Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
18.1.12 13:47
Smiiisek píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s neoprénem na boudičce?? Jane Slalom se mi moc líbí, ale mám obavy zda k nám do hor je vhodná bodička, moc dík za odpoevědi a mějte se krásně!

Já jsem spokojená. Dcera v něm spí i 3 hodiny venku.Je prostě jiná ale mě se líbí, mám sice jen sporták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
18.1.12 14:11
Smiiisek píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s neoprénem na boudičce?? Jane Slalom se mi moc líbí, ale mám obavy zda k nám do hor je vhodná bodička, moc dík za odpoevědi a mějte se krásně!

Materiál je super, nepromokne ani za mírného deště (na liják jsem nezkoušela). Spíš bych měla obavu, když fouká vítr - přijde mi, že mají nevychytaný ten nánožník - ten vršek se nedá nikde připnout k boudičce a mám pocit, že tam malému zafukuje. Třeba Hartan to má až do půlky boudičky a na mimčo tam nemůže ani ze strany foukat. Ale možná je to jenom můj pocit, protože malý je vždy krásně teploučký, ani nos nemá studený :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
18.1.12 15:12

Ha, tak jsem to riskla a dala do pracky na rucni prani a uplne super, vyprane vonave :-)

Ja kdyz chci aby byl mali ve sportaku vic kryty (u nas hodne fouka) tak dam na kocarek tu velkou slunecni clonu, a vim, ze ho neofoukne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
18.1.12 15:15
takacek píše:
Ha, tak jsem to riskla a dala do pracky na rucni prani a uplne super, vyprane vonave :-)Ja kdyz chci aby byl mali ve sportaku vic kryty (u nas hodne fouka) tak dam na kocarek tu velkou slunecni clonu, a vim, ze ho neofoukne ;-)

Na sporťák mám taky koupenou tu sluneční clonu, tak to je fajn, že to má i tohle využití ;) Už za chvilku budeme měnit hlubokou za sporťák, tak se to určitě bude hodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
18.1.12 15:42
Markéta2208 píše:
takacek píše:
Ha, tak jsem to riskla a dala do pracky na rucni prani a uplne super, vyprane vonave :-)Ja kdyz chci aby byl mali ve sportaku vic kryty (u nas hodne fouka) tak dam na kocarek tu velkou slunecni clonu, a vim, ze ho neofoukne ;-)
Na sporťák mám taky koupenou tu sluneční clonu, tak to je fajn, že to má i tohle využití ;) Už za chvilku budeme měnit hlubokou za sporťák, tak se to určitě bude hodit :)

Jj je to fajn :-) i ta neoprenova je krytejsi ;-)
Jinak ja pripinate nanoznik? myslim, ze uz se tady resilo, ale docitat to ne jejda :-D ja si nasla asi tri zpusoby, tak je jich treba jeste vic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.1.12 16:01
holky,jestli máte někdo odkaz na tu sluneční clonu na sporták tak to sem hodte,díky ;)
Markéta2208 píše:
takacek píše:
Na sporťák mám taky koupenou tu sluneční clonu, tak to je fajn, že to má i tohle využití ;) Už za chvilku budeme měnit hlubokou za sporťák, tak se to určitě bude hodit :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
18.1.12 16:08
ivulik123 píše:
holky,jestli máte někdo odkaz na tu sluneční clonu na sporták tak to sem hodte,díky ;)
Markéta2208 píše:
takacek píše:

Kupovala jsem to na mimibazaru asi před půl rokem, ale ta paní už to nemá v nabídce. Našla jsem to tam jinde:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Zkus si tam když tak pohledat, možná objevíš levnější, vzala jsem první odkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.1.12 16:14
díky pohledám,zatím jezdíme v hlubokém,ale na léto to budeme potřebovat :think:
Markéta2208 píše:
ivulik123 píše:
Markéta2208 píše:
takacek píše:

Kupovala jsem to na mimibazaru asi před půl rokem, ale ta paní už to nemá v nabídce. Našla jsem to tam jinde:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Zkus si tam když tak pohledat, možná objevíš levnější, vzala jsem první odkaz…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
18.1.12 16:24

Ivul ja mam teda jinou :think: http://www.jane-kocarky.cz/…-Shade-Maker

Ta co davala Market je fakt spis jen na leto, mam ji taky ale pouzivam ji na cestovani a na golfky :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.1.12 18:14
takže ty máš přímo tuto?Ta vypadá dobře a jak to vlastně funguje,jak se to připne k té stávající stříšce :?:
takacek píše:
Ivul ja mam teda jinou :think: http://www.jane-kocarky.cz/…-Shade-MakerTa co davala Market je fakt spis jen na leto, mam ji taky ale pouzivam ji na cestovani a na golfky :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
18.1.12 18:18

nene je tam takovy vazaci system, ale je to rychlovka na 4 mistech uvazes a je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.1.12 18:27
jj,to sem chtěla vědět,díky :hug:
takacek píše:
nene je tam takovy vazaci system, ale je to rychlovka na 4 mistech uvazes a je to :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
18.1.12 18:59

holky a já mám dotaz chtěla bych takovou tu taštičku na pláštěnku,ale nemůžu jí najít,poradíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
18.1.12 19:02

Ivul, taky mám tu co TAKACEK… fotku jsem už vkládala…
Já přivazuji jen na dva, aby se s ní líp manipulovalo, zbytek jsem ustříhla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
18.1.12 19:04

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tuhle taštičku mám já… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...