Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@HARPER tak to je super, že nepromoká. Je fakt, ze ty švy mohli vyřešit ![]()
Holky prosím vás ten sporťák jde uplně do lehu nebo je to trochu zvednuté?
Ptám se protože malá má 4 měsíce a strašně se v té korbě peče, je uplně spocená. Tak jestli to sporťák vyřeší???
@cosinka A prosím jak moc je to nakloněné?? Malá se potí i když je 20 stupňů takže je to na prd…
@Luisiana Nakloněné je to jen trošku. Já bych ji tam zkusila dát a uvidíš. ![]()
Já myslím, že ten náklon není tak hrozný, já měla malou v korbě 11 měsíců a celou dobu jsem měla zvednutou tu podložku, tak mi příjde že ve sporťáku je to stejné
@Luisiana píše:
@cosinka A prosím jak moc je to nakloněné?? Malá se potí i když je 20 stupňů takže je to na prd…
@Luisiana já taky měla malého od 4 měsíců ve sporťáku, protože bych ho jinak upekla. A je to fakt nakloněné malinko, skoro nešlo poznat, že není úplně v lehu
@Luisiana já dávala syna do sporťku ve 4,5 měsících, protože se mi nevešel do korby. Ten leh sice není úplně rovný, ale ten náklon je malý. Ničeho se neboj a klidně dítě dej do spoťáku.
@xmarge malá šla taky ve 4,5 do sporťáku v korbičce řvala jako lev
Taky šla malá do sporťáku brzy, v 5ti měsících, protože chtěla „koukat“ ale vedro ji bylo i ve sporťáku ![]()
@womanz Ahojky, ty si kupovala taky to prodloužení boudy od natydom jako já, že? To víc stínící. Říkala si, že nejsi moc spokojená. Našla si nějakou jinou clonu, která by pasovala?
Taky totiž nejsem moc spokojená. Už se takových 15 cm shrnulo na boudu a stínidlo je tedy kratší a kratší… ![]()
@cosinka A to ti to nejde dát zpátky?? Sundej ho a znovu nasad… Já ho mám tady nejdýl a stěžovat si teda nemůžu, jen občas znovu nasadím, nebo utáhnu víc ty řemínky, když se mi zdá, že to leze dozadu, ale dělala jsem to jen párkrát…
@HARPER Když ta bouda se už hodně vytlačila do toho igelitu a je tam hrbol
Vytlačeno určitě takových 5cm ![]()
Já si myslím, že je to tou síťkou pod tím igelitem. Prostě to po síťce klouže. Ty máš tu síťku přímo v tom igelinu, ne? Tak to asi neklouže ![]()
No, to je možný, že to po tom neklouže, ona ta síťovina vypadá jak zalisovaná, ale ve skutečnosti je na té spodní straně, no a je to určitě hrubší než ta podšívkovina, ta klouže děsně záměrně, aby člověk lehce vklouzl třeba do saka, kabátu… to je fakt, asi bude problém v tom… ![]()