Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
15.2.12 08:56

Přesně takhle jsem to zkoušela a taky mi to nešlo, podle mě my máme tu opěrku dost zvednutou, takže není co podložit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
10.3.12 18:10

Kdo už používáte sporťák, jak moc jde napolohovat do lehu? Naše díte se rozhodlo trhat rekordy v růstu do délky a ve 4 měsících už mu v korbě zbývá 5 cm, takže tipuju, že za měsíc ho budu muset dát do sporťáku. Bude to OK, nebo budu muset kupovat nějakou podložku, aby tam nebyl divně zlámanej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
10.3.12 18:33

Nejde do úplného lehu, ale skoro… :D Malej spal i na bříšku a v pohodě… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.3.12 09:10
xmarge píše:
Kdo už používáte sporťák, jak moc jde napolohovat do lehu? Naše díte se rozhodlo trhat rekordy v růstu do délky a ve 4 měsících už mu v korbě zbývá 5 cm, takže tipuju, že za měsíc ho budu muset dát do sporťáku. Bude to OK, nebo budu muset kupovat nějakou podložku, aby tam nebyl divně zlámanej?

ahoj :) tak nejen že máme stejný kočár, stejnou porodnici, ale i mé dítě trhá rekordy, momentálně 3m 66cm a 7,53kg :) takže řeším úplně to samé. výhoda je, že už snad bude teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
11.3.12 09:45
Saroya píše:
xmarge píše:
ahoj :) tak nejen že máme stejný kočár, stejnou porodnici, ale i mé dítě trhá rekordy, momentálně 3m 66cm a 7,53kg :) takže řeším úplně to samé. výhoda je, že už snad bude teplo.

Jéé, čím je krmíte? že tak pěkně rostou :potlesk:
Já jsem si jané slalom pro 2011 vybrala protože měl největší korbičku, a Vám už se tam ty dítka pomalu nevejdou. Jsem v tom chtěla přečkat ještě zimu :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
11.3.12 10:05

Saroya, teda to tvé dítko trhá i váhové rekordy:o) Přemek má „jen“ 6300g ve 4 měsících, ale co nedal do váhy, to dal do délky :roll: . Furt čekám, kdy se ten jeho růst trochu zpomalí a ono ne…
Lussye, já krmím výhradně mateřským mlíkem, v noci oba spíme (malej tak 11 hodin, pak se nakojí a spí dalši tak dvě hodiny), přes den stíhám jen 6 kojení, prcek toho vypije za den tak o 200ml míň než by na svou váhu měl, ale to mu nebrání přibírat dle tabulek a růst do délky mimotabulkově:o) A já ze začátku stresovala, že nekojím 10× za den a v noci dítě spí a nebudí se, co tři hodiny, že mi nebude růst… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
11.3.12 10:28

Holky, tak koukám, že ten kočárek bude, co se růstu dětí týče, zakletý :). Samík má v 7 měsících 75cm a taky je to oproti jiným dětem docela dlouhán. Do půl roku jenom kojený :D. Na konci ledna jsme museli opustit hlubokou korbu, protože už se tam na délku prostě nevešel :) A to jsem si taky říkala, jak v ní přečkáme hezky do jara. Ale sporťák je super, je to takový skoro leh, vůbec mu to nevadí. Když to má úplně dole a dám mu nánožník, tak je tam krásně zachumlaný a vůbec na něho nefučí, takže pohoda. Ale už se těším na jaro, až vyhodím fusák :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
11.3.12 11:25

ty jo holky,tak my máme 3 měsíce příští týdenmsem sama zvědavá kolik jsme přibrali a narostli :mrgreen: ale v korbičce máme tak ještě 10cm místa :think: tak bych chtěla vydržet aspoň do května/června
xmarge to spaní závidím,ale jen v dobrém :palec: my kojíme i v noci pořád co 2 hoďky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
11.3.12 12:02

Hihi holky, nebojte to se zastavi :-) ja uz se taky bala, ze Simca bude obr :-D Jinak my meli sportak od 5ti mesicu, neni to uplne na lezaka, malilinko ze sikma, ale ma meli reflux a doporucene zvysene spani, takze mi to vyhovovalo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.3.12 13:10

fajn, tak nebudu za úplnýho exota se sporťákem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.3.12 13:48

Viděli jste nové barvičky janéčka? Hrozně se mi líbí ta tyrkysová se zelenou a u reverse ta světle modrá se šedivou… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
14.3.12 14:05
Dapp,a kde?Hoď sem odkaz ráda kouknu ;)
Dappp píše:
Viděli jste nové barvičky janéčka? Hrozně se mi líbí ta tyrkysová se zelenou a u reverse ta světle modrá se šedivou… :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
14.3.12 14:35

jj, chceme odkaz, taky jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
14.3.12 14:39

njn,Markétko,jenom aby nám to potom zase nebylo líto že jo :lol: