Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Saroya necelý dva tisíce. Na malvíku mají tašky od týhle firmy za 2050, já si jí nechala poslat z UK - i s poštovným to vyšlo asi o 300 levněji:o) Takže trochu drazší byla, ale ne nijak závratně. Chtěla jsem, aby něco vydržela a vypadala jako elegantní kabelka a to člověk za levnější peníz moc nesežene. Ale uznávám, že je to trochu marnivé:o)
@xmarge Je nádherná, netuším, ale jakou barevnou kombinaci máš kočárku. My máme kolekci 2007 - hnědooranžovou a musím říct, že mi přijde dost sportovní, takže tato nádherná kabelka
by se mi asi nehodila. Je to jako jít do divadla s batohem
![]()
@Wikky mám molten red 2011. Teď už jezdím se sporťákem, ta kabelka je tam víc schovaná.
xmarge koukám, že máme úplně ten stejný kočárek a taky Ti nedrží ten kšilík na boudičce…Reklamovala jsi to? Já budu tak max.do měsíce dávat malýho do sporťáku, tak možná bych to vyreklamovala…chci si ho schovat na druhé dítě, tak aby byl zase krásný ![]()
@lucinda2 nereklamovala jsem to, nějak mi nepřišlo, že kdyby to drželo, tak by to bylo lepší:o)) Taky si nechávám kočár do budoucna pro druhé dítě.
@xmarge V reálu je kabelka ještě hezčí…tak ta by mi na můj hnědý moc pěkně šla… ![]()
Máte některá zkušenost s vyšisovaným kočárkem? Já teď přiložila nánožník, který je úplně nový a barva je úplně jiná. A to sporťák používám asi dva, no možná 3 měsíce. Mám černou, ale teď jsem úplně naštvaná ![]()
Já jsem si dnes všimla, že mám vyšisovanou boudičku na sporťáku, mám teda molten red, ale bouda je černá
a docela mě to naštvalo
nánožník je teda stejné barvy jak sporťák, ten barvu nezměnil
Ahoj holky,
už jsem se tady na to jednou ptala, ale nějak nevím. Nestává se vám že vám ten podvozek jakoby vrže? Já jsem ho hned ze začátku jak to začalo dělat promazala a pak to přestalo a teď mi to začalo dělat znovu. Zjistila jsem, že mi trošku vrže, když tam mám hlubokou korbu, tu snad už po zimě schováme a přejdeme do sporťáku, ale zatím mě to docela štve. A ještě i tak boudička u hluboké korby, nestalo se vám třeba že zafoukal vítr a ona se promáčkla? Asi to půjdu reklamovat, protože to mi docela vadí, čekala jsem že za ty peníze to bude kvalita, ale jsou věci, které mě dost zklamaly, ale jinak je super, jenom bych ráda odstranila tyhle vady ![]()
Sam56, mě vrže pořád, je to prý normální, než si kočár „sedne“ boudička se mi taky promáčkla několikrát, ale nenapadlo mě to reklamovat, my už teda skoro půl roku jezdíme ve sporťáku a vrže míň když nejsou moc nafouklý kola ![]()
Holky, máte někdo do sporťáku ten pásek na udělání lepšího sedu? Objednala jsem si to z MMB a bohužel netuším, jak to tam naistalovat, přijde mi to bez efektu. díky
Tak bouda se mi nepromáčkla ani jednou, ten kšiltík drží hezky, nějak nevrže, ale poslala jsem boudu a sedák sporťáku na reklamaci, tak jsme zase v korbě. Jsem zvědavá, jestli tam ještě vydrží než se reklamace vyřídí. Sice nejsme moc optimistická, že to vyreklamují, ale musela jsem to aspoň vyzkoušet.
@Wikky já to nemám a co vím tak maminky které jsi to objednaly tak potom samy nevěděli jak na to, já mám v Janečku vložku a myslím že ten sed je akorát ![]()
Mě se u hlubokého promáčkla střecha párkrát při jo velkým větru, aleot se dalo čekat, kšiltík nám držel krásně.. a podvozek nám taky vrže ![]()
Ahojte,
mě taky kočár občas vrže, pán ze servisu přímo z Handy mi poslal tady ten odkaz, dá se podle něho vše opravit v pohodlí domova ![]()
http://serviskocarku.cz/servis/jane/