Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
2.2.12 09:47
já mám nové Jané a jezdíme sním zhruba 5 týdnů tak proto mi to vrtá hlavou jestli to brzfové kolečko nejde nečím utáhnout aby to v tom kole tak nelítalo a nerahotilo :think:
takacek píše:
Ivul, ja to resila s prvnim starsim slalomem a muj strejda cyklista rikal, ze casem se jakoby ochodi a nic se s tim nenadela :-( asi jedine koupit nove, taky zalezi jak mas stary kocik, na novem sedi pevne a si je to otazka casu jak se ochodi ty plasty na nem… chtela jsem ho zkusit necim tenounkym podlozit, ale nakonec jsme koupili novy…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
2.2.12 09:52

Aha no tak to bych asi zkusila se zeptat u prodejce… cinka ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
2.2.12 10:00
jj,přesně cinká,jenže já ho kupovala přes net,tak to asi spíše se zajdu poradit za někým kdo opravuje kola mám známého zda by mi s tím neporadil :think:
takacek píše:
Aha no tak to bych asi zkusila se zeptat u prodejce… cinka ti to?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
2.2.12 10:08

Zkus, je to kotoucovka jako u kol a rekni at se mrkne jestli neni jete dele, nejde mi to totiz do hlavy aby se sjelo tak brzy, ja mam kocarek pres pul roku a skoro denne jsme nachodili 10km s v pohode :think: jeste me napadlo, ze si muzes zavolat do Handy Praha je to origo servis treba ti poradi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
2.2.12 10:08
ivulik123 píše:
jj,přesně cinká,jenže já ho kupovala přes net,tak to asi spíše se zajdu poradit za někým kdo opravuje kola mám známého zda by mi s tím neporadil :think:
takacek píše:

Taky mají nějaké servisní informace, tak snad ti to pomůže.
 http://www.janecz.cz/…ni-informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
2.2.12 10:09
Lussye píše:
ivulik123 píše:
takacek píše:

nam to tenkrat vubec nepomohlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
2.2.12 13:07
Lussye moc dík za odkaz,našla jsem přesně to co jsem potřebovala,až příjde domů manža tak mu to ukážu a zkusí to přední brzdové kolečko utáhnout aby mi tak necinkalo
Lussye píše:
ivulik123 píše:
takacek píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.2.12 13:51

Ivulik jak to dopadlo? Já jsem tehdy jí to říkala víš jak to máme koupené od Míši a vůbec mi to nespravili to cinkání. Když jsem se tady na to ptala nikdo neodpověděl, připadala jsem si jako idiot, ale pak jsem potkala jednu maminu s jané a říkala, že jí to dělá taky. Utáhli jste to nějak? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
4.2.12 13:58
Alanis,zatím nijak,manžel je se starší dcerou na víkend na horách,tak až přijede ta mu to řeknu a uvidíme zda to půjde nebo né :nevim: pak dám vědět,pááááá :mavam:
alanis píše:
Ivulik jak to dopadlo? Já jsem tehdy jí to říkala víš jak to máme koupené od Míši a vůbec mi to nespravili to cinkání. Když jsem se tady na to ptala nikdo neodpověděl, připadala jsem si jako idiot, ale pak jsem potkala jednu maminu s jané a říkala, že jí to dělá taky. Utáhli jste to nějak? Díky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.2.12 13:59

OK. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
4.2.12 14:48
Alanis a můžu se zeptat tobě to kolečko taky cinkalo od začátku?Mě teda asi tak až po 14 dnech,no manželovi tomu to nevadí,ale mě bohužel joooo :think: tak proto chci s tím něco udělat buď to to opravit nebo aspoň nějak přitáhnout,jestli to teda půjde
alanis píše:
OK. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.2.12 14:59

Ne od začátku to nedělalo. Asi tak po měsíci. Mě to taky vadí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
4.2.12 15:03

Za me? neopravujte to svepomoci!!! Sestra si takhle opravovala kocarek, neopravila a pak pro zasah ji neuznali reklamaci… Pokud mate zaruku, reklamujte!!! Delat to nema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
4.2.12 15:19
no,jo,ale já si myslím že cinakjící kolečko by mi asi jako reklamaci neuznali :think: třeba to fakt stačí jenom někde utáhnout,ať to kolečko není volné a nelítá v tom velkém kole
takacek píše:
Za me? neopravujte to svepomoci!!! Sestra si takhle opravovala kocarek, neopravila a pak pro zasah ji neuznali reklamaci… Pokud mate zaruku, reklamujte!!! Delat to nema…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
4.2.12 15:29

No nam nepomohlo nic, u toho utahovani utahujes jen celisti brzdy a ne kolecko :-( ale tak uvidite, treba se povede ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí