Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4401
30.3.12 12:09

Markéta22O8…díky za tip
Gabka…jj taky to mám,rozčilovalo mě to,ale po té co jsem zjistila že to mají snad všichni jsem klidná

holky,nevíte zda mi půjde jakýkoliv slunečník na kočárek,mám pocit,že už se to tu kdysi řešilo…díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
4.4.12 20:04

taky mě zajímá slunečník, protože prckovi sluníčko strašně vadí

a od dneška je ve sporťáku, jsou mu čtyři měsíce a dva dny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
4.4.12 20:07
ty jo,to jste teda rychlíci,mě se pořád Sofí vejde do hluboký..jsem ráda,nedokážu si najednou nějak představit,že na ní venku neuvidím,tak at tam jěště vydrží…přemýšlím o koupi nějakých golfek co jsou otočné
@Saroya píše:
taky mě zajímá slunečník, protože prckovi sluníčko strašně vadía od dneška je ve sporťáku, jsou mu čtyři měsíce a dva dny :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
4.4.12 20:08

saroyo, tak to jste nás předběhli.o) Přemda šel do sporťáku „až“ ve 4,5 měsících:o))) Slunce mu taky vadí dost, zatím jsem to vyřešila slunečníma brýlema (testuju 2 dny, tak nemůžu dělat závěry).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
4.4.12 20:09

Holky, tak ja nemela origo slunecnik, ale uz bych ho nikdy nechtela, me se nejvice osvedcila clona, slunecnik letel po tydnu do poplenice… :srdce: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
4.4.12 20:11

takacek jo mně taky přijdou právě slunečníky trochu nanic -ale clona - jak to vypadá? hoď nějaký odkaz pls

xmarge no já nevím, jestli ho ještě nešoupnu zpět, ale už to tam měl hodně natěsno, tak uvidíme, a brejličky mu nevaděj??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
4.4.12 20:17

Mám tuto http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/ a je úžasná, v zimě jsem ji používala aby bylo kryti boudičky vetší, nekdo mi tady poradit odstrihnout zadni snurky pro uchyceni a uvazuju to jen na bocni snurky a staci a lepe se s ni manipuluje, mám i tuto http://www.slune-cz.cz/…-seat-shade/ prijde mi lepsi pro vetsi ditko, ze lepe vidi, ale uchyceni je na takove kovove klipsy a mam strach, aby se neposkodila bouda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
4.4.12 20:30

aha - no teda musím říct, že mi to přijde úplně stejně velké jako je ta boudička u sporťáku :think: musí tam přeci svítit spodem, nebo ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
4.4.12 20:39

Popotahujes si to podle potreby, kdyz malej spi tak mu to natahnu az na madlo a ma tam tmu a nic ho nerusi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
4.4.12 20:46

Saroya vy teda rostete ;) my máme v korbičce ještě asi tak 15cm místa :think: já mám od minulého týdne tuto clonu
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… mám jí na hluboké korbě,ale nemůžu říct že bych sní byla spokojena :think: není sice drahá,ale prostě jsem čekala asi víc :? příjde mi to jako kus hadru,takže asi to nakonec pořeším plínkou na korbě,protože manža jak tu clonu viděl tak řekl že s tím na kočárku jezdit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
4.4.12 21:23

Saroyo, já už dávat zpět nebudu, sice by se do korby vešel, ale už tam hrozně řval (neměl rozhled a on je dost zvědavej), navíc se nám korba nevejde do kufru a museli jsme jí vozit na přední sedačce místo spolujezdce, se sporťákem nám tohle ubylo a dítě je celkově spokojenější:o)
Brýle testujeme fakt dva dny, takže zatím nejde říct, jestli mu vaděj, nebo ne. On občas v kočárku brečí, ale je to většinou proto, že je přetaženej a chce spát, protože stači ho nechat tak minutu, dvě řvát a usne… ale na ty brýle si nijak zvlášť nesahá, tak mu asi nevaděj. Každopádně nějakou clonu chtít budu, v létě nechci, aby na něj pražilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
4.4.12 21:31

Ahoj holky, já mám tu clonu s těma kovovýma klipsama. Musí se dávat opravdu bacha, aby člověk boudičku nezatrhl, ale jinak to jde. Jen je na nic, když fouká vítr :roll: a když je sluníčko už moc nízko, tak tam svítí. Ale přes poledne je naprosto ideální, malý tam má super stínek a trochu vidí i ven.
Ivuliku, takže s tou clonkou nejsi spokojená? Já právě furt váhám, jestli jo nebo ne a jak tě slyším, tak ji asi raději ani objednávat nebudu…
Já ještě uvažuji o téhle:
http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/
ale těch peněz :roll: Manžel mě už vydědí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
5.4.12 10:28
Markétko,opravdu spokojená nejsem :? příjde mi to jako kus šusťákovýho hadru,i ty šnůrky kdyby byly lepší jsou na koncích roztřepené :zed: ,asi nakonec hodím přes korbičku plínu a bude klid,stejně jí už máme tak na 2 měsíce a možná ani to né,malá měla před 3 týdny 60cm :think:
@Markéta2208 píše:
Ahoj holky, já mám tu clonu s těma kovovýma klipsama. Musí se dávat opravdu bacha, aby člověk boudičku nezatrhl, ale jinak to jde. Jen je na nic, když fouká vítr :roll: a když je sluníčko už moc nízko, tak tam svítí. Ale přes poledne je naprosto ideální, malý tam má super stínek a trochu vidí i ven.
Ivuliku, takže s tou clonkou nejsi spokojená? Já právě furt váhám, jestli jo nebo ne a jak tě slyším, tak ji asi raději ani objednávat nebudu…
Já ještě uvažuji o téhle:
http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/
ale těch peněz :roll: Manžel mě už vydědí :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
5.4.12 10:38
@ivulik123 píše:
Markétko,opravdu spokojená nejsem :? příjde mi to jako kus šusťákovýho hadru,i ty šnůrky kdyby byly lepší jsou na koncích roztřepené :zed: ,asi nakonec hodím přes korbičku plínu a bude klid,stejně jí už máme tak na 2 měsíce a možná ani to né,malá měla před 3 týdny 60cm :think:

Dokonce je to šusťákové,jo? Tak to je drsné, to si nedokážu v parném létě představit. To je určitě lepší ta plínka. Jenomže u sporťáku ta plínka asi nepůjde. Zkoušela jsem jí tam přidělat kolíčkama, ale nedrží to :(. Uvažuju, jestli zkusím ještě tu druhou clonku. Maminky si ji tu chválily více než tu, co mám já. Ach jo, to je dilema. Kdybych aspoň věděla, jak dlouho mi v tom kočáru bude. On v osmi měsících obchází nábytek a mám takovou obavu, že jak se naučí chodit, tak ho budu muset do toho kočáru rvát násilím :roll: . 60 cm, to je dobrý, to tam ještě chvíli pobudete, už nebude třeba fusák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
5.4.12 11:39

Ahoj, tak dnes dorazil sporťák…moooc hezký až na to, že neumím nandat střechu…holky poraďte, normálně si poradím bez návodu, ale teď ani s návodem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí