Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
29.11.11 20:21

Ivulik, také přeji super rychlý porod a ať jste ty i mimčo v pořádku. :palec:
Já si to odbyla přesně před dvěma roky a teda určitě nezávidím… :lol: Berushko co si to měla za porod, že závidíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.11.11 20:34
díky ;) taky bych si přála supr rychlý porod :lol: jo kdyby to tak šlo vyplivnout na jedno zatlačení to by byla paráááááda že jo :lol:
Dappp píše:
Ivulik, také přeji super rychlý porod a ať jste ty i mimčo v pořádku. :palec:
Já si to odbyla přesně před dvěma roky a teda určitě nezávidím… :lol: Berushko co si to měla za porod, že závidíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
29.11.11 20:40

Neboj, ty to budeš mít určitě na jedno zatlačení… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.11.11 20:42
haha :mrgreen: beru tě za slovo :lol:
Dappp píše:
Neboj, ty to budeš mít určitě na jedno zatlačení… :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.11.11 20:43

Já si to taky prožila před 2 roky, ale byla to sice rychlovka, ale zase jsem měla křížový bolesti a bez nástřihu to bylo mé přání a myslela jsem že bude po mě. A Ivulik mám syna 10 let a ted dceru. Je mezi nima 8 let rozdíl, ale mají se moooc rádi. A moc mi s ní pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
29.11.11 20:47

Takže máš dvouletou holčičku? A budeš kupovat ten fusak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.11.11 20:48
tak moje 8 letá slečna chtěla být vždycky sama,to že bude mít ségru jí totálně rozhodilo a celé těhu to ignoruje dělá jako že nejsem těhotná,bříško nepohladí,nic jí nezajímá a na nic se neptá :,( až se děsím toho až se vrátíme z porodky s miminkem co se bude dít :think:
alanis píše:
Já si to taky prožila před 2 roky, ale byla to sice rychlovka, ale zase jsem měla křížový bolesti a bez nástřihu to bylo mé přání a myslela jsem že bude po mě. A Ivulik mám syna 10 let a ted dceru. Je mezi nima 8 let rozdíl, ale mají se moooc rádi. A moc mi s ní pomáhá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
29.11.11 20:49

Já si užila příšerný porod s prvním, u druhého jsem musela na císaře, takže jsem si užila až pak to hojení, taky nic moc teda, nevím co je lepší… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
29.11.11 20:52
ivulik123 píše:
tak moje 8 letá slečna chtěla být vždycky sama,to že bude mít ségru jí totálně rozhodilo a celé těhu to ignoruje dělá jako že nejsem těhotná,bříško nepohladí,nic jí nezajímá a na nic se neptá :,( až se děsím toho až se vrátíme z porodky s miminkem co se bude dít :think:
alanis píše:

Bude nadšená,počkej až jí uvidí… a když bude moct pomáhat, tak si bude připadat důležitá. I když s tím nemám zkušenost, mám je od sebe jen 3,5 roku, tak si myslím, že čím starší tím lepší, ne? Ale je jasný, že se o vás nechce s nikým dělit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.11.11 20:53

Dapp no nevím jestli ho koupím, malá má 11kg a měří 88 cm. Je to drobek, pořád jí ještě kojím a spí denně tak dvě hodiny v kočáře. Je kočárková i syn byl. Bez kočáru ani ránu u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.11.11 20:57

Ivulik, syn tehdy brečel a nebyl k utišení, když jsme mu to řekli. Řekl, že ho nebudeme mít rádi apod. Byl zvyklej prostě na to , že je sám. Měl skoro všechno od hraček po oblečení, no jedináček. A teď si s ní hraje a mazlí, koupou se spolu, malá ráno kňučí, že chce taky do školy. Všechno bude dobré, neboj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.11.11 20:57
tak já měla první porod od prvních kontrakcí za 5 hodin odrozený tak kdyby to šlo aspoň takhle tak by bylo dobře,CS se bojím jak čert kříže,ale někdy to prostě jinak nejde a CS je pro někoho vysvobození
Dappp píše:
Já si užila příšerný porod s prvním, u druhého jsem musela na císaře, takže jsem si užila až pak to hojení, taky nic moc teda, nevím co je lepší… :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.11.11 20:59

Dapp ja zavidim ten moment kdy poprve toho tvorecka spatris, to je pro me silenej dojak, zvladnou porod a pak pohled na to co jsi 9 mesicu nosila :-) jinak porod me bolel,mela jsem problem s tlacenim ale v pohode ,mela jsem krasny porod 19h jsem mela bolesti a do porodky jsem prijela v 15:45, v 15:50 mi pichli vodu a v 16:05 byla mala venku :-)) takze jsem se tam ani neohrala :-D bolelo to dost ale uz se tesim az to nekdy zaziju znovu, snad jeste jednou :-D

Ivul teda, tak snad z to miminko uvidi tak zmeni pristup :-o urco musi byt rozhozena kdyz byla zvykla sama ale urco pak bude rada ze ma sourozence :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
29.11.11 21:00
alanis píše:
Dapp no nevím jestli ho koupím, malá má 11kg a měří 88 cm. Je to drobek, pořád jí ještě kojím a spí denně tak dvě hodiny v kočáře. Je kočárková i syn byl. Bez kočáru ani ránu u nás.

No já pro něj byla pevně rozhodnutá, ale když už jsem na něj tak dlouho čekala, tak jsem si nakonec řekla, že už je to asi zbytečný na ty tři měsíce a právě navíc ani kočárek moc nevyužíváme, třeba jednou týdně. Malej je turista, ten chce pořád běhat, narozdíl od staršího, ten se z kočárku ani nehnul, jen aby nemusel udělat krok navíc. Koupili jsme k vánocům first bike a na jaře kočárek prodávám… :(
no to si ho kup, jestli jste kočárkový, je fakt úúúúúžasnej!!!

Příspěvek upraven 29.11.11 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.11.11 21:01
no nechám to osudu co se mám stát to se stane :pankac: ,ona chtěla brášku a bohužel pro ní je to holka,my jsme s manžou rádi že to mimčo vůbec máme mám za sebou 2× ZT
alanis píše:
Ivulik, syn tehdy brečel a nebyl k utišení, když jsme mu to řekli. Řekl, že ho nebudeme mít rádi apod. Byl zvyklej prostě na to , že je sám. Měl skoro všechno od hraček po oblečení, no jedináček. A teď si s ní hraje a mazlí, koupou se spolu, malá ráno kňučí, že chce taky do školy. Všechno bude dobré, neboj se.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí