Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProIvulik, také přeji super rychlý porod a ať jste ty i mimčo v pořádku. ![]()
Já si to odbyla přesně před dvěma roky a teda určitě nezávidím…
Berushko co si to měla za porod, že závidíš?
Dappp píše:
Ivulik, také přeji super rychlý porod a ať jste ty i mimčo v pořádku.
Já si to odbyla přesně před dvěma roky a teda určitě nezávidím…Berushko co si to měla za porod, že závidíš?
Dappp píše:
Neboj, ty to budeš mít určitě na jedno zatlačení…
Já si to taky prožila před 2 roky, ale byla to sice rychlovka, ale zase jsem měla křížový bolesti a bez nástřihu to bylo mé přání a myslela jsem že bude po mě. A Ivulik mám syna 10 let a ted dceru. Je mezi nima 8 let rozdíl, ale mají se moooc rádi. A moc mi s ní pomáhá.
alanis píše:
Já si to taky prožila před 2 roky, ale byla to sice rychlovka, ale zase jsem měla křížový bolesti a bez nástřihu to bylo mé přání a myslela jsem že bude po mě. A Ivulik mám syna 10 let a ted dceru. Je mezi nima 8 let rozdíl, ale mají se moooc rádi. A moc mi s ní pomáhá.
Já si užila příšerný porod s prvním, u druhého jsem musela na císaře, takže jsem si užila až pak to hojení, taky nic moc teda, nevím co je lepší… ![]()
ivulik123 píše:
tak moje 8 letá slečna chtěla být vždycky sama,to že bude mít ségru jí totálně rozhodilo a celé těhu to ignoruje dělá jako že nejsem těhotná,bříško nepohladí,nic jí nezajímá a na nic se neptáaž se děsím toho až se vrátíme z porodky s miminkem co se bude dít
alanis píše:
Bude nadšená,počkej až jí uvidí… a když bude moct pomáhat, tak si bude připadat důležitá. I když s tím nemám zkušenost, mám je od sebe jen 3,5 roku, tak si myslím, že čím starší tím lepší, ne? Ale je jasný, že se o vás nechce s nikým dělit. ![]()
Dapp no nevím jestli ho koupím, malá má 11kg a měří 88 cm. Je to drobek, pořád jí ještě kojím a spí denně tak dvě hodiny v kočáře. Je kočárková i syn byl. Bez kočáru ani ránu u nás.
Ivulik, syn tehdy brečel a nebyl k utišení, když jsme mu to řekli. Řekl, že ho nebudeme mít rádi apod. Byl zvyklej prostě na to , že je sám. Měl skoro všechno od hraček po oblečení, no jedináček. A teď si s ní hraje a mazlí, koupou se spolu, malá ráno kňučí, že chce taky do školy. Všechno bude dobré, neboj se.
Dappp píše:
Já si užila příšerný porod s prvním, u druhého jsem musela na císaře, takže jsem si užila až pak to hojení, taky nic moc teda, nevím co je lepší…
Dapp ja zavidim ten moment kdy poprve toho tvorecka spatris, to je pro me silenej dojak, zvladnou porod a pak pohled na to co jsi 9 mesicu nosila
jinak porod me bolel,mela jsem problem s tlacenim ale v pohode ,mela jsem krasny porod 19h jsem mela bolesti a do porodky jsem prijela v 15:45, v 15:50 mi pichli vodu a v 16:05 byla mala venku
takze jsem se tam ani neohrala
bolelo to dost ale uz se tesim az to nekdy zaziju znovu, snad jeste jednou ![]()
Ivul teda, tak snad z to miminko uvidi tak zmeni pristup
urco musi byt rozhozena kdyz byla zvykla sama ale urco pak bude rada ze ma sourozence ![]()
alanis píše:
Dapp no nevím jestli ho koupím, malá má 11kg a měří 88 cm. Je to drobek, pořád jí ještě kojím a spí denně tak dvě hodiny v kočáře. Je kočárková i syn byl. Bez kočáru ani ránu u nás.
No já pro něj byla pevně rozhodnutá, ale když už jsem na něj tak dlouho čekala, tak jsem si nakonec řekla, že už je to asi zbytečný na ty tři měsíce a právě navíc ani kočárek moc nevyužíváme, třeba jednou týdně. Malej je turista, ten chce pořád běhat, narozdíl od staršího, ten se z kočárku ani nehnul, jen aby nemusel udělat krok navíc. Koupili jsme k vánocům first bike a na jaře kočárek prodávám… ![]()
no to si ho kup, jestli jste kočárkový, je fakt úúúúúžasnej!!!
Příspěvek upraven 29.11.11 v 21:01
alanis píše:
Ivulik, syn tehdy brečel a nebyl k utišení, když jsme mu to řekli. Řekl, že ho nebudeme mít rádi apod. Byl zvyklej prostě na to , že je sám. Měl skoro všechno od hraček po oblečení, no jedináček. A teď si s ní hraje a mazlí, koupou se spolu, malá ráno kňučí, že chce taky do školy. Všechno bude dobré, neboj se.