Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
1.6.12 08:19
@xmarge píše:
Haper, já to vyndala. TEn pás je na vození mimina v korbě v autě, což jsme nehodlali provozovat. JInej význam tam ten pás nemá…

Jj, to vím, že jiný význam nemá, taky to nebudeme využívat, tak hlavně, že to jde vyndat, musim to prozkoumat a nějak to vyštourat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.6.12 09:26

taky jsem ten pás vytáhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
1.6.12 09:45

Ahojte, nevíte, prosím, někdo?

@Barmarka píše:
Ahojte, budu si nechávat šít náhradní stříšku na sporťák - nevíte některá, zda je boudička úplně stejná jako např. kolekce z roku 2009 co se konstrukce (nyní 2 obloučky v potahu) a zapínání (nyní na 2 patentky) týče? :think: Díky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.6.12 09:50

@Barmarka netuším, bohužel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
1.6.12 11:37

holky,sem asi děsný jelito,ale nejde mi přidělat sporták ke konstrukci,na co jsou tam takov plastový věci na popruhách,kam se to zavlíká???? ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
1.6.12 11:46

Culie, asi budeš muset nafotit, co myslíš. „takový plastový věci na popruhách“ nevím, co myslíš:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
1.6.12 11:55
už sem na to asi přišla,ale ted další oříšek kam se přidělává střecha a kdy?? dřív než nacvakám sedačku????
ach jo to je teda peklo
@xmarge píše:
Culie, asi budeš muset nafotit, co myslíš. „takový plastový věci na popruhách“ nevím, co myslíš:o))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
1.6.12 12:45

střechu jsem přidělávala jako poslední. nejdřív jsem nacvakla a upevnila komplet celej sporťák a pak až střechu. na bokách musíš rozepnout ty zipy a schovat tu postranní část rukojeti, aby ti střech šla přes ty „kovy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
1.6.12 13:21

x-marge…díky moc za snahu mi pomoct…už to je hotové díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kick27
1.6.12 22:19

pomoc

Holky, můžete mi prosím poradit? Koupili jsme si Jane limitivanou edici 2011 a mám černo šedý a jezdím s nim cca měsíc a začíná mě štvát vrzající konstrukce, už jsme promazali kolečka a ještě pořád vrže. Čím to prosím mažete? A taky mě ještě trápí u hlubokého kočárku boudička. Nevím, jestli tam je dobře daná, ale jednou už se mi stalo, že když foukal vítr, tak se mi propadla dovnitř a nebo když chci boudičku sundat a potom zpátky vrátit, tak když mi to zacvakne, tak se třeba znovu propadne a já ji musím vyrovnat. Dělá vám to taky? A ještě mi na madle na pravé straně jak se to skládá, tak něco cinká. Jedna strana je v pohodě a na druhé je to jakoby uvolněné, neměly jste některá něco podobného? Jinak jsem docela spokojená, ale tyhle 3 věci mi nějak vadí :( moc děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
17629
2.6.12 08:24

mně kočárek v konstrukci nevrzal, ale začlo vrzat kolečko, dovezla jsem to po cca 4nebo 5 měsících do Handy a od té doby super, promázli i brzdu, která šla blbě, kolečka, a nevrže od té doby nic. doma jsme se snažili vrzající kolečko promáznout a bylo to na nic. tuším, že to bylo olejem na kola. jinak ta boudička, když jsem ji zacvakla, tak se taky promáčkla, tak jsem ji narovnala a dobrý, nedělalo to pak už problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.12 18:04

LETNI VLOŽKA LODGER

ahoj holky, vy co mate fusaky LODGER , tam pišou ,že je to i na leto , použivate to nektera ?? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
6.6.12 19:01

Nepoužívám, asi by se mi v tom malý uvařil :) I když je pravda, že beránek se taky dává, možná to funguje na podobném principu, ale mi to prostě přijde teplé. Navíc jsme ve sporťáku a tam by se mu to akorát furt různě krčilo, takže je fusák zazimovaný :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.12 19:12

Marketko a tak maš nejakou vložku do toho sportaku nebo jezdite jen v tom originalnim potahu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
6.6.12 19:58

Mám tuhle vložku: http://www.pinkie.cz/…onkey-s.html, hlavně z praktických důvodů kvůli ušpinění, že se to líp vypere než originál potah. Ale myslím, že v kočárku jde jezdit i bez podložky. A v zimě podložku nepoužívám, protože ten Lodger vede krásně až kolem hlavy a podložka je zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí