Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProPřesně takhle jsem to zkoušela a taky mi to nešlo, podle mě my máme tu opěrku dost zvednutou, takže není co podložit… ![]()
Kdo už používáte sporťák, jak moc jde napolohovat do lehu? Naše díte se rozhodlo trhat rekordy v růstu do délky a ve 4 měsících už mu v korbě zbývá 5 cm, takže tipuju, že za měsíc ho budu muset dát do sporťáku. Bude to OK, nebo budu muset kupovat nějakou podložku, aby tam nebyl divně zlámanej?
Nejde do úplného lehu, ale skoro…
Malej spal i na bříšku a v pohodě… ![]()
xmarge píše:
Kdo už používáte sporťák, jak moc jde napolohovat do lehu? Naše díte se rozhodlo trhat rekordy v růstu do délky a ve 4 měsících už mu v korbě zbývá 5 cm, takže tipuju, že za měsíc ho budu muset dát do sporťáku. Bude to OK, nebo budu muset kupovat nějakou podložku, aby tam nebyl divně zlámanej?
ahoj
tak nejen že máme stejný kočár, stejnou porodnici, ale i mé dítě trhá rekordy, momentálně 3m 66cm a 7,53kg
takže řeším úplně to samé. výhoda je, že už snad bude teplo.
Saroya píše:xmarge píše:ahoj
Kdo už používáte sporťák, jak moc jde napolohovat do lehu? Naše díte se rozhodlo trhat rekordy v růstu do délky a ve 4 měsících už mu v korbě zbývá 5 cm, takže tipuju, že za měsíc ho budu muset dát do sporťáku. Bude to OK, nebo budu muset kupovat nějakou podložku, aby tam nebyl divně zlámanej?tak nejen že máme stejný kočár, stejnou porodnici, ale i mé dítě trhá rekordy, momentálně 3m 66cm a 7,53kg
takže řeším úplně to samé. výhoda je, že už snad bude teplo.
Jéé, čím je krmíte? že tak pěkně rostou ![]()
Já jsem si jané slalom pro 2011 vybrala protože měl největší korbičku, a Vám už se tam ty dítka pomalu nevejdou. Jsem v tom chtěla přečkat ještě zimu
![]()
Saroya, teda to tvé dítko trhá i váhové rekordy:o) Přemek má „jen“ 6300g ve 4 měsících, ale co nedal do váhy, to dal do délky
. Furt čekám, kdy se ten jeho růst trochu zpomalí a ono ne…
Lussye, já krmím výhradně mateřským mlíkem, v noci oba spíme (malej tak 11 hodin, pak se nakojí a spí dalši tak dvě hodiny), přes den stíhám jen 6 kojení, prcek toho vypije za den tak o 200ml míň než by na svou váhu měl, ale to mu nebrání přibírat dle tabulek a růst do délky mimotabulkově:o) A já ze začátku stresovala, že nekojím 10× za den a v noci dítě spí a nebudí se, co tři hodiny, že mi nebude růst… ![]()
Holky, tak koukám, že ten kočárek bude, co se růstu dětí týče, zakletý
. Samík má v 7 měsících 75cm a taky je to oproti jiným dětem docela dlouhán. Do půl roku jenom kojený
. Na konci ledna jsme museli opustit hlubokou korbu, protože už se tam na délku prostě nevešel
A to jsem si taky říkala, jak v ní přečkáme hezky do jara. Ale sporťák je super, je to takový skoro leh, vůbec mu to nevadí. Když to má úplně dole a dám mu nánožník, tak je tam krásně zachumlaný a vůbec na něho nefučí, takže pohoda. Ale už se těším na jaro, až vyhodím fusák
.
ty jo holky,tak my máme 3 měsíce příští týdenmsem sama zvědavá kolik jsme přibrali a narostli
ale v korbičce máme tak ještě 10cm místa
tak bych chtěla vydržet aspoň do května/června
xmarge to spaní závidím,ale jen v dobrém
my kojíme i v noci pořád co 2 hoďky ![]()
Hihi holky, nebojte to se zastavi
ja uz se taky bala, ze Simca bude obr
Jinak my meli sportak od 5ti mesicu, neni to uplne na lezaka, malilinko ze sikma, ale ma meli reflux a doporucene zvysene spani, takze mi to vyhovovalo ![]()
Viděli jste nové barvičky janéčka? Hrozně se mi líbí ta tyrkysová se zelenou a u reverse ta světle modrá se šedivou…
![]()
Dappp píše:
Viděli jste nové barvičky janéčka? Hrozně se mi líbí ta tyrkysová se zelenou a u reverse ta světle modrá se šedivou…![]()
![]()