Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Luisiana já ne, ale na MMB pod přezdívkou NATYDOM paní šije vše možné a i Jané Slalom, nebyl pro ní problém rozpárat boudu a přešít prasklou slídu apod…mrkněte na její profil
@Verunka.T Já vím že Natydom a Darint ale spíš mě zajímalo jestli to někdo má, jestli to stojí za to a jestli si tam někdo nechal všít okýnko
Tak pokud by někdo chtěl,
prodávám náš jane slalom limited 2011, kupovaný březen 2012, barva moonlight, v top stavu, ta naše potvůrka když nespala, tak v tom nechtěla jezdit, takže kočárek je jak nový.
CENA 12900,–. ![]()
Holky, poradíte prosím jaké adaptéry na autosedačku Maxi cosi Cabriofix a kočárek Jané Slalom Pro 2011?
@andreiika Nemám zkušenost, sedačku s jané podvozkem nepoužívám, ale prý funguje tohle http://www.ondalek.cz/…ku-maxi-cosi
Holky mám dotaz je nějaký rozdíl ve starých korbičkách Jane z roku 2007 než jsou ted aktuální korbičky z rok asi 2014?
Sháním hlubokou korbičku Jane Slalom. Mám Jane Slalom pro 2011 sporták.
A k tomu patří bezadapterová verze nebo s adaptery nebo jak to je?
Jeslti se nepletu ty starý korbičky měli monskieru.
díky za pomoc ![]()
Aha moc díky, já to právě nějak nestudovala já tomu nějak prd rozumím a délkově budou asi ty korbičky stejné že?
No snad nějakou seženu do 4 měsíců jak dlouho tam malá vejde ležet?
Já měla appolon alux když oě děti byly malé a ležely a tam si ležely snad do roka to byl dlouhý kočár.
Ale nedalo se to vozit tak jsem poprosila o nový a toto je lahoda
![]()
Určitě nekupovat korbičku transporter, ta je krátká i úzká. Podívej se buď po korbičce capazo nebo mikro, ta je asi nejvědší, nebo lze kombinovat s korbičkou proton od concordu, ta je velká jako ta capazo
To nemusí být jen od Jane?
No už se po ní dívám ráda bych z Brna abych ji vyzkošuela zda to tam padne na ten kočár.
A ne nic moc najít no asi ji budu uset poslat.
Jané a concord jsou kompaktní. Na syna jsem měla jen jané, pro dceru jsme dokoupili ještě korbičku proton, aby jsme měli jednu korbičku u našich a jednu doma, aby jsme nemuseli cestovat s komplet výbavou. ta proton se mi líbila i víc, měla jsem černou s béžovým vnitřkem
Aha takže která je nejdelší?
No mrknu se večer zda se mně nějaká zalíbí.
A je menší než origální Jane?
já abych pak tu malu tam vozilo než bude sedět no mco děkui z rady usnadnilo mně to pomoc a ted najít nějakou normální barvu ![]()