Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProA zapoměla jsem říct, že malá je vymodlená, protože už jsem nějak nedoufala.Bylo jedno co to bude, hlavně ať už to je a je to zdravé ![]()
alanis píše:
A zapoměla jsem říct, že malá je vymodlená, protože už jsem nějak nedoufala.Bylo jedno co to bude, hlavně ať už to je a je to zdravé
ivulik123 píše:
tak já měla první porod od prvních kontrakcí za 5 hodin odrozený tak kdyby to šlo aspoň takhle tak by bylo dobře,CS se bojím jak čert kříže,ale někdy to prostě jinak nejde a CS je pro někoho vysvobozeníDappp píše:
Já si užila příšerný porod s prvním, u druhého jsem musela na císaře, takže jsem si užila až pak to hojení, taky nic moc teda, nevím co je lepší…
Já měla CS naplánovaný dopředu kvůli špatné poloze, byla jsem z toho vyřízená, poslední týden jsem byla jen uzlíček nervů. Ale zase je fajn, že se můžeš připravit, víš kdy to bude. I když mně to naplánovali na 30.11. ráno a ono to na mě přišlo samo už večer 29.11., takže to byl fofr. Ale ten den potom teda fuj fuj fuj…
Dapp tak jestli vyuzivate jen jednou tydne tak bych ho urcite nekupovala, to je skoda…bohuzel s nasi malou to taky tak bude, neni ji jeste rok a uz cape venku, v kocaru vydrzi tak hodku a pul ,se spanim i vic ale kdyz tam ma jen sedet a koukat tak se dere ven…takze ja si janecka uziju max do dvou let a pak uz ji tam asi nedostanu
ja chtela tak kocarkovy diteee
takze za tve situace by to pro me bylo zbytecne vyhozeni penez, nepatri zrovna k nejlevnejsim ..
holky ja mela termin v prosinci a cely listopad jsem prořvala, že nechci rodit:D samo jsem koukala na ruzne videa , jak u toho žensky řvou a jak krici(to me strasne rozhodilo a lepsi na nic nekoukat
jak to boli, tak jsem rekla ze rodit nebudu a měla z toho hruzu:D rodit sem jit ale musela:) hrozne jsem se bala treba kleští apod..a kdyby mi nabidli před porodem cisaře skakala bych do stropu ale nakonec jsem rada ze to slo prirozene..
holky pomerila jsem fusak vyndany a 114 rozhodne nema
namerila jsem cca 103× 48 takze ty cm co uvadi na netu fakt nesedi…
berushka18 píše:
holky pomerila jsem fusak vyndany a 114 rozhodne nemanamerila jsem cca 103× 48 takze ty cm co uvadi na netu fakt nesedi…
Tak to jsem myslela, že má aspoň těch 110 cm…
Ale je
![]()
Holky co je s vámi? Nic se tu neděje? Tak mě dnes dorazil opravenej Jané. Chlap vyhodil z auta krabici, před dům to máme cca 10 metrů ke dveřím a on to nechal na cestě.Já mu říkám, že jsem nadřená z lesa(dnes jsme dovezli tři vlečky dřeva co jsem nakládala,ale ne sama)a on nic. To je fakt servis.
je Alanis,tak jak dlouho to celkem trvalo 3 týdny?To je hnus,aby se někteří chlapi fakt nááááhodou nepředřeli
udělat pár kroků navíc,by jim asi upadli ruce o nohy.Napiš jak ti jezdí
já už musím zítra do porodky na vyvolávačku,pááááá ![]()
ivulik123 píše:
je Alanis,tak jak dlouho to celkem trvalo 3 týdny?To je hnus,aby se někteří chlapi fakt nááááhodou nepředřeliudělat pár kroků navíc,by jim asi upadli ruce o nohy.Napiš jak ti jezdí
já už musím zítra do porodky na vyvolávačku,pááááá
Jéééé, držíme palce… ![]()
alanis píše:
Holky co je s vámi? Nic se tu neděje? Tak mě dnes dorazil opravenej Jané. Chlap vyhodil z auta krabici, před dům to máme cca 10 metrů ke dveřím a on to nechal na cestě.Já mu říkám, že jsem nadřená z lesa(dnes jsme dovezli tři vlečky dřeva co jsem nakládala,ale ne sama)a on nic. To je fakt servis.
Tak co, seš aspoň s opravou spokojená? A co fusak, objednala si ten hnědý? My máme pořád jen lodger, tak uvidím, kdy vytáhnu ten náš „krásný“ emitexový… ![]()
Ivulik, myslela jsem na tebe jak to s tebou vypadá. To bude opravdu ten nejkrásnější dárek pod stromečkem. Dapp, zatím máme tan aesthetic, nevím jestli se rozhoupu. Kdyby měl 115 tak určitě, ale prostě nevím, ať to není jen další zbytečnost z mého rozmaru. Pak ho neprodám ani za 500
Ještě jsem s ním nejela, jak je to spravený, ale ten druk je v pořádku. Můj chlap říkal, je to jedno hlavně, že už je doma ![]()
Ahoj Ivulik, tak doufám, že už si šťastně a nekomplikovaně porodila a máš svoje miminko u sebe zdravé a v pořádku. Určitě se ozvi, jsem moc zvědavá a ještě jednou držím palce!
Ahoj holky
sme doma od včera
![]()
porod proběhl v ten pátek v 9-45h mi píchli na sále vodu,za půl hodˇky začili první slabší kontrakce,ale pak už to byl mazec,ale malá byla ve 12h na světě
takže máme Elenku 16.12.12h 3010g a 50cm ![]()
Přeji hodně štěstí, zdraví a lásky Vašemu novému drobečku. Tobě velká gratulace, že jsi všechno zvládla a máš to za sebou a už jste doma. Mám slzy na krajíčku, tak pěkné vánoce celé tvé rodině ![]()