Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
11.11.12 21:56

Ahoj zasloužilé matky,

Tak jsem se pustila do sestavování Jané sporťáku, docela dobrý než jsem se dostala na umístění nánožníku. :zed: dává se přes to madlo, nebo pod? a musí tam to madlo vůbec bejt? a ty gumičky na nánožníku patří kam? Manžel tvrdil že to máme za dvě minuty hotové hahaha..a od kdy jste mrňata pásaly ve sporťáku? a jde do Jane jakýkoli fusak?
A dá se vlastně kočár složit, nebo musím všechno strhat a pak to tam zase nasadit?
Už se vidím jak to zítra tlačím do auta, rudá vzteky že mi to tam nejde :mrgreen:
Děkuju za každou radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
11.11.12 22:22

@korra Ahoj, já dávala nánožník na madlo, ted ale jak už malý chodí, tak ho tam dávám třeba během procházky a to tam překáží tak už máme madlo vyndané. Nám ted madlo na nic není, vlastně dřív jen na pověšení hraček, občas se za něj držel. Gumičky u nánožníku nepřidělávám, tak nějak jsem to prostě upevnila ke konstrukci těma sucháčema, koukal zda to plní funkci a vypadá normálně a hotovo. Ve sporťáku jsem pásala od začátku používání, pro jistotu, naopak ted to šulím, jak ho tam dám na chvilku a zas chce dolů tak mám sklopenou boudu, takže na něj krásně vidím, kdyby se chystal vystupovat, pokud ale mu nevěnuju 100% pozornosti tak přidělávám, na spaní také. Máme fusak Little Angel z Outlastu, jde tam v poho, ty popruhy jdou odháknout, tak tam podle mě nasadíš jakýkoli co má díry na pásy a velikostně si myslím, že tam taky půjde cokoli.
Složení je lepší než korba, prostě sklapněš a je to. Nic nesundáváš, jen když je v něm fusak nebo nánožník tak to nesklapneš do stejné placky jako bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
11.11.12 22:42

@korra @Martina8888 já ho teda složím i s nánožníkem i s fusakem :-) úplně bez problému. Pásy dávám pořád, jsme v období kdy začínáme chodit a sezení nás nebaví, takže vystupuje při každé příležitosti. Nánožník taky připínám jen na sucháče a vlastně teď jak tam mám fusak (Emitex 3v1) tak nánožník nepoužívám, zase ho vytáhnu až budou mrazy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
12.11.12 09:25

Vidím, že je to všude stejné :) Jen my teda madlo teď používáme, malý se ho vždycky drží a kouká, co by zase vymyslel za lumpárnu :). Dokud v kočárku jenom ležel, tak jsme madlo nepoužívali. Ale přijde mi, že s madlem tam lépe drží ten nánožník. Nánožník taky přidělávám jenom na sucháče. A kočár složíme i s fusákem i s madlem, ale madlo většinou sundám, je z toho pak větší placka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gejba79
12.11.12 13:39

Maminky, nevím jak Vám, ale moc se mi nelíbí sporťák s orig. nánožníkem. Já mám barvu Molten Red., a když jsem si dala nánožník, tak se mi kočár vůbec nelíbil. Vypadá strašně robustně. Objednala jsem si u Pinkie 2× nánožníky, jdou lépe upevnit, nemusím nánožník sundávat, pouze si rozepnu boční zip a dcerku vytáhnu. Nebo Vám se líbí sporťák, když má tam mohutný nánožník?

• Citovat
  • Upravit
105
12.11.12 14:13
@Gejba79 píše:
Maminky, nevím jak Vám, ale moc se mi nelíbí sporťák s orig. nánožníkem. Já mám barvu Molten Red., a když jsem si dala nánožník, tak se mi kočár vůbec nelíbil. Vypadá strašně robustně. Objednala jsem si u Pinkie 2× nánožníky, jdou lépe upevnit, nemusím nánožník sundávat, pouze si rozepnu boční zip a dcerku vytáhnu. Nebo Vám se líbí sporťák, když má tam mohutný nánožník?

Ahoj, no mě se ten originální nánožník taky nelíbí, už pokukuju po jiném. Prosím tě, mohla bys sem dát foto nánožníku od Pinkie? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gejba79
12.11.12 14:30

Barmarka: za chviličku vložím. Ty máš jakou barvu kočárku.

• Citovat
  • Upravit
Gejba79
12.11.12 14:40

Tak já mám nánožníky Pinkie. Je krásný, prostorný, můžu ho dát pod madlo a nebo přes celý kočárek a vypadá líp, než originál. Bohužel ten fialkový mi došel v pátek a nepasuje mi k barvě Molten Red, tak ho prodávám.

• Citovat
  • Upravit
105
12.11.12 14:46

@Gejba79 díky moc za fota! :palec: Prosím prosím, mohla bys ještě vložit foto z boku? Jinak teda vypadá dobře, líbí se mi i ten zips, který se dá rozepnout dle potřeby a nejsi omezená jenom tema krátkýma z originálu :) A materiál je v pohodě? Já mám béžový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
12.11.12 14:53

Vy mě s těma nánožníkama pěkně lákáte! originál se mi taky nelíbí (jak vzhledem, tak nepraktičností), pinkie na zip se mi líbí moc:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
12.11.12 16:12
@Gejba79 píše:

Ahoj, já s tím problém nemám, líbí se mi jak je. Máme žlutý kočárek, černý nánožník s obrázkem, robustní mi nepřijde.. Jen to rozepínání je nepraktické, nesundávvám ho, takže když tam malého dávám je to náročnější a více ho unitř ušpiníme. Ale zas už kočárek tolik nevyužíváme a když jsem ho na jaře využívali tak neměl botky a to problém nebyl, uložila jsem doma a pak už jen vyndala to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gejba79
12.11.12 16:17

Zkusím dát fotku z boku zítra, ale vypadá moc hezky, opravdu. Máme snad už 8 věcí od Pinkie a 100 % spokojenost. Jen se teď stěhujeme do nového, tak nemám čas vyfotit, nestihám chodit s kočárkem.

• Citovat
  • Upravit
3170
12.11.12 17:22

Gejba79 ten nánožník vypadá fakt super a je praktičtější s tím zipem. Zkoušela jsi už i s fusákem? Mám trochu strach, abych pod něho narvala fusák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gejba79
12.11.12 17:28

No jasně, já už mám v něm měsíc fusak Emitex. Malá má 9 měs. Zkusím ji za chviličku posadit do kočárku a vyfotím to s černým nánožníkem.

• Citovat
  • Upravit
Gejba79
12.11.12 17:29

Markéta 2208 jinak na těch fotkách, jak je rozepnutý, tak tam je fusak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4