Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14679
13.2.12 14:47
xmarge píše:
bály jsme se tu všechny:o) A bacha, stejně se kolébá i autosedačka..

To bude asi kvůli tvrdšímu podvozku. Není houpací kočárek, bonus houpací korbička :mrgreen: To jsem tedy zvědavá, až mi ho složíme. ALe je to dobré vědět, že to tak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.2.12 17:55

Já se taky bála, přišlo mi to divné. Někde jsem četla, že si to někdo podkládá molitanem, nevíte o tom některá? :D Zajímalo by mě to. Jo a není v tom mimču špatně, když se to tak moc houpe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.2.12 18:43

ono se to zas tak hrozně nehoupe, navíc když jedeš trochu terénem, tak se kočár hýbe dost, naopak to mimina uspává. ale je pravda, že to trochu klape, tak to podložení molitanem není špatný nápad, zrovna dneska jsem přemejšlela, čím bych to tam ucpala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
13.2.12 18:47

jj to je fakt,spíš to dělá hluk,jinak mi to nevadí…já mám pro změnu rukojet která se hýbeten kus co se ohýbá…to máte někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.2.12 18:51

já dnes koupila za 40 Kč v cykloprodejně černé molitany na řidítka, ale mám kočár u tchýně, tak to teď nevyzkouším, ale někde to nastrčit určitě půjde. Na jedné straně to naříznu a jen to nasadím a mělo by to držet, tak uvidíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.2.12 18:56
Culie píše:
jj to je fakt,spíš to dělá hluk,jinak mi to nevadí…já mám pro změnu rukojet která se hýbeten kus co se ohýbá…to máte někdo???

Tak to se hýbe asi každýmu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.2.12 19:11

Už vidím babičky, jak budou vykládat, že se to hýbe, že je to špatný kočár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
13.2.12 19:19
tak to jsem ráda,že námám vadnej kočár
alanis píše:
Culie píše:
Tak to se hýbe asi každýmu :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.2.12 19:29

Každý kočár má své mouchy, ale už bych neměnila jané je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.2.12 19:35

a máte korbičku něčím podloženou nebo jste to tak nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
14.2.12 12:34
korbičku není třeba podkládat,vždyť ona je přeci polohovací :nevim:
Gabka79 píše:
a máte korbičku něčím podloženou nebo jste to tak nechala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
14.2.12 12:35

pro mě je JANÉ taky :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
14.2.12 14:02
My obalili tu hrazdičku, co je pak pod nožkama kusem karimatky a oblepili. Drželo to parádně a měkce. I na in-linech a v terénu. :kytka:
Gabka79 píše:
Já se taky bála, přišlo mi to divné. Někde jsem četla, že si to někdo podkládá molitanem, nevíte o tom některá? :D Zajímalo by mě to. Jo a není v tom mimču špatně, když se to tak moc houpe?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
14.2.12 18:39
Gabka79 píše:
Už vidím babičky, jak budou vykládat, že se to hýbe, že je to špatný kočár :mrgreen:

No moje mamka už „hudrala“ :D :D že za tolik peněz a hýbe se to :D
Ale ničemu to nevadí a když to máme všechny, tak asi je to kvůli něčemu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
15.2.12 07:57

Ahojky holky, četla jsem, že jste se tu nedávno bavily o zlepšováku na zvednutí opěrky u kočárku. Ten zlepšovák jsem si koupila, ale vůbec jsem nevěděla, jak ho tam namontovat. Poprosila jsem paní, aby mi poslala fotky, ale stále z toho nejsem moc moudrá. Přijde mi, že na ten náš kočárek to snad ani nejde.
Pokud to některá ještě zkusíte, prosím o info, zda Vám to šlo. Díky. Připojuji fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí