Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj,
poraďte - kde v Praze mají tyto kočárky? Objednala bych si ho případně přes net, ale nejdřív si ho chci prohlédnout „na živo“. Díky ![]()
@Acidka ahoj,
urcite to zkus v Handy Praha - http://handypraha.cz/ je vyhradni dovozce Jane kocarku ![]()
@Acidka jj, bud Handy a nebo Malvík v Hostivicích, tam jsem se byla mrknout já…
harper, pod dítě jsem do korby dávala tetraplenu, nic jsem neprala. Žádný polystyren jsem nevyndavala.
„@xmarge“,dík za odpověd, jen teda netuším, co je ta tetraplena… ![]()
@xmarge už jsem je našla na netu, jsou lepší ty bambusové nebo bavlněné? Já jsem nakoupila jen nějaké obyč bílé na utírání a pak mám čtyři barevné s takovým vlasem, ty jsem myslela jen jako na léto na přikrytí… Takže ty tetra ještě nějaké objednám, čím se liší od obyč. pleny?
@HARPER MY UŽ JSME SICE VE SPORŤÁČKU,ALE JÁ TAM MĚLA NA ZIMU JENOM FUSAK A PAK KDYŽ UŽ BYLO HODNĚ TEPLO TAK DEKU A PAK UŽ TAKY JENOM PLENU,TAKY SEM MĚLA TAKOVOU VĚTŠÍ PLENU PŘELOŽENOU AŤ MALÁ NELEŽÍ JENOM NA TÉ PODUŠCE
harper, tetra plena je větší než normální plena a je z hustšího úpletu. Do kočárku asi stačí ta normální tetraplena, jako osušku raději používám tu bambusovou (je měkkčí).
Holky, mám ještě dotaz ohledně moskytiéry na hlubokou korbu, jaké jste kupovali, potřebuju poradit, která dobře sedí, přijdou mi dobré ty od Emitexu, ale viděla jsem jen na netu na živo né…
když jsme u toho, potřebuju moskytiéru na sporťák, taky budu ráda za rady
Jo holky, ještě jsem se chtěla zeptat, myslim, že jsem to četla na téhle diskuzi, pláštěnka k hluboké korbě prý není potřeba, ten neoprenovej matroš, že vůbec nepropouští, je to tak? Nebo mám dokoupit i pláštěnku? Mám jen na sporták tu jejich origoš, byla v té sadě…
@HARPER píše:
Jo holky, ještě jsem se chtěla zeptat, myslim, že jsem to četla na téhle diskuzi, pláštěnka k hluboké korbě prý není potřeba, ten neoprenovej matroš, že vůbec nepropouští, je to tak? Nebo mám dokoupit i pláštěnku? Mám jen na sporták tu jejich origoš, byla v té sadě…
což o to nepropouští…ale když leje, tak je potřeba to zakrýt, přeci nenecháš pršet dovnitř?
@HARPER píše:
Holky, mám ještě dotaz ohledně moskytiéry na hlubokou korbu, jaké jste kupovali, potřebuju poradit, která dobře sedí, přijdou mi dobré ty od Emitexu, ale viděla jsem jen na netu na živo né…