Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Protakacek píše:
Ivul, ja to resila s prvnim starsim slalomem a muj strejda cyklista rikal, ze casem se jakoby ochodi a nic se s tim nenadelaasi jedine koupit nove, taky zalezi jak mas stary kocik, na novem sedi pevne a si je to otazka casu jak se ochodi ty plasty na nem… chtela jsem ho zkusit necim tenounkym podlozit, ale nakonec jsme koupili novy…
Aha no tak to bych asi zkusila se zeptat u prodejce… cinka ti to?
takacek píše:
Zkus, je to kotoucovka jako u kol a rekni at se mrkne jestli neni jete dele, nejde mi to totiz do hlavy aby se sjelo tak brzy, ja mam kocarek pres pul roku a skoro denne jsme nachodili 10km s v pohode
jeste me napadlo, ze si muzes zavolat do Handy Praha je to origo servis treba ti poradi ![]()
ivulik123 píše:
jj,přesně cinká,jenže já ho kupovala přes net,tak to asi spíše se zajdu poradit za někým kdo opravuje kola mám známého zda by mi s tím neporadil
takacek píše:
Taky mají nějaké servisní informace, tak snad ti to pomůže.
http://www.janecz.cz/…ni-informace
Lussye píše:ivulik123 píše:Taky mají nějaké servisní informace, tak snad ti to pomůže.
jj,přesně cinká,jenže já ho kupovala přes net,tak to asi spíše se zajdu poradit za někým kdo opravuje kola mám známého zda by mi s tím neporadil
takacek píše:
nam to tenkrat vubec nepomohlo ![]()
Lussye píše:ivulik123 píše:Taky mají nějaké servisní informace, tak snad ti to pomůže.
takacek píše:
Ivulik jak to dopadlo? Já jsem tehdy jí to říkala víš jak to máme koupené od Míši a vůbec mi to nespravili to cinkání. Když jsem se tady na to ptala nikdo neodpověděl, připadala jsem si jako idiot, ale pak jsem potkala jednu maminu s jané a říkala, že jí to dělá taky. Utáhli jste to nějak? Díky.
alanis píše:
Ivulik jak to dopadlo? Já jsem tehdy jí to říkala víš jak to máme koupené od Míši a vůbec mi to nespravili to cinkání. Když jsem se tady na to ptala nikdo neodpověděl, připadala jsem si jako idiot, ale pak jsem potkala jednu maminu s jané a říkala, že jí to dělá taky. Utáhli jste to nějak? Díky.
alanis píše:
OK.
Ne od začátku to nedělalo. Asi tak po měsíci. Mě to taky vadí. ![]()
Za me? neopravujte to svepomoci!!! Sestra si takhle opravovala kocarek, neopravila a pak pro zasah ji neuznali reklamaci… Pokud mate zaruku, reklamujte!!! Delat to nema…
takacek píše:
Za me? neopravujte to svepomoci!!! Sestra si takhle opravovala kocarek, neopravila a pak pro zasah ji neuznali reklamaci… Pokud mate zaruku, reklamujte!!! Delat to nema…
No nam nepomohlo nic, u toho utahovani utahujes jen celisti brzdy a ne kolecko
ale tak uvidite, treba se povede ![]()