Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
849
28.1.12 20:01
Saroya píše:
mně se nepropadá pokud do ní opravdu netlačím, což teda nedělám :mrgreen:vnitřek mám vypnutej, ne volnej- drží to ty tunýlky se zipy, kde ti to plandá? :think:

Tunýlky se zipy??Nevím co myslíš…no jako že to vevnitř v korbičce na těch bokách nemáme vypnutý,ale je to tam takový volný. A taky teda nevíme na co jsou ty patentky na každym boku jeden,neni tam nic do čeho by se měli připnout. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.1.12 21:03

äha já myslela ty tunýlky, že tím je to přichycené k tomu madlu, nebo jak to nazvat, takže tys myslela, že v boudičce máš volnou tu látku…teda já ti nevim, já to mám v pohodě, nemohla bys to vyfotit? a patentky, nemám ho te´d tady abych se mrkla, tak pokud nezapomenu, napíšu to později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
29.1.12 09:06
Saroya píše: äha já myslela ty tunýlky, že tím je to přichycené k tomu madlu, nebo jak to nazvat, takže tys myslela, že v boudičce máš volnou tu látku…teda já ti nevim, já to mám v pohodě, nemohla bys to vyfotit? a patentky, nemám ho te´d tady abych se mrkla, tak pokud nezapomenu, napíšu to později

No v tý boudičce to asi tak být má to vypadá. Ty patentky vycházejí jedině na to,že by se do nich zaply ty šnůrky ze stříšky na každý straně,jinou možnost nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
29.1.12 10:44

MDzTU, já teda taky moc nechápu, o čem mluvíš. Nemohla bys to fakt nafotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
29.1.12 12:58
MDzTU píše:
Saroya píše: äha já myslela ty tunýlky, že tím je to přichycené k tomu madlu, nebo jak to nazvat, takže tys myslela, že v boudičce máš volnou tu látku…teda já ti nevim, já to mám v pohodě, nemohla bys to vyfotit? a patentky, nemám ho te´d tady abych se mrkla, tak pokud nezapomenu, napíšu to později
No v tý boudičce to asi tak být má to vypadá. Ty patentky vycházejí jedině na to,že by se do nich zaply ty šnůrky ze stříšky na každý straně,jinou možnost nevidím.

Tak jsem na to koukla a patentky máme připnuté k nánožníku :) Jsou tam cvočky na okraji u boudičky zevnitř ;) No a tu stříšku, to fakt nevím, nám to drží vypnuté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
29.1.12 14:34

Holky tak ted se v tom už ztrácim i já :mrgreen: . Když máte hlubokovou korbičku,tak máte u stříšky na každý straně šnůrku s patentkou…tu máme zaplou kam?Markét patentky k nánožníku na korbičce???Ten se tam přidělává jen na zip ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
29.1.12 14:47

No, tu patentku z boudičky mám zaplou jakoby ke korbičce. Pod zipem, ke kterému se připíná nánožník je takový černý čudlík a to je z druhé strany cvoček a k tomu to mám připlé :D Jde to blbě popsat :nevim: Když tak to večer nafotím, ale zkus se na to kouknout. Je to jak končí nánožník - součást korbičky (ne ta oddělávací část) a začíná boudička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
29.1.12 20:02
Markéta2208 píše:
No, tu patentku z boudičky mám zaplou jakoby ke korbičce. Pod zipem, ke kterému se připíná nánožník je takový černý čudlík a to je z druhé strany cvoček a k tomu to mám připlé :D Jde to blbě popsat :nevim: Když tak to večer nafotím, ale zkus se na to kouknout. Je to jak končí nánožník - součást korbičky (ne ta oddělávací část) a začíná boudička :D

No už asi teda vím kde myslíš :) . Ale ta „šnůrka“ není úplně naplá co,je tam spíš navolno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
29.1.12 20:14

úplně napnuté to není, to ne :) ale jinačí uplatnění jsme nenašli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
29.1.12 20:45
Markéta2208 píše: úplně napnuté to není, to ne :) ale jinačí uplatnění jsme nenašli :mrgreen:

No právě že je to takový celkem k ničemu mi přijde no,tak sem myslela jestli to nemá bejt využitý nějak jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
29.1.12 20:56

no, kdo ví, jak to inženýři z Jané mysleli :D to se asi nedozvíme a musíme doufat, že nejsme ochuzeny o nějakou důležitou funkci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
30.1.12 08:25
Markéta2208 píše:
no, kdo ví, jak to inženýři z Jané mysleli :D to se asi nedozvíme a musíme doufat, že nejsme ochuzeny o nějakou důležitou funkci ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.1.12 16:12

asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
31.1.12 11:14

Holky, tak už mám jané zase k prodeji, paní mi tu rezervaci zrušila… :roll:
Bylo to až moc lehký, no… tak ještě pořád patřím do klubu… :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
31.1.12 11:27
Dappp píše:
Holky, tak už mám jané zase k prodeji, paní mi tu rezervaci zrušila… :roll:
Bylo to až moc lehký, no… tak ještě pořád patřím do klubu… :hug: :)

Proč? Co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4