Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@janikhlavik mě to taky dělá
Byla jsem to teďka vyzkoušet. Nikdy jsem nevnímala, že by to mělo být na závadu ![]()
@Markéta2208 píše:
@janikhlavik mě to taky děláByla jsem to teďka vyzkoušet. Nikdy jsem nevnímala, že by to mělo být na závadu
Tak to jsem ráda
Asi ho moc studuju ![]()
@Markéta2208 píše:
Holky, já to zkusila prát v pračce na 30 stupňů na jemný program a v pohodě! I boudičku z autosedačky. Teď vyzkouším i boudu z hlubokého. Bála jsem se těch drátů, ale když to přežily ty v autosedačce, tak to prubnu. A byla jsem mile překvapena, že celé potahy z autosedačky šly krásně sundat a vyprat.
Já jsem prala celé potahy z hluboké korby na 30 stupňů, na jemný program a ta látka jakoby změkla
Už není tak pevná, jako na novém sporťáku
udělalo Vám to taky
![]()
Ten vnitřek z korby jsem neprala, ale ten z autosedačky ano a je to v pohodě. Přijde mi to stejné jako před tím ![]()
Holky moc by mě zajímalo jak máte na předním kole ten upínací šroub-jak ho tam máte uchycenej
Máte ho až pod ten černej předek, nebo ho máte zároveň
nemáte někdo fotku? Nemám totiž návod a tak nevím, jestli to mám dobře…doufám, že to popisuju dobře
Myslím takovej ten šroub, s páčkou
děkuji ![]()
Myslis ten kolicek na aretaci - jak jde ta packa dat bud vodorovne nebo svisle?
@janikhlavik já ho mám zároveň, teda jestli myslíš tohle, přidávám foto:
@womanz píše:
@janikhlavik já ho mám zároveň, teda jestli myslíš tohle, přidávám foto:
Děkuji, ale já myslím ten upínací šroubek stříbrnej, co je jakoby na upevnění předního kola, aby se nesložilo pod kočárek-je to takovej šroub s páčkou ![]()
@Lexinka píše:
Myslis ten kolicek na aretaci - jak jde ta packa dat bud vodorovne nebo svisle?
ne, ne, myslím takovej stříbrnej šroub s páčkou, jak je na upevnění předního kola, aby se nesložilo pod kočár-je to za tím černým velkým plastem co je na nohy ![]()
@janikhlavik jo tak ten je těžko vyfotitelný, ale zkusila jsem to ![]()
@womanz píše:
@janikhlavik jo tak ten je těžko vyfotitelný, ale zkusila jsem to
to je ono
jste moc hodná
ale stejně z té fotky moc nepoznám jak je jakoby umístěnej, když se na něj kouká z vrchu
On je v tom černém „plastu“ co je na nohy výřez, do kterého má ten šroub zapadnout a pak se utáhnout podle potřeby, ale právě nevím jaká je ta potřeba
mě ten šroub zajel až pod ten zářez a tak nevím jestli to není moc, aby se to neničilo. Nemám návod a nevím jak to popsat
![]()
Já ho mám úplně dole v té prohlubince, nečouhá vůbec a utažený je to asi dost, já to neposunu
a dělali mi to v prodejně tak to asi tak má být ![]()
@womanz píše:
Já ho mám úplně dole v té prohlubince, nečouhá vůbec a utažený je to asi dost, já to neposunua dělali mi to v prodejně tak to asi tak má být
Strašně moc děkuji
![]()
Nemáte někdo zkušenost? Dá se sundat potah ze Slalom Pro 2007 kvůli vyprání? děkuji