Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3170
1.2.12 10:04
Saroya píše:
no tak s tou velikostí je to fakt, to jsem tu četla xkrát (sama zkušenost nemám, ani jsem si ho nikde neprohlížela) můj Jonáš je obřík, takže budu ráda, když se vejde do Slaloma :mrgreen: Už teď ve 2 měsících povážlivě vyplňuje hlubokou korbičku 8o
máte někdo zkušenost, že jste měli dítko ve sporťáku třeba od 5měsíců, půl roku (ve Slalomu, co nejde do plného lehu) když mimčo ještě nesedí?? Asi to bude totiž náš případ, ještě že to vychází na léto, tak aspoň nebudu řešit fusaky atd.

Samík má půl roku a 14 dní už si to trandí ve sporťáku. Zatím nesedí. Mám ho dole co nejvíce a úplně nejníž, takže takřka leží. Je to jakobys nadzvedla v korbičce tu horní část nejvíc, co to jde. Takže myslím, že pohoda. Navíc je ve fusáku, takže mi tam ani nelítá…Taky už se nám nevešel do korby, je to dlouhán :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
1.2.12 11:02

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale mám na vás prosbu. Nemohla byste mi některá, která máte ten klasickej, neotočnej Slalom, změřit jak je široký sedák a opěrka? Jen čistej prostor, který má dítě k dispozici, bez opěrek. Moc děkuju. Rozhoduji se, který koupit (klasiku nebo otočnej) a chtěla bych vědět o kolik je širší. Mě někdo říkal, že o 4cm, ale to se mi nezdá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.2.12 11:32
Markéta2208 píše:
Saroya píše:
no tak s tou velikostí je to fakt, to jsem tu četla xkrát (sama zkušenost nemám, ani jsem si ho nikde neprohlížela) můj Jonáš je obřík, takže budu ráda, když se vejde do Slaloma :mrgreen: Už teď ve 2 měsících povážlivě vyplňuje hlubokou korbičku 8o
máte někdo zkušenost, že jste měli dítko ve sporťáku třeba od 5měsíců, půl roku (ve Slalomu, co nejde do plného lehu) když mimčo ještě nesedí?? Asi to bude totiž náš případ, ještě že to vychází na léto, tak aspoň nebudu řešit fusaky atd.
Samík má půl roku a 14 dní už si to trandí ve sporťáku. Zatím nesedí. Mám ho dole co nejvíce a úplně nejníž, takže takřka leží. Je to jakobys nadzvedla v korbičce tu horní část nejvíc, co to jde. Takže myslím, že pohoda. Navíc je ve fusáku, takže mi tam ani nelítá…Taky už se nám nevešel do korby, je to dlouhán :mrgreen:

markét a jak je velkej??? nečekala jsem, že budu mít tak xtra velký dítko..pravda jsme oba vysocí, ale ne nějak přehnaně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.2.12 11:33
Bibi30 píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale mám na vás prosbu. Nemohla byste mi některá, která máte ten klasickej, neotočnej Slalom, změřit jak je široký sedák a opěrka? Jen čistej prostor, který má dítě k dispozici, bez opěrek. Moc děkuju. Rozhoduji se, který koupit (klasiku nebo otočnej) a chtěla bych vědět o kolik je širší. Mě někdo říkal, že o 4cm, ale to se mi nezdá :nevim:

já mám sporťák zatím ve sklepě, jezdíme s hlubokým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
1.2.12 11:46
Saroya píše:
Markéta2208 píše:
Saroya píše:
Samík má půl roku a 14 dní už si to trandí ve sporťáku. Zatím nesedí. Mám ho dole co nejvíce a úplně nejníž, takže takřka leží. Je to jakobys nadzvedla v korbičce tu horní část nejvíc, co to jde. Takže myslím, že pohoda. Navíc je ve fusáku, takže mi tam ani nelítá…Taky už se nám nevešel do korby, je to dlouhán :mrgreen:
markét a jak je velkej??? nečekala jsem, že budu mít tak xtra velký dítko..pravda jsme oba vysocí, ale ne nějak přehnaně ;)

Jak se narodil, tak měl 54 cm, teď v půl roce 71 cm. Jako jsou i stejně velké děti, ale vzhledem k tomu, že já mám 159 cm a manžel 170 cm, tak je to obřík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
1.2.12 11:48
Bibi30 píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale mám na vás prosbu. Nemohla byste mi některá, která máte ten klasickej, neotočnej Slalom, změřit jak je široký sedák a opěrka? Jen čistej prostor, který má dítě k dispozici, bez opěrek. Moc děkuju. Rozhoduji se, který koupit (klasiku nebo otočnej) a chtěla bych vědět o kolik je širší. Mě někdo říkal, že o 4cm, ale to se mi nezdá :nevim:

já tam mám teďka přidělaný fusák, tak se mi to nechce oddělávat :oops: ale jestli se nenajde nikdo jiný, tak ti to večer poměřím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
1.2.12 11:51

35 cm. Měřím teda sundanej sporťák z konstrukce. Zvažuju, že zahnu Janéčku a půjdu do X-Landeru 2011 xq. Chci na mimčo vidět, ale zas aby se tam vešlo. :think: Taky jezdím hodně na bruslích. Tak pořád nevím… Je s těmi kočárky jako s chlapama - ideální neexistuje… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.2.12 11:54
Markéta2208 píše:
Saroya píše:
Markéta2208 píše:
Saroya píše:
markét a jak je velkej??? nečekala jsem, že budu mít tak xtra velký dítko..pravda jsme oba vysocí, ale ne nějak přehnaně ;)
Jak se narodil, tak měl 54 cm, teď v půl roce 71 cm. Jako jsou i stejně velké děti, ale vzhledem k tomu, že já mám 159 cm a manžel 170 cm, tak je to obřík :D

no tak to teda je obřík…náš měl 53cm, nevím kolik měří, ale váží už 6kg a to jsou mu 2 měsíce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
1.2.12 12:07
Štuclíček píše:
35 cm. Měřím teda sundanej sporťák z konstrukce. Zvažuju, že zahnu Janéčku a půjdu do X-Landeru 2011 xq. Chci na mimčo vidět, ale zas aby se tam vešlo. :think: Taky jezdím hodně na bruslích. Tak pořád nevím… Je s těmi kočárky jako s chlapama - ideální neexistuje… 8)
:pankac: :pankac: :pankac: no, asi tak nějak :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
1.2.12 12:07

Dcera má 2,5 roku a kráááásně spí v jané slalom pro. I s fusakem i s nánožníkem. Je to veliký super prostorný kočár. Náš táta s jiným nechce jezdit. Teď jsme byli v olympii v Brně s golfkama a nadával, že příště bere jen jané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
1.2.12 12:08
Saroya píše:
Markéta2208 píše:
Saroya píše:
Markéta2208 píše:
Saroya píše:
Jak se narodil, tak měl 54 cm, teď v půl roce 71 cm. Jako jsou i stejně velké děti, ale vzhledem k tomu, že já mám 159 cm a manžel 170 cm, tak je to obřík :D
no tak to teda je obřík…náš měl 53cm, nevím kolik měří, ale váží už 6kg a to jsou mu 2 měsíce :think:

No, tak to je ho taky kus. Náš malý váží něco přes 7kg, ale je to hubeňour, podobně staré dětičky váží i více, ale měří většinou míň…Nevím, kde se nám to v té genetice seklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
1.2.12 12:09
alanis píše:
Dcera má 2,5 roku a kráááásně spí v jané slalom pro. I s fusakem i s nánožníkem. Je to veliký super prostorný kočár. Náš táta s jiným nechce jezdit. Teď jsme byli v olympii v Brně s golfkama a nadával, že příště bere jen jané :mrgreen:

Je fakt, že ten náš půlroční prcek se tam úplně ztrácí :) Kdyby neměl fusak, tak se bojím, že ho po cestě vytratím :D Ale v korbičce už měl skrčené nožky, ve sporťáku je mu líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
1.2.12 12:24
Štuclíček píše:
Ahoj, zdravím všechny Slalomačky :lol: strašné dilema. Máme Slaloma 2007 a já bych ho chtěla odvelet na chalupu na brusle (ledacos má za sebou a abysme nemuseli pořád tahat autem kočár) a domů pořídit Reverse. Hlavně je Matty takovej komunikativní, tak by nám to oběma asi po korbičce chybělo, když bysme na sebe neviděli. Mám koupit lehce jetý s roční zárukou za 7000, nebo za 8300 nový na
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Máte s tím zkušenost? Díky za rady a přeju všem krásné slunečné dny :mavam:

Ahoj, já bych šla určitě do nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
1.2.12 12:26
Štuclíček píše:
35 cm. Měřím teda sundanej sporťák z konstrukce. Zvažuju, že zahnu Janéčku a půjdu do X-Landeru 2011 xq. Chci na mimčo vidět, ale zas aby se tam vešlo. :think: Taky jezdím hodně na bruslích. Tak pořád nevím… Je s těmi kočárky jako s chlapama - ideální neexistuje… 8)

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
1.2.12 12:26
Bibi30 píše:

Já jsem to měřila, ale asi blbě, protože tam mám taky fusak. Délka opěrky zad je 53 cm a šířka sedáku 37 cm. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí