Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
21.5.12 09:53

Ahoj,
poraďte - kde v Praze mají tyto kočárky? Objednala bych si ho případně přes net, ale nejdřív si ho chci prohlédnout „na živo“. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
21.5.12 09:55

@Acidka ahoj,
urcite to zkus v Handy Praha - http://handypraha.cz/ je vyhradni dovozce Jane kocarku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
21.5.12 09:56

@Acidka jj, bud Handy a nebo Malvík v Hostivicích, tam jsem se byla mrknout já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.5.12 10:01

Díky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
21.5.12 10:44

harper, pod dítě jsem do korby dávala tetraplenu, nic jsem neprala. Žádný polystyren jsem nevyndavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
21.5.12 10:47

„@xmarge“,dík za odpověd, jen teda netuším, co je ta tetraplena… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
21.5.12 10:58

@xmarge už jsem je našla na netu, jsou lepší ty bambusové nebo bavlněné? Já jsem nakoupila jen nějaké obyč bílé na utírání a pak mám čtyři barevné s takovým vlasem, ty jsem myslela jen jako na léto na přikrytí… Takže ty tetra ještě nějaké objednám, čím se liší od obyč. pleny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
21.5.12 12:01

@HARPER MY UŽ JSME SICE VE SPORŤÁČKU,ALE JÁ TAM MĚLA NA ZIMU JENOM FUSAK A PAK KDYŽ UŽ BYLO HODNĚ TEPLO TAK DEKU A PAK UŽ TAKY JENOM PLENU,TAKY SEM MĚLA TAKOVOU VĚTŠÍ PLENU PŘELOŽENOU AŤ MALÁ NELEŽÍ JENOM NA TÉ PODUŠCE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
21.5.12 12:07

harper, tetra plena je větší než normální plena a je z hustšího úpletu. Do kočárku asi stačí ta normální tetraplena, jako osušku raději používám tu bambusovou (je měkkčí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
21.5.12 14:13

Dobře, dík holky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.5.12 09:12

Holky, mám ještě dotaz ohledně moskytiéry na hlubokou korbu, jaké jste kupovali, potřebuju poradit, která dobře sedí, přijdou mi dobré ty od Emitexu, ale viděla jsem jen na netu na živo né…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.5.12 09:31

když jsme u toho, potřebuju moskytiéru na sporťák, taky budu ráda za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.5.12 09:43

Jo holky, ještě jsem se chtěla zeptat, myslim, že jsem to četla na téhle diskuzi, pláštěnka k hluboké korbě prý není potřeba, ten neoprenovej matroš, že vůbec nepropouští, je to tak? Nebo mám dokoupit i pláštěnku? Mám jen na sporták tu jejich origoš, byla v té sadě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.5.12 10:01
@HARPER píše:
Jo holky, ještě jsem se chtěla zeptat, myslim, že jsem to četla na téhle diskuzi, pláštěnka k hluboké korbě prý není potřeba, ten neoprenovej matroš, že vůbec nepropouští, je to tak? Nebo mám dokoupit i pláštěnku? Mám jen na sporták tu jejich origoš, byla v té sadě…

což o to nepropouští…ale když leje, tak je potřeba to zakrýt, přeci nenecháš pršet dovnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
22.5.12 10:28
ty jsi tam neměla moskytiéru?Ono asi záleží co máš za korbu,já si kupovala korbu Capazzo a tam tam moskytiéra byla zabudovaná ve stříšce zevnitř,u té novějšéí nevím jestli totam máš nebo né?
@HARPER píše:
Holky, mám ještě dotaz ohledně moskytiéry na hlubokou korbu, jaké jste kupovali, potřebuju poradit, která dobře sedí, přijdou mi dobré ty od Emitexu, ale viděla jsem jen na netu na živo né…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí