Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj, chtěla jsem se zeptat - jsme od čvrtka s miminkem doma, už jsme byli párkrát venku, ale docela mi vadí, jak se mi to miminko v kočárku klepe, zřejmě tím jak nemá žádné pérování. Když jedu po krásné asfaltce tak je to ok, ale jakmile je to o trošku horší kvalita, tak je teda mimi naklepaný jak řízek. Dělá vám to váš kočárek taky, nebo vám to neva? Díky
Tak já jezdím i dost terén, a to že se mimčo klepe mi nevadí už si na to zvykla, Vadilo mi jen že cvakala korbička o konstrukci pod ní, tak jsem to vypodložila filcem a od té doby dobbré
Andrei me to dela taky, mala si iz zvykla
ale spis mi vadi brzda ze spadava a dela takovej divnej zvuk.
@andreiika už se to tu řešilo několikrát, je to tak, že se tam to mimčo hrozně klepe, ten kočár není vůbec odpružený
Až tam dáš na podzim fusák, tak se to zlepší
. To je nevýhoda letních mimin v Jané, já tohle řešila loni v létě…
@bellezza, jestli nejsi z Prahy a Handy máš daleko, tak skoč do nějakého cykloservisu, oni si tam s tou padající brzdou měli umět poradit… ![]()
No já pod ní dávám zavinovačku, přítel řekl, že mi trochu upustí kola, že by to snad mohlo pomoct. Jako tohle mě teda trochu štve, přijde mi, že to pro mimi není dobrý. Ale tak už ten kočárek mám tak to vydržím no ![]()
Brzda mi teda nepadá, ale já mám podvozek novej, tak možná je to tím. A hlavě doma šikovného kutila, takže by asi pomohl ![]()
Jinak korbičku mám půjčenou od kamarádky a padá mi lehce boudička, ale přidělala jsem si tam tu sluneční clonu, která to trochu drží.
Měla jsem zimní dítě, takže mi to drncání až tak nevadilo, upuštění kol opravdu pomáhá.
@andreiika taky jsem se tu nedávno ptala na to samé, mám osmitýdení mimčo a kočárek nový a to drncání mi přišlo děsný a malou to hodně budilo, ale ted už si zvykla a snad se jí to i líbí, byli jsme na tůře v lese a jezdilo se přez kořeny po lesní cestě a malá chrněla tři hodiny… ![]()
Tak u nás je to právě naopak - jak jedu po asfaltce a neklepe to, je zle ![]()
@Lexinka píše:
Tak u nás je to právě naopak - jak jedu po asfaltce a neklepe to, je zle
tak to je u nás taky
![]()
Miminka si na takovýhle věci snadno zvyknou. já dělala to, že jsem jela a jakmile usnul, tak zastavila, aby si nevyžadoval ježdění a drncání ![]()
No u nás si na to zvykla pač máme na zahradě zámkouvou dlažbu, když jdu na procházku tak jsou všude taky zámkové dlažby
tomu se pak nevyhnu ![]()
Ahoj holky,
mám trochu blbej dotaz asi..ale chtěla bych vyprat boudičku z hluboký korby a mám obavy, aby se ty oblouky nějak nepokroutily..asi by neměly, že??Nemůžu od toho najít lístek, kde by to mohlo být napsaný, ale předpokládám, že by to neměl být problém??
@hanulka ono se to výrobcem nedoporučuje prát, jen omývat, ale holky tady to praly a nic se s tím nestalo (nemám zkušenost)