Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Markéta2208 Hmm, tak to nějak budeme muset vydržet… Díky za odpověd ![]()
@Markéta2208 jj máš pravdu my jsme tenhle problém vůbec nemuseli řešit
@ivulik123 píše:
Barvička supr se sporťákem jezdím od května, zde je foto
Téda ona je úplně jiná, než na fotkách v katalogu
je taková zlatavá, že jo?
Je krásná
děkuji ![]()
@janikhlavik je trochu do zlatava. Taky ji máme
a jsem spokojená
.
@Markéta2208 ono to slušně drncá i s fusakem, řešili jsme to tu, že ještě že ten fusak byl…
@Saroya, jj, už si vzpomínám
No, teď se ten můj expert vytřepává sám…Nechápu jak, ale už se mu jednou podařilo dostat z těch popruhů ve sporťáku a jak se tam kroutil, tak se na nich málem oběsil
Musím mu je teď dotahovat fest na tělo.
Maminky, můžete mi, prosím některá poslat foto, jak vypadá sporťák v lehu? Zda je stříška hodně krátká nebo se to dá. Moc děkuji Gabka ![]()
Holky šisne ta látka na stříšce a sporťáku hodně? Teď jsem koukala na dva bazarové z limitované kolekce J40 moonlight a stříška na korbě mě přišla šislá?
Jak je to stím neoprénem
šisne
Vím, že to dřív janéčka dělala, ale myslela jsem, že ty nové látky jsou lepší ![]()
@janikhlavik někdo tu psal že snad ano a že po roce a půl má boudu vyšisovanou. já mám sporťák zatím jen 4měsíce a změnu nepozoruju. (jinak nemůžu si pomoc, ale výraz, že něco „šisne“ mě neskutečně irituje
to je zas nějaký emiminovský výraz?)
@Saroya píše:
@janikhlavik někdo tu psal že snad ano a že po roce a půl má boudu vyšisovanou. já mám sporťák zatím jen 4měsíce a změnu nepozoruju. (jinak nemůžu si pomoc, ale výraz, že něco „šisne“ mě neskutečně iritujeto je zas nějaký emiminovský výraz?)
spíše podkrkonošský ![]()
Mám barvu district a trošku mi bouda vyšisovaná přijde. Nemůžu si pomoct. Ale možná je na tom usazený ten náš ostravský smog
Každopadně to mám vyblednuté, jak je sedák, kde mi nezasahuje podložka Pinkie
. Což mě dost vytočilo, ale manžel mi řekl, co jsem čekala…No, za ty prachy jsem čekala, že to nevybledne
.
@Markéta2208 Tak já mám taky District, jsem kousíček od tebe
Opava, ale mě se nezdá že by to vybledlo, no a podložku mám supr krásnou koupenou od jedné maminky na MMB není to Pinkie, ale za to je supr velká a je přes celý sporťák takže pod tou podloužkou je všechno čisté zatím
![]()
No tak za ty peníze čekám, že to neco vydrží
…Poradíte mi? Mám možnost koupit 8 měsíců používaný kočár pouze tedy s korbou a sportovní nástavba vůbec nepoužitá z limitované edice moonlight za 12000,– Nebo mám koupit sporťák novej (korbičku až na další mimi, i tu bazarovou bych si uschovala na další mimi). ![]()
Holky, taky mám District-2011 zatím jezdím s hlubokým, cca čtrnáct dní, jste mi teda dali s tím, že časem vyšisuje, ta trojkombinace nás stála děsný prachy… ![]()