Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@xmarge píše:
Haper, já to vyndala. TEn pás je na vození mimina v korbě v autě, což jsme nehodlali provozovat. JInej význam tam ten pás nemá…
Jj, to vím, že jiný význam nemá, taky to nebudeme využívat, tak hlavně, že to jde vyndat, musim to prozkoumat a nějak to vyštourat… ![]()
Ahojte, nevíte, prosím, někdo?
@Barmarka píše:holky,sem asi děsný jelito,ale nejde mi přidělat sporták ke konstrukci,na co jsou tam takov plastový věci na popruhách,kam se to zavlíká???? ach jo…
Culie, asi budeš muset nafotit, co myslíš. „takový plastový věci na popruhách“ nevím, co myslíš:o))
@xmarge píše:
Culie, asi budeš muset nafotit, co myslíš. „takový plastový věci na popruhách“ nevím, co myslíš:o))
střechu jsem přidělávala jako poslední. nejdřív jsem nacvakla a upevnila komplet celej sporťák a pak až střechu. na bokách musíš rozepnout ty zipy a schovat tu postranní část rukojeti, aby ti střech šla přes ty „kovy“.
Holky, můžete mi prosím poradit? Koupili jsme si Jane limitivanou edici 2011 a mám černo šedý a jezdím s nim cca měsíc a začíná mě štvát vrzající konstrukce, už jsme promazali kolečka a ještě pořád vrže. Čím to prosím mažete? A taky mě ještě trápí u hlubokého kočárku boudička. Nevím, jestli tam je dobře daná, ale jednou už se mi stalo, že když foukal vítr, tak se mi propadla dovnitř a nebo když chci boudičku sundat a potom zpátky vrátit, tak když mi to zacvakne, tak se třeba znovu propadne a já ji musím vyrovnat. Dělá vám to taky? A ještě mi na madle na pravé straně jak se to skládá, tak něco cinká. Jedna strana je v pohodě a na druhé je to jakoby uvolněné, neměly jste některá něco podobného? Jinak jsem docela spokojená, ale tyhle 3 věci mi nějak vadí
moc děkuji za rady
mně kočárek v konstrukci nevrzal, ale začlo vrzat kolečko, dovezla jsem to po cca 4nebo 5 měsících do Handy a od té doby super, promázli i brzdu, která šla blbě, kolečka, a nevrže od té doby nic. doma jsme se snažili vrzající kolečko promáznout a bylo to na nic. tuším, že to bylo olejem na kola. jinak ta boudička, když jsem ji zacvakla, tak se taky promáčkla, tak jsem ji narovnala a dobrý, nedělalo to pak už problémy.
ahoj holky, vy co mate fusaky LODGER , tam pišou ,že je to i na leto , použivate to nektera ?? Diky
Nepoužívám, asi by se mi v tom malý uvařil
I když je pravda, že beránek se taky dává, možná to funguje na podobném principu, ale mi to prostě přijde teplé. Navíc jsme ve sporťáku a tam by se mu to akorát furt různě krčilo, takže je fusák zazimovaný
.
Marketko a tak maš nejakou vložku do toho sportaku nebo jezdite jen v tom originalnim potahu ?
Mám tuhle vložku: http://www.pinkie.cz/…onkey-s.html, hlavně z praktických důvodů kvůli ušpinění, že se to líp vypere než originál potah. Ale myslím, že v kočárku jde jezdit i bez podložky. A v zimě podložku nepoužívám, protože ten Lodger vede krásně až kolem hlavy a podložka je zbytečná.