Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProSmiiisek píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s neoprénem na boudičce?? Jane Slalom se mi moc líbí, ale mám obavy zda k nám do hor je vhodná bodička, moc dík za odpoevědi a mějte se krásně!
Já jsem spokojená. Dcera v něm spí i 3 hodiny venku.Je prostě jiná ale mě se líbí, mám sice jen sporták.
Smiiisek píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s neoprénem na boudičce?? Jane Slalom se mi moc líbí, ale mám obavy zda k nám do hor je vhodná bodička, moc dík za odpoevědi a mějte se krásně!
Materiál je super, nepromokne ani za mírného deště (na liják jsem nezkoušela). Spíš bych měla obavu, když fouká vítr - přijde mi, že mají nevychytaný ten nánožník - ten vršek se nedá nikde připnout k boudičce a mám pocit, že tam malému zafukuje. Třeba Hartan to má až do půlky boudičky a na mimčo tam nemůže ani ze strany foukat. Ale možná je to jenom můj pocit, protože malý je vždy krásně teploučký, ani nos nemá studený
.
Ha, tak jsem to riskla a dala do pracky na rucni prani a uplne super, vyprane vonave ![]()
Ja kdyz chci aby byl mali ve sportaku vic kryty (u nas hodne fouka) tak dam na kocarek tu velkou slunecni clonu, a vim, ze ho neofoukne ![]()
takacek píše:
Ha, tak jsem to riskla a dala do pracky na rucni prani a uplne super, vyprane vonaveJa kdyz chci aby byl mali ve sportaku vic kryty (u nas hodne fouka) tak dam na kocarek tu velkou slunecni clonu, a vim, ze ho neofoukne
Na sporťák mám taky koupenou tu sluneční clonu, tak to je fajn, že to má i tohle využití
Už za chvilku budeme měnit hlubokou za sporťák, tak se to určitě bude hodit ![]()
Markéta2208 píše:takacek píše:Na sporťák mám taky koupenou tu sluneční clonu, tak to je fajn, že to má i tohle využití
Ha, tak jsem to riskla a dala do pracky na rucni prani a uplne super, vyprane vonaveJa kdyz chci aby byl mali ve sportaku vic kryty (u nas hodne fouka) tak dam na kocarek tu velkou slunecni clonu, a vim, ze ho neofoukne
Už za chvilku budeme měnit hlubokou za sporťák, tak se to určitě bude hodit
Jj je to fajn
i ta neoprenova je krytejsi ![]()
Jinak ja pripinate nanoznik? myslim, ze uz se tady resilo, ale docitat to ne jejda
ja si nasla asi tri zpusoby, tak je jich treba jeste vic ![]()
Markéta2208 píše:takacek píše:Na sporťák mám taky koupenou tu sluneční clonu, tak to je fajn, že to má i tohle využití
ivulik123 píše:
holky,jestli máte někdo odkaz na tu sluneční clonu na sporták tak to sem hodte,díky
Kupovala jsem to na mimibazaru asi před půl rokem, ale ta paní už to nemá v nabídce. Našla jsem to tam jinde:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Zkus si tam když tak pohledat, možná objevíš levnější, vzala jsem první odkaz…
Markéta2208 píše:ivulik123 píše:
holky,jestli máte někdo odkaz na tu sluneční clonu na sporták tak to sem hodte,díky
Kupovala jsem to na mimibazaru asi před půl rokem, ale ta paní už to nemá v nabídce. Našla jsem to tam jinde:
Zkus si tam když tak pohledat, možná objevíš levnější, vzala jsem první odkaz…
Ivul ja mam teda jinou
http://www.jane-kocarky.cz/…-Shade-Maker
Ta co davala Market je fakt spis jen na leto, mam ji taky ale pouzivam ji na cestovani a na golfky
![]()
takacek píše:
Ivul ja mam teda jinouhttp://www.jane-kocarky.cz/…-Shade-MakerTa co davala Market je fakt spis jen na leto, mam ji taky ale pouzivam ji na cestovani a na golfky
![]()
nene je tam takovy vazaci system, ale je to rychlovka na 4 mistech uvazes a je to ![]()
takacek píše:
nene je tam takovy vazaci system, ale je to rychlovka na 4 mistech uvazes a je to
holky a já mám dotaz chtěla bych takovou tu taštičku na pláštěnku,ale nemůžu jí najít,poradíte???
Ivul, taky mám tu co TAKACEK… fotku jsem už vkládala…
Já přivazuji jen na dva, aby se s ní líp manipulovalo, zbytek jsem ustříhla. ![]()