Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@lucinda2 píše:
Tašku taky peru v ruce, ale ten vnitřek jsem se bálaTak já to zkusím
Jinak tašku už mám dost zničenou, jak jí stále sundávám…tak snad se dá dokoupit
Já myslím, že se normálně prodává taška zvlášť, takže určitě seženete jinou. mě by zajímalo, jestli prodávají i náhradní stříšky ke kolekci 2011 ![]()
Holky, já to zkusila prát v pračce na 30 stupňů na jemný program a v pohodě! I boudičku z autosedačky. Teď vyzkouším i boudu z hlubokého. Bála jsem se těch drátů, ale když to přežily ty v autosedačce, tak to prubnu. A byla jsem mile překvapena, že celé potahy z autosedačky šly krásně sundat a vyprat.
Samík byl v hlubokém do 6 měsíců, pak už se tam v lednu s fusakem nevešel
. Takže byl ve sporťáku v lehu a díky nánožníku to bylo super, vůbec mu tam nefoukalo.
Prodám jané slalom pro 2011 limited černý, buď celou kombinaci nebo jen sporťák… za sporťák, který je ještě rok v záruce 8000,– autosedačka 1500,– korba 2000,–
@DianaAndílek píše:
Prodám jané slalom pro 2011 limited černý, buď celou kombinaci nebo jen sporťák… za sporťák, který je ještě rok v záruce 8000,– autosedačka 1500,– korba 2000,–
Diano, napiš to do bazárku, tady ti to admin smaže
No tak Kájovi je 3 a půl měsíce, ale už je ho plný kočár…váží 7,30 kg
))))) Takže nás asi brzo čeká sporťák ![]()
@lucinda2 píše:
No tak Kájovi je 3 a půl měsíce, ale už je ho plný kočár…váží 7,30 kg))))) Takže nás asi brzo čeká sporťák
no prostě se rodí obři, vítej do klubu, ale ono se to postupně zbrzdí. Jonáš má teď v 8m 9,5kg a nenabírá už tak rychle.
@xmarge tak u nás bylo přesně to samé
malá taky řvala jak tygr v kleci a na zádech vůbec nechtěla ležet takže jsem jí šoupla ve 4,5měsících do sporťáku a byl klid
ale jenom na chvíli než zjistila že ve sporťáku může i stát a držet se boudy
prosatě ženská zvědavá
Tak mám doma sporťák z limitované edice 2011-ten celý černý
a jsem nadšená
to je super jízda
Ještě scháním nějakou podložku a koukala jsem na tyto dvě
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ale nevím, není ta proužkatá už moc
![]()
Když dáváte do sporťáku už děti co chodí, jak jste řešili ten potah na místě co jsou boty? Dá se sehnat nějaký igelitový chránič, co by se jen otřel? ![]()
@janikhlavik tak to by mě taky zajímalo
Malý zatím nechodí, tak jsem nad tím nepřemýšlela, ale je pravda, že na podzim to bude jako prase
Kámoška má Jané Slalom Pro 2007 a má to tam igelitové od výroby…Možná by to šlo někde sehnat, to by bylo super. Jestli o něčem víte, tak šup sem s odkazem ![]()
Jinak se mi taky líbí obě podložky, ale více asi ta proužkovaná
a myslím, že k tomu černému kočárku se to hodit bude..
Holky máte taky na madle trochu vůli? Trochu se mi madlo jakoby kindá v tom polohování? Dělá vám to taky
![]()