Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@HARPER Já mám madlo pořád nasazené a vejde se mi i s fusakem, někdy ho otevřu, aby madlo držel, někdy kvůli psaní to zavřu a madlo tam nevadí…pár fotek mám zde u diskuze ve fotoalbu…asi 4fotky, jeď sem - tam fotkami a uvidíš https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
@Wikky Jé, díky, mám to ted stejně jako to máš nafocené, tak jsem to pochopila dobře, díky moc…
A já jsem si myslela, že to nejde, mít nánožník a madlo
Tak to budu muset vyzkoušet, mi nešly přes to madlo zapnout ti zipy, ale asi jsem to měla blbě ![]()
Holky, myslíte, že jde nějak upravit ten popruh vzadu a docílit toho, že by šel kočárek úplně do lehu? Čekáme další miminko a nemám hlubokou korbu, zároveň uvažuju o dvoj kočáru, ale tohodle se vzdát nechci. Nejradši bych koupila jen tašku na mimi s vyztuženými zády, ale k tomu bych potřebovala aby šel ten kočár do lehu
![]()
@andreiika Hele já jsem to zkoušela ale nejde o popruh ale musíš jakoby špatně nasadit ty boky. Připínají se na patentky obtočení a tak to neobtáčej ale jenom připni. Hned to klesne ještě o kousek. Ale nevím proč si za pár šupu v bazaru nekoupíš korbičku?
@Luisiana protože zřejmě budeme kupovat ten dvojkočár, tak nechci ještě kupovat další věc a navíc mi ta taška přijde taková praktičtější, líp manipulovatelná. Zatím jen zjišťuju, narodit se to má koncem března, takže času dost.
@andreiika Oka, tak si to zkus na sucho kolik to povolí. Já jsem tak malou chvíli vozila ale teď už mám jiný kočárek.
@Luisiana ale teď koukám, že i s autosedačkou to prodávají klidně kolem 1200 kč, autosedačku musíme taky kupovat, tak to asi vezmu jako komplet…
Jinak ještě dotaz - měla jsem od kamarádky půjčenou kobičku a pořád padala stříška, musela jsem to mít provázkem přivázané k té horní tyči, viz. foto tmavě modré korby. Ten druhý typ který vkládám bude asi lepší - nebo vám to taky nějak zlobilo?
Ten druhý typ je tam na zipy, nic padat nebude. Jen na plínku na sluníčko si pořiď kolíčky na prádlo. Jaká je k tomu sedačka?
@Luisiana tady k té zrovna sedačka nebyla, jen to byl ten druhý typ se kterým nemám zkušenost. Některá z těch sedaček není dobrá? Na sluníčko mám nějakou sluneční clonu s UV filtrem s takovými nacvakávacími kolečky, tak uvidíme jestli to na to půjde.
@andreiika Jo ta clona na to jde ale různě tam stejně svítí, kolíčky jsou lepší
Tahle korba je super. Měla jsem podobnou. Právě jsem prodala tak jsem ti to mohla klidně prodat. Já jsem měla sedačku Strata.
@Luisiana já měla vše popůjčované a tahle třetí prďolka nám malinko nabourala plány
Tak dík za info, jsem zase o něco moudřejší
Holky mám podvozek jane slalom pro a chci novou korbu, nevím jestli mám koupit od concordu nebo jane, moc se mi líbí od concordu sleeper ale někde píšou vnitřní rozměry 65×25, někde 75×30 tak nevím, nemáte někdo zkušenost, prosím porďte, díky
Prosím o radu
jaký skate jde ke kočárku? Přemýšlím o koupi originalu, ale přijde mi trochu předraženej na to, že ani nevím jestli se na něm prckovi bude líbit ![]()
Taky se zeptam mám ted novy Jane slalom asi týden a dole u kol mi stále něco drnci
Jako trochu zvoní mám takovém dojem ze je to někde u odpružení. Nevíte někdo co to může být.