Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProSaroya píše:
no tak s tou velikostí je to fakt, to jsem tu četla xkrát (sama zkušenost nemám, ani jsem si ho nikde neprohlížela) můj Jonáš je obřík, takže budu ráda, když se vejde do SlalomaUž teď ve 2 měsících povážlivě vyplňuje hlubokou korbičku
máte někdo zkušenost, že jste měli dítko ve sporťáku třeba od 5měsíců, půl roku (ve Slalomu, co nejde do plného lehu) když mimčo ještě nesedí?? Asi to bude totiž náš případ, ještě že to vychází na léto, tak aspoň nebudu řešit fusaky atd.
Samík má půl roku a 14 dní už si to trandí ve sporťáku. Zatím nesedí. Mám ho dole co nejvíce a úplně nejníž, takže takřka leží. Je to jakobys nadzvedla v korbičce tu horní část nejvíc, co to jde. Takže myslím, že pohoda. Navíc je ve fusáku, takže mi tam ani nelítá…Taky už se nám nevešel do korby, je to dlouhán ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale mám na vás prosbu. Nemohla byste mi některá, která máte ten klasickej, neotočnej Slalom, změřit jak je široký sedák a opěrka? Jen čistej prostor, který má dítě k dispozici, bez opěrek. Moc děkuju. Rozhoduji se, který koupit (klasiku nebo otočnej) a chtěla bych vědět o kolik je širší. Mě někdo říkal, že o 4cm, ale to se mi nezdá ![]()
Markéta2208 píše:Saroya píše:Samík má půl roku a 14 dní už si to trandí ve sporťáku. Zatím nesedí. Mám ho dole co nejvíce a úplně nejníž, takže takřka leží. Je to jakobys nadzvedla v korbičce tu horní část nejvíc, co to jde. Takže myslím, že pohoda. Navíc je ve fusáku, takže mi tam ani nelítá…Taky už se nám nevešel do korby, je to dlouhán
no tak s tou velikostí je to fakt, to jsem tu četla xkrát (sama zkušenost nemám, ani jsem si ho nikde neprohlížela) můj Jonáš je obřík, takže budu ráda, když se vejde do SlalomaUž teď ve 2 měsících povážlivě vyplňuje hlubokou korbičku
máte někdo zkušenost, že jste měli dítko ve sporťáku třeba od 5měsíců, půl roku (ve Slalomu, co nejde do plného lehu) když mimčo ještě nesedí?? Asi to bude totiž náš případ, ještě že to vychází na léto, tak aspoň nebudu řešit fusaky atd.
markét a jak je velkej??? nečekala jsem, že budu mít tak xtra velký dítko..pravda jsme oba vysocí, ale ne nějak přehnaně ![]()
Bibi30 píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale mám na vás prosbu. Nemohla byste mi některá, která máte ten klasickej, neotočnej Slalom, změřit jak je široký sedák a opěrka? Jen čistej prostor, který má dítě k dispozici, bez opěrek. Moc děkuju. Rozhoduji se, který koupit (klasiku nebo otočnej) a chtěla bych vědět o kolik je širší. Mě někdo říkal, že o 4cm, ale to se mi nezdá
já mám sporťák zatím ve sklepě, jezdíme s hlubokým
Saroya píše:Markéta2208 píše:markét a jak je velkej??? nečekala jsem, že budu mít tak xtra velký dítko..pravda jsme oba vysocí, ale ne nějak přehnaněSaroya píše:Samík má půl roku a 14 dní už si to trandí ve sporťáku. Zatím nesedí. Mám ho dole co nejvíce a úplně nejníž, takže takřka leží. Je to jakobys nadzvedla v korbičce tu horní část nejvíc, co to jde. Takže myslím, že pohoda. Navíc je ve fusáku, takže mi tam ani nelítá…Taky už se nám nevešel do korby, je to dlouhán
Jak se narodil, tak měl 54 cm, teď v půl roce 71 cm. Jako jsou i stejně velké děti, ale vzhledem k tomu, že já mám 159 cm a manžel 170 cm, tak je to obřík ![]()
Bibi30 píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale mám na vás prosbu. Nemohla byste mi některá, která máte ten klasickej, neotočnej Slalom, změřit jak je široký sedák a opěrka? Jen čistej prostor, který má dítě k dispozici, bez opěrek. Moc děkuju. Rozhoduji se, který koupit (klasiku nebo otočnej) a chtěla bych vědět o kolik je širší. Mě někdo říkal, že o 4cm, ale to se mi nezdá
já tam mám teďka přidělaný fusák, tak se mi to nechce oddělávat
ale jestli se nenajde nikdo jiný, tak ti to večer poměřím ![]()
35 cm. Měřím teda sundanej sporťák z konstrukce. Zvažuju, že zahnu Janéčku a půjdu do X-Landeru 2011 xq. Chci na mimčo vidět, ale zas aby se tam vešlo.
