Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3170
21.3.12 16:12
andreiika píše:
A ještě jeden dotaz bych měla. Myslíte, že na podvozek 2011 (ne revers) půjde korbička a autosedačka 2009?

Nerada bych ti kecala, ale mám pocit, že od roku tuším 2007 je Jané bezadapterové a právě se to dá kombinovat, že to vzájemně pasuje. Třeba to tady někdo ví přesněji najisto. Jinak kdybys měla zájem, tak budu prodávat na konci prázdnin korbičku a autosedačku Jané Slalom Pro 2011 Limited edition - barva ditrict ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.3.12 21:20

Andreiiko, korbicka 2009 na podvozek 2011 urcite pujde, presne tak to mam ja :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
23.3.12 07:50

Bezva, díky za rady. Teď jsem našla Jané Slalom rok 2011 za necelých 10tis. Mají samozřejmě poslední kus. Takže zvažuju jestli v 17.týdnu kupovat. Ale zase nová kolekce bude už za jiný peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.3.12 08:14

Ja sehnala korbicku 2009 po jednom diteti za cca 1.800,–, autosedacku 2011 rovnez po jednom diteti taky za cca 1.800,– (obe ale vypadaji jako nove, vubec neni znat predchozi uzivani) a sportak 2011 novy za 9.000,–, takze me cela trojkombinace vysla na necelych 13.000,– Kc (vc. veskereho postovneho).

Korbicku jsem taky kupovala brzo, nekdy v 5.mesici, mela jsem ji totiz uz davno vybranou a prislo mi zbytecne davat nejakych 5 tisic za novou, kdyz ji steje budu uzivat jen par mesicu, takze jsem chtela uz po nekom a na tu mou vybranou byly za celou dobu jen 2 inzeraty, takze jsem nevahala. Autosedacku a sportak jsem kupovala v 7.mesici, a to byly taky nabidky, kterym neslo odolat.
Uz se tesim, az vyjedeme ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
23.3.12 08:17

Já mám korbičku i autosedačku slíbenou od kamarádky, dítě už jí z obou vyrostlo, takže budu kupovat jen sporťák a ten bych chtěla nový.

Ještě bych se chtěla zeptat, lze u toho sporťáku dát sundat stříšku, tak abych jí mohla vyprat? Hrozně se mi líbí ta žlutá kombinace, ale jednak někde někdo psal, že na to jdou mušky a taky se ta světlá barva asi rychle ušmudlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
23.3.12 09:17

Ahoj,
tak ja strisku sundala hodila do pracky a vyprala na rucni prani a uplne bez problemu :-)

Jo a terenu bych se nebala ;-) je to trojkolka a co jsem kdy projela mi prijde nejstebilnejsi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
23.3.12 09:29

Tak se hlásím mezi majitelky tohoto úžasného kočárku :D Včera jsme si pro něj byli a jsme s manželem nadšení, je prostě skvělej!!! Máme nakonec ten žlutý a ta barevná kombinace se nám moc líbí.
Stříška sundat jde, takže v nejhorším případě přeperu.
Už se těším až za měsíc vyrazíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
23.3.12 09:32
@Bibi30 píše:
Tak se hlásím mezi majitelky tohoto úžasného kočárku :D Včera jsme si pro něj byli a jsme s manželem nadšení, je prostě skvělej!!! Máme nakonec ten žlutý a ta barevná kombinace se nám moc líbí.
Stříška sundat jde, takže v nejhorším případě přeperu.
Už se těším až za měsíc vyrazíme :dance:

mně se taky mooc líbí ten žlutý, ale já jsem hrozná, vím, že by mě štvalo, že je to obsypané muškama a špinavé… i když, když to jde prát… ale hlavně je to o 2tis dražší a za to radši koupím něco jiného… ale hezký je moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
23.3.12 09:56
@andreiika píše:
mně se taky mooc líbí ten žlutý, ale já jsem hrozná, vím, že by mě štvalo, že je to obsypané muškama a špinavé… i když, když to jde prát… ale hlavně je to o 2tis dražší a za to radši koupím něco jiného… ale hezký je moooc

No, ono už si člověk moc vybírat nemůže. Měli jen černý, hnědý a ten žlutý, ostatní barvu už nejsou a nebudou (aspoň ty 3kombinace, samotné sporťáky nevím). A z těchto barev nám ten žlutý vyšel jako jasný vítěz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
23.3.12 10:01
@Bibi30 píše:
No, ono už si člověk moc vybírat nemůže. Měli jen černý, hnědý a ten žlutý, ostatní barvu už nejsou a nebudou (aspoň ty 3kombinace, samotné sporťáky nevím). A z těchto barev nám ten žlutý vyšel jako jasný vítěz

Chápu, když já jsme bohužel hrozný řešitel. To dopadne tak, že budu přebírat a přebírat až nezbyde žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
23.3.12 10:20

přiznávám, že jsem ráda, že nemám tu světlou, protože vidím, jak stačí kočár někde otřít o zeď nebo dveře a hned je špinavý a to mám červenou, kde se to schová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
25.3.12 10:54

Tak od včerejška zkoušíme sporťák. Akorát mám problém, nenašli jsme doma návod na to, jak sporťák připevnit, ale zvládli jsme to snad správně intuitivně. Bohužel si nejsem absolutně jistá nánožníkem u sporťáku, je tam víc lanek a cvočků než jsem schopná upotřebit. Máte doma některá návod s obrázky, který byste byly ochotné vyfotit a šoupnout sem? Nebo jestli jsou někde ke stažení návody na jané, tak sem s nimi. Předem moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
25.3.12 13:23

Ahoj,

tak nakonec i díky Vašim radám jsem v pátek objednala - Jané Slalom 2011 Moonlight. Je to taková neutrální barva, ale než abych pořád prala stříšku, tak jsem zvolila tuhle. HLavně za dobrou cenu. Tak se těším až ho zkouknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
25.3.12 14:58
@andreiika píše:
Ahoj,tak nakonec i díky Vašim radám jsem v pátek objednala - Jané Slalom 2011 Moonlight. Je to taková neutrální barva, ale než abych pořád prala stříšku, tak jsem zvolila tuhle. HLavně za dobrou cenu. Tak se těším až ho zkouknu ;)

Cauky,tuhle barvičku mám já,je krásnej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
25.3.12 15:25
@MDzTU píše:
Cauky,tuhle barvičku mám já,je krásnej :srdce:

to se těším ještě víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit