Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Saroya píše:
což o to nepropouští…ale když leje, tak je potřeba to zakrýt, přeci nenecháš pršet dovnitř?
@ivulik123 píše:
ty jsi tam neměla moskytiéru?Ono asi záleží co máš za korbu,já si kupovala korbu Capazzo a tam tam moskytiéra byla zabudovaná ve stříšce zevnitř,u té novějšéí nevím jestli totam máš nebo né?
já mám taky korbu Capazzo, ale moskytieru jsem tam teda neobjevila… ![]()
http://www.kocarky-lucianek.cz/…-autosedacka Mám přesně tohle…
Jinak teda tu pláštěnku dokoupím, ta Emitex je nějaká univerzální, nebo dělaj víc druhů?
@HARPER píše:
Jinak teda tu pláštěnku dokoupím, ta Emitex je nějaká univerzální, nebo dělaj víc druhů?
@HARPER píše:
já mám taky korbu Capazzo, ale moskytieru jsem tam teda neobjevila…
@HARPER no já mám jinou korbičku taky novou a kočárek mám taky ten co ty já mám tuto
no neke, že bych si u hlubokýho nevšimla moskytiéry?
nepotřebovali jsme, ale stejně
@Saroya ty máš ale ten typ korby co Harper
a tam ta moskytiera určo nebude
top je právě ta neoprenová boudička já brala to Capazzo protože ta boudička je pevnější matroš, a je tam jak síť proti hmyzu tak i větrání že tu zadní čas rozepneš
@ivulik123 píše:
ona je nahoře pod stříškou měl by ti tam čouhat zip
Hmm, já mám jinej ten vršek u korby, spodek je stejnej ale vršek ne, zip tam není ani moskytiera, bohužel… Tyhle co mám já dělaj tušim rok 2011 a 2012 stejné… vložim detail…
ahoj, nakonec mam koupenej reverse 2011 je o par centimetru sirsi nez ten 2010, takze v poho, zkouseli sme tam davat nas obr zimni fusak a vesel se v pohode.. jeste nam dali slevu 3000 kc + zadarmo nanoznik.. takze sem nejstastnejsi tedka na svete
![]()
Holky, já mám nějakou obyč moskytiéru a seděla mi krásně na hluboký a dnes měla premiéru na sporťák a taky bez problémů. Jsou tam na koncích takové pružné gumky a pak ještě na jedné straně dvě šňůrky a ty jsem zavázala ke konstrukci pod boudou a super. Nikde žádná škvírka a že to hmyzu už je teďka ![]()
@ivulik123 ta tvoje korba vypadá super. Škoda, že jsem o ní netušila dříve, taky bych šla raději do ní… Vypadá mnohem praktičtěji s tím větráním a moskytiérou…No, naštěstí už máme půlrok odkorbováno ![]()