Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
27.9.13 10:55

@HARPER Já mám madlo pořád nasazené a vejde se mi i s fusakem, někdy ho otevřu, aby madlo držel, někdy kvůli psaní to zavřu a madlo tam nevadí…pár fotek mám zde u diskuze ve fotoalbu…asi 4fotky, jeď sem - tam fotkami a uvidíš https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.9.13 12:08

@Wikky Jé, díky, mám to ted stejně jako to máš nafocené, tak jsem to pochopila dobře, díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
22.10.13 23:49

A já jsem si myslela, že to nejde, mít nánožník a madlo :) Tak to budu muset vyzkoušet, mi nešly přes to madlo zapnout ti zipy, ale asi jsem to měla blbě :)

• Citovat
  • Upravit
4672
23.10.13 11:55

Holky, myslíte, že jde nějak upravit ten popruh vzadu a docílit toho, že by šel kočárek úplně do lehu? Čekáme další miminko a nemám hlubokou korbu, zároveň uvažuju o dvoj kočáru, ale tohodle se vzdát nechci. Nejradši bych koupila jen tašku na mimi s vyztuženými zády, ale k tomu bych potřebovala aby šel ten kočár do lehu :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
23.10.13 12:00

@andreiika Hele já jsem to zkoušela ale nejde o popruh ale musíš jakoby špatně nasadit ty boky. Připínají se na patentky obtočení a tak to neobtáčej ale jenom připni. Hned to klesne ještě o kousek. Ale nevím proč si za pár šupu v bazaru nekoupíš korbičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
23.10.13 12:02

@Luisiana protože zřejmě budeme kupovat ten dvojkočár, tak nechci ještě kupovat další věc a navíc mi ta taška přijde taková praktičtější, líp manipulovatelná. Zatím jen zjišťuju, narodit se to má koncem března, takže času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
23.10.13 12:06

@andreiika Oka, tak si to zkus na sucho kolik to povolí. Já jsem tak malou chvíli vozila ale teď už mám jiný kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
23.10.13 12:09

@Luisiana ale teď koukám, že i s autosedačkou to prodávají klidně kolem 1200 kč, autosedačku musíme taky kupovat, tak to asi vezmu jako komplet…

Jinak ještě dotaz - měla jsem od kamarádky půjčenou kobičku a pořád padala stříška, musela jsem to mít provázkem přivázané k té horní tyči, viz. foto tmavě modré korby. Ten druhý typ který vkládám bude asi lepší - nebo vám to taky nějak zlobilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
23.10.13 12:12

Ten druhý typ je tam na zipy, nic padat nebude. Jen na plínku na sluníčko si pořiď kolíčky na prádlo. Jaká je k tomu sedačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
23.10.13 12:15

@Luisiana tady k té zrovna sedačka nebyla, jen to byl ten druhý typ se kterým nemám zkušenost. Některá z těch sedaček není dobrá? Na sluníčko mám nějakou sluneční clonu s UV filtrem s takovými nacvakávacími kolečky, tak uvidíme jestli to na to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
23.10.13 12:18

@andreiika Jo ta clona na to jde ale různě tam stejně svítí, kolíčky jsou lepší :mrgreen: Tahle korba je super. Měla jsem podobnou. Právě jsem prodala tak jsem ti to mohla klidně prodat. Já jsem měla sedačku Strata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
23.10.13 12:20

@Luisiana já měla vše popůjčované a tahle třetí prďolka nám malinko nabourala plány ;) Tak dík za info, jsem zase o něco moudřejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.12.13 14:05

Holky mám podvozek jane slalom pro a chci novou korbu, nevím jestli mám koupit od concordu nebo jane, moc se mi líbí od concordu sleeper ale někde píšou vnitřní rozměry 65×25, někde 75×30 tak nevím, nemáte někdo zkušenost, prosím porďte, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
25.1.14 18:11

Prosím o radu :kytka: jaký skate jde ke kočárku? Přemýšlím o koupi originalu, ale přijde mi trochu předraženej na to, že ani nevím jestli se na něm prckovi bude líbit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
25.1.14 19:00

Taky se zeptam mám ted novy Jane slalom asi týden a dole u kol mi stále něco drnci
Jako trochu zvoní mám takovém dojem ze je to někde u odpružení. Nevíte někdo co to může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí