Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proandreiika píše:
A ještě jeden dotaz bych měla. Myslíte, že na podvozek 2011 (ne revers) půjde korbička a autosedačka 2009?
Nerada bych ti kecala, ale mám pocit, že od roku tuším 2007 je Jané bezadapterové a právě se to dá kombinovat, že to vzájemně pasuje. Třeba to tady někdo ví přesněji najisto. Jinak kdybys měla zájem, tak budu prodávat na konci prázdnin korbičku a autosedačku Jané Slalom Pro 2011 Limited edition - barva ditrict ![]()
Andreiiko, korbicka 2009 na podvozek 2011 urcite pujde, presne tak to mam ja
.
Bezva, díky za rady. Teď jsem našla Jané Slalom rok 2011 za necelých 10tis. Mají samozřejmě poslední kus. Takže zvažuju jestli v 17.týdnu kupovat. Ale zase nová kolekce bude už za jiný peníze.
Ja sehnala korbicku 2009 po jednom diteti za cca 1.800,–, autosedacku 2011 rovnez po jednom diteti taky za cca 1.800,– (obe ale vypadaji jako nove, vubec neni znat predchozi uzivani) a sportak 2011 novy za 9.000,–, takze me cela trojkombinace vysla na necelych 13.000,– Kc (vc. veskereho postovneho).
Korbicku jsem taky kupovala brzo, nekdy v 5.mesici, mela jsem ji totiz uz davno vybranou a prislo mi zbytecne davat nejakych 5 tisic za novou, kdyz ji steje budu uzivat jen par mesicu, takze jsem chtela uz po nekom a na tu mou vybranou byly za celou dobu jen 2 inzeraty, takze jsem nevahala. Autosedacku a sportak jsem kupovala v 7.mesici, a to byly taky nabidky, kterym neslo odolat.
Uz se tesim, az vyjedeme
.
Já mám korbičku i autosedačku slíbenou od kamarádky, dítě už jí z obou vyrostlo, takže budu kupovat jen sporťák a ten bych chtěla nový.
Ještě bych se chtěla zeptat, lze u toho sporťáku dát sundat stříšku, tak abych jí mohla vyprat? Hrozně se mi líbí ta žlutá kombinace, ale jednak někde někdo psal, že na to jdou mušky a taky se ta světlá barva asi rychle ušmudlá.
Ahoj,
tak ja strisku sundala hodila do pracky a vyprala na rucni prani a uplne bez problemu ![]()
Jo a terenu bych se nebala
je to trojkolka a co jsem kdy projela mi prijde nejstebilnejsi ![]()
Tak se hlásím mezi majitelky tohoto úžasného kočárku
Včera jsme si pro něj byli a jsme s manželem nadšení, je prostě skvělej!!! Máme nakonec ten žlutý a ta barevná kombinace se nám moc líbí.
Stříška sundat jde, takže v nejhorším případě přeperu.
Už se těším až za měsíc vyrazíme ![]()
@Bibi30 píše:
Tak se hlásím mezi majitelky tohoto úžasného kočárkuVčera jsme si pro něj byli a jsme s manželem nadšení, je prostě skvělej!!! Máme nakonec ten žlutý a ta barevná kombinace se nám moc líbí.
Stříška sundat jde, takže v nejhorším případě přeperu.
Už se těším až za měsíc vyrazíme
mně se taky mooc líbí ten žlutý, ale já jsem hrozná, vím, že by mě štvalo, že je to obsypané muškama a špinavé… i když, když to jde prát… ale hlavně je to o 2tis dražší a za to radši koupím něco jiného… ale hezký je moooc
@andreiika píše:
mně se taky mooc líbí ten žlutý, ale já jsem hrozná, vím, že by mě štvalo, že je to obsypané muškama a špinavé… i když, když to jde prát… ale hlavně je to o 2tis dražší a za to radši koupím něco jiného… ale hezký je moooc
No, ono už si člověk moc vybírat nemůže. Měli jen černý, hnědý a ten žlutý, ostatní barvu už nejsou a nebudou (aspoň ty 3kombinace, samotné sporťáky nevím). A z těchto barev nám ten žlutý vyšel jako jasný vítěz
@Bibi30 píše:
No, ono už si člověk moc vybírat nemůže. Měli jen černý, hnědý a ten žlutý, ostatní barvu už nejsou a nebudou (aspoň ty 3kombinace, samotné sporťáky nevím). A z těchto barev nám ten žlutý vyšel jako jasný vítěz
Chápu, když já jsme bohužel hrozný řešitel. To dopadne tak, že budu přebírat a přebírat až nezbyde žádný.
přiznávám, že jsem ráda, že nemám tu světlou, protože vidím, jak stačí kočár někde otřít o zeď nebo dveře a hned je špinavý a to mám červenou, kde se to schová…
Tak od včerejška zkoušíme sporťák. Akorát mám problém, nenašli jsme doma návod na to, jak sporťák připevnit, ale zvládli jsme to snad správně intuitivně. Bohužel si nejsem absolutně jistá nánožníkem u sporťáku, je tam víc lanek a cvočků než jsem schopná upotřebit. Máte doma některá návod s obrázky, který byste byly ochotné vyfotit a šoupnout sem? Nebo jestli jsou někde ke stažení návody na jané, tak sem s nimi. Předem moc děkuju.
Ahoj,
tak nakonec i díky Vašim radám jsem v pátek objednala - Jané Slalom 2011 Moonlight. Je to taková neutrální barva, ale než abych pořád prala stříšku, tak jsem zvolila tuhle. HLavně za dobrou cenu. Tak se těším až ho zkouknu ![]()
@andreiika píše:
Ahoj,tak nakonec i díky Vašim radám jsem v pátek objednala - Jané Slalom 2011 Moonlight. Je to taková neutrální barva, ale než abych pořád prala stříšku, tak jsem zvolila tuhle. HLavně za dobrou cenu. Tak se těším až ho zkouknu
Cauky,tuhle barvičku mám já,je krásnej ![]()
@MDzTU píše:
Cauky,tuhle barvičku mám já,je krásnej
to se těším ještě víc ![]()