Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@ivulik123 aha, tak to je jasné…Myslela jsem, že to šije na zákazku. Nevadí, zkusím popátrat po někom, kdo má dobré recenze.
má korbička v kolekci 2011 polohování
,pořád na ní koukám v inzerátech ale tohle nikde nepíšou
![]()
Nebude spíš záležet na typu korby já mám taky 2011 a polohování mám ![]()
@Lussye píše:
Nebude spíš záležet na typu korby já mám taky 2011 a polohování mám
určitě bude, ale já jsem dost typická v tom, že některý věci neregistruju vůbec. takže vím, že na ní byla ta propadávací střecha, ale nepamatuju už jestli držela ve více polohách ![]()
Stříška ve více polohách nedrží, ale já myslela, že myslí polohovací dno ![]()
@Lussye píše:
Stříška ve více polohách nedrží, ale já myslela, že myslí polohovací dno
ahaaa no tak to je polohovací
![]()
Jj, myslela jsem, jestli má polohování na zádíčka a hlavičku-tedy to dno
![]()
Holky, já zatím používám hlubokou korbičku (kolekce 2011 red). Mám už trochu ušmudlaný vniřek a nevím jak to čistit. Když to budu drbat kartáčkem, bojím se fleků…ale do pračky se to taky bojím dát
Poraďte prosím.
A ještě by mě zajímalo, jak dlouho se Vám děti vešli do hluboké korby. Malému budou 4 měsíce a už je ho plný kočár ![]()
@lucinda2 píše:
Holky, já zatím používám hlubokou korbičku (kolekce 2011 red). Mám už trochu ušmudlaný vniřek a nevím jak to čistit. Když to budu drbat kartáčkem, bojím se fleků…ale do pračky se to taky bojím dátPoraďte prosím.
A ještě by mě zajímalo, jak dlouho se Vám děti vešli do hluboké korby. Malému budou 4 měsíce a už je ho plný kočár
tak to sundej a vyper to v ruce
já peru i boudičku a tašku v ruce, pač mám tu limetkovou a ajak prší a než dám pláštěnku taj´k se mi na ní dělají flíčky.
@Lussye píše:
tak to sundej a vyper to v rucejá peru i boudičku a tašku v ruce, pač mám tu limetkovou a ajak prší a než dám pláštěnku taj´k se mi na ní dělají flíčky.
Tašku taky peru v ruce, ale ten vnitřek jsem se bála
Tak já to zkusím
Jinak tašku už mám dost zničenou, jak jí stále sundávám…tak snad se dá dokoupit ![]()
Já měla prcka v korbě do 4,5 měsíců, pak už v ní vypadal jak golem a hlavně v ní řval a nedalo se s ním chodit na delší než půlhodinové procházky. Šel do sporťáku do lehu a byl spokojenej.