Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDappp píše:
Já tu vychytávku mám, ale nějak jsem nepřišla na to, jak to má fungovat… Paní mi to sice popsala, ale podle mě to prostě nejde.
No já se na to ptala a paní mi řekla je to odzkoušený a že to opravdu funguje,tak nevím jestli to potom pořizovat nebo ne,asi až uvidím jak tam bude sedět tak se rozhodnu no
takacek píše:
Holky dejte mi na to odkaz prosim[/citace
Myslíš odkaz na tu vychytávku aby se to dalo dát do sedu?
jestli si to objednáš tak dej prosím pak vědět jestli to funguje ![]()
MDzTU píše:
znova
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Uz funguje ![]()
Aha, ja myslela, ze tam bude i ukazane jak to vypada. Skoda, nekde jsem cetla, ze to nekdo vymyslel s obyc paskem, tak jsme i myslela, ze bych do doma spichla sama
Holky, co mate nechcete vyfotit?
takacek píše:
Aha, ja myslela, ze tam bude i ukazane jak to vypada. Skoda, nekde jsem cetla, ze to nekdo vymyslel s obyc paskem, tak jsme i myslela, ze bych do doma spichla samaHolky, co mate nechcete vyfotit?
No je to nějakej pásek s polohovací sponou kterej se zapne za zády kočárku kolem tyček
Ahaaa, takze relativne, kdyz vezmu svuj pasek pujde to taky? no zkusim, zas ta cena za to neni tak vysoka, tak v nejhorsim zkusim koupit, zatim nespecham stejne ted je zababuseny ![]()
takacek píše:
Ahaaa, takze relativne, kdyz vezmu svuj pasek pujde to taky? no zkusim, zas ta cena za to neni tak vysoka, tak v nejhorsim zkusim koupit, zatim nespecham stejne ted je zababuseny
No právě že za to paní moc nechce no a já teda nejsem zručnej člověk,takže zkoušet to sama vyrobit nehrozí. Jen by bylo fajn kdyby tady něko napsal že to opravdu funguje ![]()
Má to fungovat tak, že se to zapne kolem těch tyčí (co vedou nahoru k rukojeti) a tím se ta opěrka jakoby zvedne - dá dopředu… Ale ta opěrka je nad tím páskem, takže jí nezvedne… moc jste z toho nepochopili, co? ![]()
Je to prostě jen černý pásek a na konci polohovací spona, nic víc, takže normální pásek by taky posloužil.
Markéta2208 píše:
Fakt se prodává ten hnědý nejmíň? A mě se líbí ze všeho nejvícJeště teda s tím červeným, ale pro kluka jsem červený nechtěla
.