cm ![]()
@Luisiana píše:
Já měnila korbu za sporťák ve 4,5 měsících. Syn tam měl už asi jen 5 cm místa a řval a řval, ve sporťáku v lehu toho viděl víc a byl spokojenej. o) Mám trochu obříka
.
@Luisiana v 5 měsících a nebylo to z důvodu že by se tam malá nevlezla, ale v korbě pořád jenom brečela, dali jsme sporťák do lehu a na chvíli byl klid
Ahoj holky,
tak mám konečně kočárek po 3 týdnech ze servisu zpátky a to klepaní dělalo kolečko, které bylo uvolněné, tak to mám seřízené a přešité ty dráty v boudičce a už se mi napropadá. Tak jsem dala zpátky sporťáček, vložila novou podložku, prodloužení boudičky, tašku na pláštěnku a jsem s kočárkem max spokojená a hned jsem vyrazila na brusle a byla jsem teda nadšená, konečně se mi s nim super jezdí
Posílám fotečky a zítra určitě vyrazíme znovu, předtím se mi s nim tak dobře nejezdilo a teď fakt super, tak doufám, že nebudu muset za chvíli nechat zase něco opravit ![]()
Holky, tak jsem včera poprvé vyjela se sporťákem. Nasadila jsem i prodloužení boudy, ale néjak mi to na boudě nedrží. Sjíždí mi to pořád na tu boudu dozadu. Ta gumička na prodloužení tn vždy stáhne dozadu ![]()
Holky je servis Jané i někde jinde, než v Handy Praha? Do Prahy to mám 400km, to se mi fakt nechce. Jedině to poslat. Ale je mi jasné, že budu dlouho bez kočárku.
Normálně mi z ničeho nic začala vypadávat jedna ta plastová spona, která na kontrukci drží ty pásy, které regulují sed-leh. Takže když mám sedák v pozici sed, povolí to a jedna strana padne do lehu. ![]()
@cosinka píše:
Holky, tak jsem včera poprvé vyjela se sporťákem. Nasadila jsem i prodloužení boudy, ale néjak mi to na boudě nedrží. Sjíždí mi to pořád na tu boudu dozadu. Ta gumička na prodloužení tn vždy stáhne dozadu
Tak to máš asi špatně nasazené, mě to drží, ani se to nehne…
nafot jak to tam máš, třeba poradim… ![]()
@HARPER mě to 3/4 roku drželo, druhá strana drží a ani se nehne, ale ta levá prostě začala vypadávat. A když se na tu sponu kouknu, tak je celá jakoby natáhnutá, uvolněná ![]()
Já měla kočárek taky v servise a trvalo jim to 3 týdny a by jsem s nim v obchodě, kde jsem ho kupovala a posílali ho poštou do Prahy, taky to mám dost z ruky
@Lennn píše:
@HARPER mě to 3/4 roku drželo, druhá strana drží a ani se nehne, ale ta levá prostě začala vypadávat. A když se na tu sponu kouknu, tak je celá jakoby natáhnutá, uvolněná
Tak to je divné, mi to taky drží, tak zkus nafotit
@cosinka píše:
Holky, tak jsem včera poprvé vyjela se sporťákem. Nasadila jsem i prodloužení boudy, ale néjak mi to na boudě nedrží. Sjíždí mi to pořád na tu boudu dozadu. Ta gumička na prodloužení tn vždy stáhne dozadu
@HARPER sam56 koukla jsem na fotky vašich kočárků a měla jsem to opravdu špatně
měla jsem to povolené a upevněné trošku jinak ![]()
Teď jsem to hodně utáhla a už to drží. Teď jsem u našich na Moravě a nemám sebou foťák. Až budu doma, tak vyfotím a hodím fotku ![]()