Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@AmyApraxia píše:tak 4 mesicni miminko do sportaku snad jedine vleze…
Ahoj holky, prosím, můžete mi některá poslat odkaz na vložku pinkie do sporťáku? Mám 4 měsíční holčičku, snad mi v tom bude držet.Myslíte, že ty sporťáky jsou dobré? Kámoška si ztěžovala, že prý ji v tom malá klouzala dolů a nedržela, tak sporťák prodala.
Taky jsem jonáše dala do sporťáku ve 4,5m protože byl velký, ale do lehu. nemohl nikam klouzat
pokud holčičku posazovala, tak je jasné, že se bude hroutit a padat, když sama nesedí (to ve 4m opravdu nepředpokládám)
jonáš sám sedí od 6m a i tak se tam občas někam sešoupne, když je unavenej a začíná vytuhávat, tak ho sklápím a jezdí v pololehu.
My jsme ve sporťáku od 5 měsíců a u nás spokojenost taky sedíme od 6 měsíců ale mám vložku tak je to ok ![]()
Jojo, posazovat nebudeme
, ale údajně ji v tom bylo malé líto, že tam držela hrozným způsobem, byla zkroucená a to měla víc jak šest měsíců. Já jsem to zatím nezkoušela, chtěla jsem vědět jak moc do lehu to s podložkou jde, jinak sporťák chci pro malou tak za dva měsíce, teď je nám dobře v korbičce, krásně tam spinkáme.
Ahoj, také jsem měla podložku od Pinkie, ale prodala jsem ji, malej se v ní byl pořád na zádech hodně zpocený… jinak materiál mají pěkný a hezky drží tvar. Jinak ještě jsem se chtěla zeptat, mám sporťák rok a dva měsíce a mám hodně vyšisovanou boudičku (černo-červená kombinace - Molten red), je to sice rovnoměrně, ale pěkně mě to štve, doufala jsem, že neopren vydrží víc, záruka se na to nevztahuje asi budu muset zavolat do Handy, jestli se dá koupit nová ![]()
Tak já mám tu hnědou a zatím je to Ok, nic nebledne, akorát mě pěkně S…
ti malí broučci, kdybych měla ten limetkový kočár tak se z toho asi zblázním úplně
Jé…máme taky červeno černou…zatím jsme teda v hluboké korbičce…no tak to je teda blbý že to bledne. Taky jsem si říkala, že ten neopren snad vydží…
Holky a už jste některá prala tu boudičku ze sporťáku? Mám tam flek, jak mi na to kápla z římsy špinavá voda a chtěla bych se ho zbavit. Když tak prosím o info na kolik stupňů a otáček jste to praly. Díky! jinak máme hnědou a nezdá se mi, že by to bledlo…
@ivulik123 Já linmetkový mám, a zas tak hrozný to není, nejhorší to je když je pod mrakem
Já boudičku zatím čistím, mouktou mikrouterkou a stačí to.
Koupila jsem si plíny v dm oranžová, zelená a broučkama jsme obalení, když ji dám na kočár ![]()
@Saroya jj,my měli v kočárku limetkovou deku z ikey a musela pryč, jak byla celá osypaná broučkama
@Markéta2208 boudičku jsem utřela ručně se nám na ní vykakal ptáček zpěváček
![]()
Holky můžete mi prosím poradit? Levé zadní kolečko mi trošku rachtá řekla bych že tam bude asi špatné ložisko, ale do Handy do Prahy to mám daleko, nedalo by se to někdo vyměnit? Nestalo se vám to už někdy? Moc děkuji
A není v něm špína? kamínky atd? jinak asi jakýkoliv servis nebo i kde opravují jízdní kola
A jak by se dalo vyčistit? Já ho třeba sundám a zkusila jsem ho přetřít, ale nepomohlo to a více asi rozebrat nepůjde. Jinak moc děkuji, asi zkusím ty servisy, není to sice tak hrozné, ale občas mě to štve, když na něco najedu