Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTak jsem nakonec na Vaše doporučení koupila vložku Pinkie a jsem z ní fakt nadšená. Takže díky moc za rady ![]()
Jinak už jsme teda přešli na sporťák, malý je v tom daleko spokojenější i když pořád jenom leží a hlavně mu v něm není tak vedro. Miluju ten kočár ![]()
@sam56 píše:
A jak by se dalo vyčistit? Já ho třeba sundám a zkusila jsem ho přetřít, ale nepomohlo to a více asi rozebrat nepůjde. Jinak moc děkuji, asi zkusím ty servisy, není to sice tak hrozné, ale občas mě to štve, když na něco najedu
no to chápu. já teda myslím, že se to musí rozebrat, to kolečko prostě vyndat a asi rozmontovat (nedělala jsem ale v handy mi to vyčistili) ty ložiska se snadno zanesou. nemělo by to být nic dramatickýho.
Jinak teda ta podložka je krásná. to je pro menší miminka aby tam líp seděla, anebo je to celkově prostě změkčení pod zádama? (jsem nějak vyignorovala, že se tu o tom debatilo)
SAroyo, není to pro menší miminka, je to stejně velký jako ta původní vložka. Akorát tahle je i pod zadkem, takže dítě prasí tuhle vložku, která jde snadno vyprat a ne ten originální potah.
@xmarge píše:
SAroyo, není to pro menší miminka, je to stejně velký jako ta původní vložka. Akorát tahle je i pod zadkem, takže dítě prasí tuhle vložku, která jde snadno vyprat a ne ten originální potah.
joo takhle ![]()
@sam56 píše:
Holky můžete mi prosím poradit? Levé zadní kolečko mi trošku rachtá řekla bych že tam bude asi špatné ložisko, ale do Handy do Prahy to mám daleko, nedalo by se to někdo vyměnit? Nestalo se vám to už někdy? Moc děkuji
Já jsem to nechávala spravovat v obchodě kde jsem ho kupovala, taky mi řachtalo kolečko a prý je to nějakou povolenou pružinou v tom ložisku
od té doby je klid a taky mi tam dofoukli a namazali kola ![]()
@Lennn krásná podložka, máme taky šedou opičkovou a je supr, už jsem ji prala několikrát a stále jako nová, kdybych měla pokaždé drbat kočár, asi bych se zbláznila ![]()
@womanz píše:
@Lennn krásná podložka, máme taky šedou opičkovou a je supr, už jsem ji prala několikrát a stále jako nová, kdybych měla pokaždé drbat kočár, asi bych se zbláznila
No přesně, si říkám, že to bude jednodušší praní ![]()
@womanz píše:
Já jsem to nechávala spravovat v obchodě kde jsem ho kupovala, taky mi řachtalo kolečko a prý je to nějakou povolenou pružinou v tom ložiskuod té doby je klid a taky mi tam dofoukli a namazali kola
Poradí mi někdo jak sundat potah na praní? Já to vše sundala, ale ten plast co je vevnitř nevím jak rozebrat a s tím to nenarvu do bubnu, mam vrchní plnění!
Holky prosím, jak jste spokojené s kolekcí 2011?Vím, že je tady 100 stran, ale přeci se zeptám, nikde jsem to tam nenašla? Šisne tahle kolekce hodně? Uvažuji o koupi limitované edice-ten černý sporťák…Taky jsem četla, že starší kolekce-myslím 2009 jsou větší držáci
Děkuji za odpověď ![]()
Mám limit. kol. 2011 béžovou. Nešisne se a jsem moooc spokojená. Malá bude mít tři roky a krásně se tam vyspinká i povozí. ![]()
@alanis píše:
Mám limit. kol. 2011 béžovou. Nešisne se a jsem moooc spokojená. Malá bude mít tři roky a krásně se tam vyspinká i povozí.
Děkuji za odpověď
Já mám právě strach z té černé stříšky, aby mě nešisla
Nevíte, zda se dají někde objednat nové, jako náhradní díl? ![]()