Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDappp píše:
Ivul, taky mám tu co TAKACEK… fotku jsem už vkládala…
Já přivazuji jen na dva, aby se s ní líp manipulovalo, zbytek jsem ustříhla.
Tak to vypadá mnohem líp…No, to bude mít zase manžel řeči, že utrácím zbytečně ![]()
A taštičku mám stejnou jako Dapp, je to super vychytávka. Košík mám vždy prázdný na nákup ![]()
Ta taštička je fakt super… ![]()
Holky, budu janéčko prodávat, kdybyste o někom věděli. Malému jsou dva roky a v kočáře vůbec nechce být, zbytečně nám tu stojí.
Dappp, ty jo dobry napad
![]()
Jo a vim, ze doplnky sijou i na www.nadine.cz
Mně na tý cloně vadila ta látka vzadu (jakoby ten čtverec), že zbytečně ležel na boudě a když se to všude přivázalo, tak se nedala přetáhnout dopředu. Vázám to jen na stranách na dva a zbytek drží bouda, takže nesjíždí.
Je to fakt super napad
vypada to s tim divne a kdyz zacne prset tak je docal umeni rychle nasadit plastenku ![]()
dobré ránko ![]()
Holky díky za tipy a rady,no už taky pokukuju po té tašce na pláštěnku,teď jezdíme s korbou a i tak je to mazec do toho pidi košíku fakt nic nevleze a kor když je tam ještě ta hluboká korba ![]()
I já díky za tipy, klidně pište další vychytávky ![]()
Mě kočárek přišel předevčírem, prozatím jsem si ho vyzkoušela jenom v obýváku, ale i tak jsem nadšená. Už se těším, až se prcek narodí a vyjedem do terénu ![]()
Jo a pláštěnku na korbu jste objednávaly všechny originál a nebo pasuje i některá levnější?
Lennn píše:
I já díky za tipy, klidně pište další vychytávky
Mě kočárek přišel předevčírem, prozatím jsem si ho vyzkoušela jenom v obýváku, ale i tak jsem nadšená. Už se těším, až se prcek narodí a vyjedem do terénu
Jo a pláštěnku na korbu jste objednávaly všechny originál a nebo pasuje i některá levnější?
ivulik123 píše:
Lenn,já mám emitex a pasuje perfektnějakou máš barvičku Janéčka
Lennn píše:
Mě kočárek přišel předevčírem, prozatím jsem si ho vyzkoušela jenom v obýváku, ale i tak jsem nadšená. Už se těším, až se prcek narodí a vyjedem do terénu
Tak super, hned na ni mrknu. Mám černý, ale korbu jsem kupovala zvlášť, tak mám tu červenou s tím béžovým nánožníkem. Obojí je naprosto úžasné ![]()
Lennn píše:ivulik123 píše:Tak super, hned na ni mrknu. Mám černý, ale korbu jsem kupovala zvlášť, tak mám tu červenou s tím béžovým nánožníkem. Obojí je naprosto úžasné
Lenn,já mám emitex a pasuje perfektnějakou máš barvičku Janéčka
Lennn píše:
Dappp píše:
Holky, zkuste tu pláštěnku ze sporťáku na korbičku!!!
jdu na to a napíšu ![]()
Holky to celkem hezky pasuje. Je trošku větší, ale já teda pláštěnku kupovat nebudu. Dííííky Dappp za ušetřené penízky ![]()
Jo jo, psala jsem to už dřív, taky jsem to tak u starého jané měla. Když se prodává komplet, tak by tam určitě dali i pláštěnku na sporťák,když je tam na korbičku, je to na oboje… ![]()