Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJen se vetřu s recenzí na Transporter korbičku. Všichni mi ji zkritizovali, ale realita byla taková, že perfektně slouží i jako „autosedačka“. Dále vzhledem k tomu, že je opravdu fest pevná, vypolystyrenovaná a má uvnitř pětibodový pásy jsem se nebála ani bruslit s kočárem s dvouměsíčním miminem a nakonec vydržela až do zimy i s fusakem (malý je narozen v dubnu). Není tak malá, jak vypadá na první pohled.
@Anjes píše:
Jen se vetřu s recenzí na Transporter korbičku. Všichni mi ji zkritizovali, ale realita byla taková, že perfektně slouží i jako „autosedačka“. Dále vzhledem k tomu, že je opravdu fest pevná, vypolystyrenovaná a má uvnitř pětibodový pásy jsem se nebála ani bruslit s kočárem s dvouměsíčním miminem a nakonec vydržela až do zimy i s fusakem (malý je narozen v dubnu). Není tak malá, jak vypadá na první pohled.
ale malá je
@Anjes Tak to jsem ráda, že čtu takovouhle recenzi
jsem pevně rozhodnutá koupit si concord wanderer a tam je korba sleeper, která je totožná s transporterem. Bála jsem se jestli nebude malá, ale vzhledem k tomu, že se miminko narodí na konci listopadu tak snad vydrží dost dlouho.
@JaninkaKelt píše:
@Marry11 - největší je Concord Proton, Capazo je menší
máte to změřené?
Moc jste měn taky pomohli dnes se nato už musím pořádně zaměřit ono nějak nemůžu najít něco levnějšího to je pomalu cenově snad na nvou korbu ![]()
A zas novou se mně moc pořizovat nechce malá v ní zas dlouho nebude ale kočár jsem si koupila fakt nový za 12 000 kč nebot aby vydržel.
večer mám co dělat ![]()
No tak holky za mě je concord i capazo stejně velké, nemůže být concord větší, je to stejná forma. Takže jsou stejné.
Moje malá tam byla cca do 6ti měsíců a pak už se nevešla. Ale ona je trochu macek. Záleží na prckovi
@Marry11 Tak na bazosi jsou do tisícovky hned asi 4 nebo 5 korbiček. To se mi zdá v pohodě… A máš to fakt na chvilku a pak zase pošleš dál… ![]()
No právě kupovat nové na prd prosím tě vydrží to mimčo dokud nebude pořádně sedět v tom? ![]()
Já nemám zkušenosti já měla předtím fakt dlouhou korbu od appolonu alux ale to se nedá prostě vozit ty kolečka u kočáru strhnala jsem byla prostě hruza.
@Marry11 Určitě nevydrží, malá sedla v 9m a od 6m už ve sporťáku. Ale je fakt velká…
Tady má necelých 6m
Je krásná no já rodila děti vždy 2700 tramů dom jsme si nosily 2500gramový poklady
a seděly brzy.
No uvidíme no jak to bude moc díky za pomoc co tam vybrat ono já a studovat kočárek není tolik času a ted najít tomu bazosu moc nevěřím už jsem tam na 1 podvod nalítla.
@Marry11 píše:
Moc jste měn taky pomohli dnes se nato už musím pořádně zaměřit ono nějak nemůžu najít něco levnějšího to je pomalu cenově snad na nvou korbu![]()
A zas novou se mně moc pořizovat nechce malá v ní zas dlouho nebude ale kočár jsem si koupila fakt nový za 12 000 kč nebot aby vydržel.
večer mám co dělat
korbička určitě stačí bazarová, zatěžovaný bude stejně hlavně podvozek.Ty korbičky concord proton vychází na bazárcích celkem dobře cenově, já tu naši koupila taky bazarovou za 1700 a byla v perfektním stavu. Koukni na mimibazaru
Syn byl obřík a v korbičce capazo byl do osmi měsíců a v pohodě, dcera taky do osmi, ale vydržela by i dýl. Ten transporter bych fakt určitě nekupovala, v tom nevydrží určitě. Jinak, ano capazo a proton jsou rozměrově shodné, mají zcela identickou tu plastovou vaničku, takže stejné být musí, měla jsem obě
Já měla kočárek Jané kolekci a k tomu jsem si koupila korbičku Jané Capazo a byla super byla nová a chytla jsem jí za dobrou cenu a v ní moskytiéra byla
Ja jsem mela prvni Proton. Kdyz jsem kupovala Capazo, tak jsem prave nasla, ze je o par cm mensi.
Prvni dcera ale v ni vydrzela 6 mesicu, pak uz se skrabala ven, tak sla do sportaku, tak jsem ten rozdil ani neresila. Ted mam doma capazo, tak muzu zmerit skutecnost.
@Verunka.T píše:
ale malá je
Jo a ještě k Protonové korbě na Jane, musí být podvozek klasika Slalom Pro…na podvozku Slalom Reverse se pekelně houpe, chybí tam jakási tyčka, někomu to nevadí, já ji ale vracela. Kupovala jsem právě obě - Proton i Transporter a ta nakonec stačila výborně a splnila přesně moje nároky (jako např. nebudit zachumlaný miminko a přesto ho zapásat do auta), mám ji schovanou, kdyby někdy náhodou.