Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
6.5.13 19:16
@Luisiana píše:
Holky kdy jste měnily korbu za sporťák?

Já se právě chystám :mrgreen: 16.5. máme 6 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
6.5.13 19:44
@Luisiana píše:

My na osmi měsících :lol: do hluboké se mi Sofi stále vešla, ale už se jí tam nelíbilo, chtěla vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
6.5.13 20:06

@HARPER Taky chce právě vidět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
6.5.13 20:37

Já dávala sporťák když měla malá 11 měsíců, ale jenom proto, že jsme šly na oslavu, tak ať může s námi sedět u stolu, jinak by v hluboké byla snad ještě i teď (13 měsíců), ale podle nás se těžko řídí, ona je malá, má 72 cm :)

@Luisiana píše:
  • Citovat
  • Upravit
6624
6.5.13 20:55

Já měnila korbu za sporťák ve 4,5 měsících. Syn tam měl už asi jen 5 cm místa a řval a řval, ve sporťáku v lehu toho viděl víc a byl spokojenej. o) Mám trochu obříka :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.5.13 21:27

@Luisiana v 5 měsících a nebylo to z důvodu že by se tam malá nevlezla, ale v korbě pořád jenom brečela, dali jsme sporťák do lehu a na chvíli byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
9.5.13 23:39

Ahoj holky,

tak mám konečně kočárek po 3 týdnech ze servisu zpátky a to klepaní dělalo kolečko, které bylo uvolněné, tak to mám seřízené a přešité ty dráty v boudičce a už se mi napropadá. Tak jsem dala zpátky sporťáček, vložila novou podložku, prodloužení boudičky, tašku na pláštěnku a jsem s kočárkem max spokojená a hned jsem vyrazila na brusle a byla jsem teda nadšená, konečně se mi s nim super jezdí :) Posílám fotečky a zítra určitě vyrazíme znovu, předtím se mi s nim tak dobře nejezdilo a teď fakt super, tak doufám, že nebudu muset za chvíli nechat zase něco opravit :)

• Citovat
  • Upravit
1096
10.5.13 07:24

Holky, tak jsem včera poprvé vyjela se sporťákem. Nasadila jsem i prodloužení boudy, ale néjak mi to na boudě nedrží. Sjíždí mi to pořád na tu boudu dozadu. Ta gumička na prodloužení tn vždy stáhne dozadu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
10.5.13 07:48

Holky je servis Jané i někde jinde, než v Handy Praha? Do Prahy to mám 400km, to se mi fakt nechce. Jedině to poslat. Ale je mi jasné, že budu dlouho bez kočárku.
Normálně mi z ničeho nic začala vypadávat jedna ta plastová spona, která na kontrukci drží ty pásy, které regulují sed-leh. Takže když mám sedák v pozici sed, povolí to a jedna strana padne do lehu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
10.5.13 09:04
@cosinka píše:
Holky, tak jsem včera poprvé vyjela se sporťákem. Nasadila jsem i prodloužení boudy, ale néjak mi to na boudě nedrží. Sjíždí mi to pořád na tu boudu dozadu. Ta gumička na prodloužení tn vždy stáhne dozadu :think:

Tak to máš asi špatně nasazené, mě to drží, ani se to nehne… :mrgreen: nafot jak to tam máš, třeba poradim… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
10.5.13 09:05

@Lennn Co já vím, tak není :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
10.5.13 09:26

@HARPER mě to 3/4 roku drželo, druhá strana drží a ani se nehne, ale ta levá prostě začala vypadávat. A když se na tu sponu kouknu, tak je celá jakoby natáhnutá, uvolněná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
10.5.13 18:18

Já měla kočárek taky v servise a trvalo jim to 3 týdny a by jsem s nim v obchodě, kde jsem ho kupovala a posílali ho poštou do Prahy, taky to mám dost z ruky

@Lennn píše:
@HARPER mě to 3/4 roku drželo, druhá strana drží a ani se nehne, ale ta levá prostě začala vypadávat. A když se na tu sponu kouknu, tak je celá jakoby natáhnutá, uvolněná :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
sam56
10.5.13 18:19

Tak to je divné, mi to taky drží, tak zkus nafotit

@cosinka píše:
Holky, tak jsem včera poprvé vyjela se sporťákem. Nasadila jsem i prodloužení boudy, ale néjak mi to na boudě nedrží. Sjíždí mi to pořád na tu boudu dozadu. Ta gumička na prodloužení tn vždy stáhne dozadu :think:
  • Citovat
  • Upravit
1096
10.5.13 20:52

@HARPER sam56 koukla jsem na fotky vašich kočárků a měla jsem to opravdu špatně :nevim: měla jsem to povolené a upevněné trošku jinak :oops:
Teď jsem to hodně utáhla a už to drží. Teď jsem u našich na Moravě a nemám sebou foťák. Až budu doma, tak vyfotím a hodím fotku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí