Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3170
18.1.12 19:14
Dappp píše:
Ivul, taky mám tu co TAKACEK… fotku jsem už vkládala…
Já přivazuji jen na dva, aby se s ní líp manipulovalo, zbytek jsem ustříhla. :D

Tak to vypadá mnohem líp…No, to bude mít zase manžel řeči, že utrácím zbytečně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
18.1.12 19:17

A taštičku mám stejnou jako Dapp, je to super vychytávka. Košík mám vždy prázdný na nákup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
18.1.12 19:28

Ta taštička je fakt super… :palec:
Holky, budu janéčko prodávat, kdybyste o někom věděli. Malému jsou dva roky a v kočáře vůbec nechce být, zbytečně nám tu stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
18.1.12 19:35

Dappp, ty jo dobry napad :palec: :palec:

Jo a vim, ze doplnky sijou i na www.nadine.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
18.1.12 19:40

Mně na tý cloně vadila ta látka vzadu (jakoby ten čtverec), že zbytečně ležel na boudě a když se to všude přivázalo, tak se nedala přetáhnout dopředu. Vázám to jen na stranách na dva a zbytek drží bouda, takže nesjíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
18.1.12 20:39

Je to fakt super napad :palec: :palec: vypada to s tim divne a kdyz zacne prset tak je docal umeni rychle nasadit plastenku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.1.12 08:57

dobré ránko :mavam:
Holky díky za tipy a rady,no už taky pokukuju po té tašce na pláštěnku,teď jezdíme s korbou a i tak je to mazec do toho pidi košíku fakt nic nevleze a kor když je tam ještě ta hluboká korba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
19.1.12 09:08

I já díky za tipy, klidně pište další vychytávky :lol:
Mě kočárek přišel předevčírem, prozatím jsem si ho vyzkoušela jenom v obýváku, ale i tak jsem nadšená. Už se těším, až se prcek narodí a vyjedem do terénu :lol:
Jo a pláštěnku na korbu jste objednávaly všechny originál a nebo pasuje i některá levnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.1.12 09:10
Lenn,já mám emitex a pasuje perfektně :palec: jakou máš barvičku Janéčka :?:
Lennn píše:
Mě kočárek přišel předevčírem, prozatím jsem si ho vyzkoušela jenom v obýváku, ale i tak jsem nadšená. Už se těším, až se prcek narodí a vyjedem do terénu :lol:
Jo a pláštěnku na korbu jste objednávaly všechny originál a nebo pasuje i některá levnější?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
19.1.12 09:13
ivulik123 píše:
Lennn píše:

Tak super, hned na ni mrknu. Mám černý, ale korbu jsem kupovala zvlášť, tak mám tu červenou s tím béžovým nánožníkem. Obojí je naprosto úžasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.1.12 09:15
supr :palec: tak ať se brzy dočkáš můžete začít krosit
Lennn píše:
ivulik123 píše:
Lennn píše:
Tak super, hned na ni mrknu. Mám černý, ale korbu jsem kupovala zvlášť, tak mám tu červenou s tím béžovým nánožníkem. Obojí je naprosto úžasné :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.1.12 09:17

Holky, zkuste tu pláštěnku ze sporťáku na korbičku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
19.1.12 09:34
Dappp píše:
Holky, zkuste tu pláštěnku ze sporťáku na korbičku!!!

jdu na to a napíšu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
19.1.12 09:38

Holky to celkem hezky pasuje. Je trošku větší, ale já teda pláštěnku kupovat nebudu. Dííííky Dappp za ušetřené penízky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.1.12 09:51

Jo jo, psala jsem to už dřív, taky jsem to tak u starého jané měla. Když se prodává komplet, tak by tam určitě dali i pláštěnku na sporťák,když je tam na korbičku, je to na oboje… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí