Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMarkéta22O8…díky za tip
Gabka…jj taky to mám,rozčilovalo mě to,ale po té co jsem zjistila že to mají snad všichni jsem klidná
holky,nevíte zda mi půjde jakýkoliv slunečník na kočárek,mám pocit,že už se to tu kdysi řešilo…díky moc
taky mě zajímá slunečník, protože prckovi sluníčko strašně vadí
a od dneška je ve sporťáku, jsou mu čtyři měsíce a dva dny ![]()
@Saroya píše:
taky mě zajímá slunečník, protože prckovi sluníčko strašně vadía od dneška je ve sporťáku, jsou mu čtyři měsíce a dva dny
saroyo, tak to jste nás předběhli.o) Přemda šel do sporťáku „až“ ve 4,5 měsících:o))) Slunce mu taky vadí dost, zatím jsem to vyřešila slunečníma brýlema (testuju 2 dny, tak nemůžu dělat závěry).
Holky, tak ja nemela origo slunecnik, ale uz bych ho nikdy nechtela, me se nejvice osvedcila clona, slunecnik letel po tydnu do poplenice…
![]()
takacek jo mně taky přijdou právě slunečníky trochu nanic -ale clona - jak to vypadá? hoď nějaký odkaz pls
xmarge no já nevím, jestli ho ještě nešoupnu zpět, ale už to tam měl hodně natěsno, tak uvidíme, a brejličky mu nevaděj??
Mám tuto http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/ a je úžasná, v zimě jsem ji používala aby bylo kryti boudičky vetší, nekdo mi tady poradit odstrihnout zadni snurky pro uchyceni a uvazuju to jen na bocni snurky a staci a lepe se s ni manipuluje, mám i tuto http://www.slune-cz.cz/…-seat-shade/ prijde mi lepsi pro vetsi ditko, ze lepe vidi, ale uchyceni je na takove kovove klipsy a mam strach, aby se neposkodila bouda ![]()
aha - no teda musím říct, že mi to přijde úplně stejně velké jako je ta boudička u sporťáku
musí tam přeci svítit spodem, nebo ne??
Popotahujes si to podle potreby, kdyz malej spi tak mu to natahnu az na madlo a ma tam tmu a nic ho nerusi ![]()
Saroya vy teda rostete
my máme v korbičce ještě asi tak 15cm místa
já mám od minulého týdne tuto clonu
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… mám jí na hluboké korbě,ale nemůžu říct že bych sní byla spokojena
není sice drahá,ale prostě jsem čekala asi víc
příjde mi to jako kus hadru,takže asi to nakonec pořeším plínkou na korbě,protože manža jak tu clonu viděl tak řekl že s tím na kočárku jezdit nebude
Saroyo, já už dávat zpět nebudu, sice by se do korby vešel, ale už tam hrozně řval (neměl rozhled a on je dost zvědavej), navíc se nám korba nevejde do kufru a museli jsme jí vozit na přední sedačce místo spolujezdce, se sporťákem nám tohle ubylo a dítě je celkově spokojenější:o)
Brýle testujeme fakt dva dny, takže zatím nejde říct, jestli mu vaděj, nebo ne. On občas v kočárku brečí, ale je to většinou proto, že je přetaženej a chce spát, protože stači ho nechat tak minutu, dvě řvát a usne… ale na ty brýle si nijak zvlášť nesahá, tak mu asi nevaděj. Každopádně nějakou clonu chtít budu, v létě nechci, aby na něj pražilo.
Ahoj holky, já mám tu clonu s těma kovovýma klipsama. Musí se dávat opravdu bacha, aby člověk boudičku nezatrhl, ale jinak to jde. Jen je na nic, když fouká vítr
a když je sluníčko už moc nízko, tak tam svítí. Ale přes poledne je naprosto ideální, malý tam má super stínek a trochu vidí i ven.
Ivuliku, takže s tou clonkou nejsi spokojená? Já právě furt váhám, jestli jo nebo ne a jak tě slyším, tak ji asi raději ani objednávat nebudu…
Já ještě uvažuji o téhle:
http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/
ale těch peněz
Manžel mě už vydědí ![]()
@Markéta2208 píše:
Ahoj holky, já mám tu clonu s těma kovovýma klipsama. Musí se dávat opravdu bacha, aby člověk boudičku nezatrhl, ale jinak to jde. Jen je na nic, když fouká vítra když je sluníčko už moc nízko, tak tam svítí. Ale přes poledne je naprosto ideální, malý tam má super stínek a trochu vidí i ven.
Ivuliku, takže s tou clonkou nejsi spokojená? Já právě furt váhám, jestli jo nebo ne a jak tě slyším, tak ji asi raději ani objednávat nebudu…
Já ještě uvažuji o téhle:
http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/
ale těch penězManžel mě už vydědí
@ivulik123 píše:
Markétko,opravdu spokojená nejsempříjde mi to jako kus šusťákovýho hadru,i ty šnůrky kdyby byly lepší jsou na koncích roztřepené
,asi nakonec hodím přes korbičku plínu a bude klid,stejně jí už máme tak na 2 měsíce a možná ani to né,malá měla před 3 týdny 60cm
Dokonce je to šusťákové,jo? Tak to je drsné, to si nedokážu v parném létě představit. To je určitě lepší ta plínka. Jenomže u sporťáku ta plínka asi nepůjde. Zkoušela jsem jí tam přidělat kolíčkama, ale nedrží to
. Uvažuju, jestli zkusím ještě tu druhou clonku. Maminky si ji tu chválily více než tu, co mám já. Ach jo, to je dilema. Kdybych aspoň věděla, jak dlouho mi v tom kočáru bude. On v osmi měsících obchází nábytek a mám takovou obavu, že jak se naučí chodit, tak ho budu muset do toho kočáru rvát násilím
. 60 cm, to je dobrý, to tam ještě chvíli pobudete, už nebude třeba fusák ![]()
Ahoj, tak dnes dorazil sporťák…moooc hezký až na to, že neumím nandat střechu…holky poraďte, normálně si poradím bez návodu, ale teď ani s návodem ![]()