Taky jezdím hodně na bruslích. Tak pořád nevím… Je s těmi kočárky jako s chlapama - ideální neexistuje… ![]()
Markéta2208 píše:Saroya píše:Jak se narodil, tak měl 54 cm, teď v půl roce 71 cm. Jako jsou i stejně velké děti, ale vzhledem k tomu, že já mám 159 cm a manžel 170 cm, tak je to obříkMarkéta2208 píše:markét a jak je velkej??? nečekala jsem, že budu mít tak xtra velký dítko..pravda jsme oba vysocí, ale ne nějak přehnaněSaroya píše:Samík má půl roku a 14 dní už si to trandí ve sporťáku. Zatím nesedí. Mám ho dole co nejvíce a úplně nejníž, takže takřka leží. Je to jakobys nadzvedla v korbičce tu horní část nejvíc, co to jde. Takže myslím, že pohoda. Navíc je ve fusáku, takže mi tam ani nelítá…Taky už se nám nevešel do korby, je to dlouhán
no tak to teda je obřík…náš měl 53cm, nevím kolik měří, ale váží už 6kg a to jsou mu 2 měsíce ![]()
Štuclíček píše:
35 cm. Měřím teda sundanej sporťák z konstrukce. Zvažuju, že zahnu Janéčku a půjdu do X-Landeru 2011 xq. Chci na mimčo vidět, ale zas aby se tam vešlo.Taky jezdím hodně na bruslích. Tak pořád nevím… Je s těmi kočárky jako s chlapama - ideální neexistuje…
Dcera má 2,5 roku a kráááásně spí v jané slalom pro. I s fusakem i s nánožníkem. Je to veliký super prostorný kočár. Náš táta s jiným nechce jezdit. Teď jsme byli v olympii v Brně s golfkama a nadával, že příště bere jen jané ![]()
Saroya píše:Markéta2208 píše:no tak to teda je obřík…náš měl 53cm, nevím kolik měří, ale váží už 6kg a to jsou mu 2 měsíceSaroya píše:Jak se narodil, tak měl 54 cm, teď v půl roce 71 cm. Jako jsou i stejně velké děti, ale vzhledem k tomu, že já mám 159 cm a manžel 170 cm, tak je to obříkMarkéta2208 píše:markét a jak je velkej??? nečekala jsem, že budu mít tak xtra velký dítko..pravda jsme oba vysocí, ale ne nějak přehnaněSaroya píše:Samík má půl roku a 14 dní už si to trandí ve sporťáku. Zatím nesedí. Mám ho dole co nejvíce a úplně nejníž, takže takřka leží. Je to jakobys nadzvedla v korbičce tu horní část nejvíc, co to jde. Takže myslím, že pohoda. Navíc je ve fusáku, takže mi tam ani nelítá…Taky už se nám nevešel do korby, je to dlouhán
No, tak to je ho taky kus. Náš malý váží něco přes 7kg, ale je to hubeňour, podobně staré dětičky váží i více, ale měří většinou míň…Nevím, kde se nám to v té genetice seklo ![]()
alanis píše:
Dcera má 2,5 roku a kráááásně spí v jané slalom pro. I s fusakem i s nánožníkem. Je to veliký super prostorný kočár. Náš táta s jiným nechce jezdit. Teď jsme byli v olympii v Brně s golfkama a nadával, že příště bere jen jané
Je fakt, že ten náš půlroční prcek se tam úplně ztrácí
Kdyby neměl fusak, tak se bojím, že ho po cestě vytratím
Ale v korbičce už měl skrčené nožky, ve sporťáku je mu líp.
Štuclíček píše:
Ahoj, zdravím všechny Slalomačkystrašné dilema. Máme Slaloma 2007 a já bych ho chtěla odvelet na chalupu na brusle (ledacos má za sebou a abysme nemuseli pořád tahat autem kočár) a domů pořídit Reverse. Hlavně je Matty takovej komunikativní, tak by nám to oběma asi po korbičce chybělo, když bysme na sebe neviděli. Mám koupit lehce jetý s roční zárukou za 7000, nebo za 8300 nový na
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Máte s tím zkušenost? Díky za rady a přeju všem krásné slunečné dny
Ahoj, já bych šla určitě do nového.
Štuclíček píše:
35 cm. Měřím teda sundanej sporťák z konstrukce. Zvažuju, že zahnu Janéčku a půjdu do X-Landeru 2011 xq. Chci na mimčo vidět, ale zas aby se tam vešlo.Taky jezdím hodně na bruslích. Tak pořád nevím… Je s těmi kočárky jako s chlapama - ideální neexistuje…
Děkuju
Bibi30 píše:
Já jsem to měřila, ale asi blbě, protože tam mám taky fusak. Délka opěrky zad je 53 cm a šířka sedáku 37 cm. ![]()