Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proxmarge píše:
bály jsme se tu všechny:o) A bacha, stejně se kolébá i autosedačka..
To bude asi kvůli tvrdšímu podvozku. Není houpací kočárek, bonus houpací korbička
To jsem tedy zvědavá, až mi ho složíme. ALe je to dobré vědět, že to tak má být.
Já se taky bála, přišlo mi to divné. Někde jsem četla, že si to někdo podkládá molitanem, nevíte o tom některá?
Zajímalo by mě to. Jo a není v tom mimču špatně, když se to tak moc houpe?
ono se to zas tak hrozně nehoupe, navíc když jedeš trochu terénem, tak se kočár hýbe dost, naopak to mimina uspává. ale je pravda, že to trochu klape, tak to podložení molitanem není špatný nápad, zrovna dneska jsem přemejšlela, čím bych to tam ucpala
jj to je fakt,spíš to dělá hluk,jinak mi to nevadí…já mám pro změnu rukojet která se hýbeten kus co se ohýbá…to máte někdo???
já dnes koupila za 40 Kč v cykloprodejně černé molitany na řidítka, ale mám kočár u tchýně, tak to teď nevyzkouším, ale někde to nastrčit určitě půjde. Na jedné straně to naříznu a jen to nasadím a mělo by to držet, tak uvidíme. ![]()
Culie píše:
jj to je fakt,spíš to dělá hluk,jinak mi to nevadí…já mám pro změnu rukojet která se hýbeten kus co se ohýbá…to máte někdo???
Tak to se hýbe asi každýmu ![]()
Už vidím babičky, jak budou vykládat, že se to hýbe, že je to špatný kočár ![]()
alanis píše:Culie píše:Tak to se hýbe asi každýmu
Gabka79 píše:
a máte korbičku něčím podloženou nebo jste to tak nechala.
Gabka79 píše:
Já se taky bála, přišlo mi to divné. Někde jsem četla, že si to někdo podkládá molitanem, nevíte o tom některá?Zajímalo by mě to. Jo a není v tom mimču špatně, když se to tak moc houpe?
Gabka79 píše:
Už vidím babičky, jak budou vykládat, že se to hýbe, že je to špatný kočár
No moje mamka už „hudrala“
že za tolik peněz a hýbe se to ![]()
Ale ničemu to nevadí a když to máme všechny, tak asi je to kvůli něčemu ![]()
Ahojky holky, četla jsem, že jste se tu nedávno bavily o zlepšováku na zvednutí opěrky u kočárku. Ten zlepšovák jsem si koupila, ale vůbec jsem nevěděla, jak ho tam namontovat. Poprosila jsem paní, aby mi poslala fotky, ale stále z toho nejsem moc moudrá. Přijde mi, že na ten náš kočárek to snad ani nejde.
Pokud to některá ještě zkusíte, prosím o info, zda Vám to šlo. Díky. Připojuji fotky…