Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
5.5.12 11:17

Ahoj holky, včera nám byl dovezen kočárek a jsem z něho max.nadšená :lol:
Ještě chvíli potrvá, než ho opravdu vyzkouším a tak sem se chtěla i zeptat na kapsičku do které dám pláštěnku. Vím že tady byli odkazy na mimibazar, ale bohužel jsem to nenašla. Existuje pláštěnka i na hlubokou korbu? nebo jedna pláštěnka sedne na sporťák, tak hlubokou korbu?
Dík za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
5.5.12 16:54

já objednala taštičku na pláštěnku z MMB, zadej si tam tenhle text do vyhledávání, já už taky nevím, kdo to prodával. A nebylo to přímo na Jané, ale univerzální. Pláštěnku jsem si koupila emitexovou na hlubokou korbu a na sporťák byla v ceně. Ale někdo tu tuším psal, že by mohla jít i na hlubokou, vyzkoušej, já to nezkoušela, tamta stála tuším dvě stovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
5.5.12 18:40

já měla na hlubokou taky emitex a úplně v pohodě stačila udělá stejnou službu jako Jané a na poloviční cenu :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
5.5.12 18:59

holky mě u sporťáku když stáhnu boudičku vyskakuje na jedné straně ten plast který se nacvakuje na konstrukci :nevim: dělá mi to jenom jedna strana a ikdyž to zatlačím tak při dalším sklapnutí a natáhnutí boudy to zase z jedné strany vyskočí :nevim: nemáte nějaký fígl :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
6.5.12 07:41

@ivulik123 hm, to mi nedělá, to je teda divný a nemáš to tam nějak špatně namontovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.5.12 09:49

@Saroya no nevím :nevim: už sem to ukazovala manžovi a taky neví proč se ta boudička z té jedné strany vycvakne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
6.5.12 09:59

zkus to vyfotit, že bychom tady na to mrkly…každopádně bych zvažovala reklamaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.5.12 10:15

@Saroya zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.5.12 15:24

Holky já se musím pochlubit :oops: koupila jsem si brusle a jezdím. Sama jsem se bála, ale s jané :srdce: je to paráááááááda. Malá si vůbec nechce nikde dávat pásy, ale jak dám brusle zapne si sama pásy a jedeme :pankac: V srpnu bude mít 3 roky, ale v pohodě se tam vleze, má pořád 11kg i s botama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.5.12 18:43

@alanis tak to je supr,to si užíváte obě dvě :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.5.12 18:48

holky dávám sem to foto toho vyskakujícícho plastu,sem z toho fakt nešťastná :,( ,asi to je na reklamaci,první fotka je tak jak by to mělo být a ty další je jak to pokaždé při shrnutí nebo natáhnutí boudičky vyskočí a vyskakuje to na obou stranách,dneska jsme byli opdpolko na prochajdě a manža zuřil jak tygr :cert: prej co je to za kočáááááár :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.5.12 19:02

tam jsou přece takový zarážky do kterých se to cvakne, tak je divný že to vyskakuje. Mě to nedělá… tak to nech reklamovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.5.12 19:08

@womanz jasně že to mám v těch zarážkách jenže jak stáhnu boudu tak to vyskočí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.5.12 19:09

já asi půjdu do auta pro kočár a kouknu jestli to mám uchycený stejně jak ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.5.12 19:30

tak jsem na to koukla, mám to stejně jako ty, akorát na té první fotce ti je část té zarážky vidět, mě ne, tak jestli to není tím, že to máš cca o ten cenťák posunutý dolů :nevim: zkus to připevnit víc nahorů aby to bylo zarovno s tou zarážkou. hodím foto jak to mám já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí