Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhojda,nemáte nebo neměli jste problém se střechou u hloboký korbičky že by se vám propadala dovnitř? Nám to nějak nechce držet a vubec když hodne fouká tak je to furt propadlý
. Mam tenhle kočárek:http://www.aaakocarky.cz/…a-edice.html
Myslím, že někdo už to tu řešil, ale nemůžu si vzpomenout kdo a co pomohlo.
Nám se to teda nepropadalo a i když foukal vítr, tak to hezky drželo…
@MDzTU ano, řešila jsem to já. Bouda byla křívě ušitá, reklamovali jsme a dostali rovnou novou. Ta nová bouda už se nepropadala.
@MDzTU píše:
Ahojda,nemáte nebo neměli jste problém se střechou u hloboký korbičky že by se vám propadala dovnitř? Nám to nějak nechce držet a vubec když hodne fouká tak je to furt propadlý. Mam tenhle kočárek:http://www.aaakocarky.cz/…a-edice.html
Nám se propadala, než jsme přišli na to, jak upevnit ty gumičky na těch koncích, pak na to přítel přišel a jak se to vypnulo, tak už dobrý, ale venku jsem ještě nejezdili… ![]()
Tak dneska sem si s tou boudou nějakou dobu hrála a když sme byli tedka venku tak držela,tak snad už dá pokoj,křivá mi nepřijde.
holky, co se vám propadá, zajeďte do handy a tam vám zrovna dají novou. ví že je to špatný a mají tam nachystané nové
@DianaAndílek píše:
holky, co se vám propadá, zajeďte do handy a tam vám zrovna dají novou. ví že je to špatný a mají tam nachystané nové
NO to možná dají,ale určitě jen těm,co to tam koupili,my ho máme z Německa…a snad se to už nepropadne ![]()
já jsem ho v handy nekoupila, ale oni jsou jediný servis těhle kočárků a tak mi ho prostě dali no
@DianaAndílek píše:
já jsem ho v handy nekoupila, ale oni jsou jediný servis těhle kočárků a tak mi ho prostě dali no
Hmm tak to se divim…a nekoupila si ho někde,kde ho berou z toho Handy?Protože na jejich stránkách uváděj,že prováděj servis pouze těch kočárků s jejiž prodejci spolupracujou či tak něco.
Holky, v hluboké korbě jak je pás na přivázání miminka, tak řeším aby to miminku nezavazelo, příjde mi to celkem nepohodlné a chci aby miminko bylo max.v pohodlí. Dáváte tam něco na to, nebo jak? Poraďte mi. Děkuji
@malinecka já jsem ten pás rozdělila a odsunula na každou stranu,ale je fakt že jsme jezdili v zimě tak na tom byl ještě fusak
@malinecka píše:
Holky, v hluboké korbě jak je pás na přivázání miminka, tak řeším aby to miminku nezavazelo, příjde mi to celkem nepohodlné a chci aby miminko bylo max.v pohodlí. Dáváte tam něco na to, nebo jak? Poraďte mi. Děkuji
Hmm, taky jsem nad tím přemýšlela, vyndat to asi nejde, co…? Ještě jsem neměla čas, to pořádně prozkoumat…
Ahojte, budu si nechávat šít náhradní stříšku na sporťák - nevíte některá, zda je boudička úplně stejná jako např. kolekce z roku 2009 co se konstrukce (nyní 2 obloučky v potahu) a zapínání (nyní na 2 patentky) týče?
Díky.
Haper, já to vyndala. TEn pás je na vození mimina v korbě v autě, což jsme nehodlali provozovat. JInej význam tam ten pás nemá…