Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@xmarge píše:
Tak od včerejška zkoušíme sporťák. Akorát mám problém, nenašli jsme doma návod na to, jak sporťák připevnit, ale zvládli jsme to snad správně intuitivně. Bohužel si nejsem absolutně jistá nánožníkem u sporťáku, je tam víc lanek a cvočků než jsem schopná upotřebit. Máte doma některá návod s obrázky, který byste byly ochotné vyfotit a šoupnout sem? Nebo jestli jsou někde ke stažení návody na jané, tak sem s nimi. Předem moc děkuju.
Už ve 4 měsících? To je teda fofr… tak jestli to půjde u nás taky takhle rychle tak na zimu už jsme v něm taky ![]()
@xmarge píše:
Tak od včerejška zkoušíme sporťák. Akorát mám problém, nenašli jsme doma návod na to, jak sporťák připevnit, ale zvládli jsme to snad správně intuitivně. Bohužel si nejsem absolutně jistá nánožníkem u sporťáku, je tam víc lanek a cvočků než jsem schopná upotřebit. Máte doma některá návod s obrázky, který byste byly ochotné vyfotit a šoupnout sem? Nebo jestli jsou někde ke stažení návody na jané, tak sem s nimi. Předem moc děkuju.
Tak přidávám fotky, jak zapínáme nánožník my
Je to taková verze pro malochy, kteří jsou naležato
. Samík tam je pěkně schovaný jako v hluboké korbě. Ale my už konečně i sedíme, takže musím vymyslet nějakou jarní verzi nánožníku, ať tam není takový zabunkrovaný ![]()
@Markéta2208 píše:
Tak přidávám fotky, jak zapínáme nánožník myJe to taková verze pro malochy, kteří jsou naležato
. Samík tam je pěkně schovaný jako v hluboké korbě. Ale my už konečně i sedíme, takže musím vymyslet nějakou jarní verzi nánožníku, ať tam není takový zabunkrovaný
@ivulik123 píše:
Markét mám přesně tuto barvičku chcu se zeptat máš nějakou sluneční clonu?My sice jezdíme ještě v korbičce,ale tak za 2 měsíce si myslím že už asi ve sporťáčku budeme taky,vybrala jsem si tuto,
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… myslíš že to bude pasovat na Jané????
Ivuliku, mám tuhle sluneční clonku:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ze začátku jsem s ní byla vcelku spokojená, ale teď se poohlížím po jiné. Tady ta má takové zapínání podobné záclonovým žabkam a zadrhává mi tu neoprenovou látku na boudičce
.
Ta, co jsi poslala odkaz, vypadá moc dobře, sedět určitě bude, jen opravdu záleží, čím se přidělává k boudičce, ať tam není ten samý problém. Ten neoprén je na takové věci citlivý
.
andreiiko, bohužel, kluk je v 4,5 měsících dost dlouhej (73 cm po špičky, 68 cm po paty) a v korbě už mu zbývalo 5 cm místa, na šířku taky nic moc a navíc z korby nic moc nevidí ani se zvednutou hlavou a vztekal se. Ve sporťáku je mnohem spokojenější, tak už ho tam nechám a mám to sklopené do co největšího lehu, co to jde…
Markéto, děkuju za fotky, to to máme úplně blbě ten nánožník, máme ho mnohem níž:o)) Kdyby byly ještě nějaký fotky, jak je to uchycené (třeba ten široký pruh - když odklopíš tu tenčí gumičku, tak jak to vypadá pod tím), budu moc ráda:o)
I když teď si říkám, že mě takovýhle uchycení nánožníku asi neprojde, protože by přes to dítě nic nevidělo a opět by řvalo jako v hluboký korbě…
@Markéta2208 píše:
Asi do ní taky půjdu, jak koukám na tu cenu
@xmarge píše:Xmarge, já nějak netuším, co máš na mysli
andreiiko, bohužel, kluk je v 4,5 měsících dost dlouhej (73 cm po špičky, 68 cm po paty) a v korbě už mu zbývalo 5 cm místa, na šířku taky nic moc a navíc z korby nic moc nevidí ani se zvednutou hlavou a vztekal se. Ve sporťáku je mnohem spokojenější, tak už ho tam nechám a mám to sklopené do co největšího lehu, co to jde…Markéto, děkuju za fotky, to to máme úplně blbě ten nánožník, máme ho mnohem níž:o)) Kdyby byly ještě nějaký fotky, jak je to uchycené (třeba ten široký pruh - když odklopíš tu tenčí gumičku, tak jak to vypadá pod tím), budu moc ráda:o)
I když teď si říkám, že mě takovýhle uchycení nánožníku asi neprojde, protože by přes to dítě nic nevidělo a opět by řvalo jako v hluboký korbě…
Příspěvek upraven 26.03.12 v 18:59
@Culie píše:
holky o jaký cloně se tu bavíte prosím…
Tady o téhle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ivulik dávala výše odkaz ![]()
@ivulik123 píše:
právě že cena je docela příznivá a tím že tam jsou šňůrky,tak bych jí mohla přivázat i na korbu mám Capazo víštakže asi jí taky objednám jenom vybrat nějakou vhodnou barvičku
Já asi půjdu do béžové…Chci nějakou světlou a ta by se snad měla hodit i k té hnědé na kočárku.
Zdravím po dlouuuuuuuuuhé době.Na podzim jsem tu řešila Nunu a Jane a i když jsem je oba koupila nějak nebyl čas sem napsat. Jsem teda celkem spokojená s janečkem,ale ta skřípající brzda mě fakt vytáčí! Máte na to nějakou radu ???
No a ten nánožník mi taky nešel nějak upovnit,tak jsem jej ani nějak nedávala.A navíc tam ani nemám ten záhyb na zvednutí.Posílám fotečku a přeji hezký den všem.
Dobré ráno maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte také volnou rukojeť. Mám měsíc staré Jané slalom pro limit. edice. Díky Gabka