Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
849
19.1.12 14:06
Dappp píše:
Já tu vychytávku mám, ale nějak jsem nepřišla na to, jak to má fungovat… Paní mi to sice popsala, ale podle mě to prostě nejde. :nevim:

No já se na to ptala a paní mi řekla je to odzkoušený a že to opravdu funguje,tak nevím jestli to potom pořizovat nebo ne,asi až uvidím jak tam bude sedět tak se rozhodnu no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
19.1.12 14:35

Holky dejte mi na to odkaz prosim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
19.1.12 14:38
takacek píše:
Holky dejte mi na to odkaz prosim :-) [/citace
Myslíš odkaz na tu vychytávku aby se to dalo dát do sedu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
19.1.12 14:41

Ano ano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
19.1.12 14:42
takacek píše:
Ano ano :-)

http://www.mimibazar.cz/foto.php?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
19.1.12 14:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
19.1.12 14:44

jestli si to objednáš tak dej prosím pak vědět jestli to funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
19.1.12 14:45

Se mi otevrela jen hlavni stranka MMB :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
19.1.12 14:46
MDzTU píše:
znova
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Uz funguje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
19.1.12 14:49

Aha, ja myslela, ze tam bude i ukazane jak to vypada. Skoda, nekde jsem cetla, ze to nekdo vymyslel s obyc paskem, tak jsme i myslela, ze bych do doma spichla sama :-) Holky, co mate nechcete vyfotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
19.1.12 14:55
takacek píše:
Aha, ja myslela, ze tam bude i ukazane jak to vypada. Skoda, nekde jsem cetla, ze to nekdo vymyslel s obyc paskem, tak jsme i myslela, ze bych do doma spichla sama :-) Holky, co mate nechcete vyfotit?

No je to nějakej pásek s polohovací sponou kterej se zapne za zády kočárku kolem tyček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
19.1.12 14:58

Ahaaa, takze relativne, kdyz vezmu svuj pasek pujde to taky? no zkusim, zas ta cena za to neni tak vysoka, tak v nejhorsim zkusim koupit, zatim nespecham stejne ted je zababuseny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
19.1.12 15:02
takacek píše:
Ahaaa, takze relativne, kdyz vezmu svuj pasek pujde to taky? no zkusim, zas ta cena za to neni tak vysoka, tak v nejhorsim zkusim koupit, zatim nespecham stejne ted je zababuseny :-)

No právě že za to paní moc nechce no a já teda nejsem zručnej člověk,takže zkoušet to sama vyrobit nehrozí. Jen by bylo fajn kdyby tady něko napsal že to opravdu funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.1.12 15:09

Má to fungovat tak, že se to zapne kolem těch tyčí (co vedou nahoru k rukojeti) a tím se ta opěrka jakoby zvedne - dá dopředu… Ale ta opěrka je nad tím páskem, takže jí nezvedne… moc jste z toho nepochopili, co? :lol:
Je to prostě jen černý pásek a na konci polohovací spona, nic víc, takže normální pásek by taky posloužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.1.12 19:14
Market,nedělej si z toho těžkou hlavu ;) ,já ten hnědý mám vozím v něm holku a jsem spokojená,zatím máme teda hlubokou korbičku.Červené kočáry jsem měla 2 u první dcery a já už zase nechci červenou,a ta kombinace šedo/černá sice není špatné,ale mě osobně přišla taková smutná,tak proto sem volila tu hnědou
Markéta2208 píše:
Fakt se prodává ten hnědý nejmíň? A mě se líbí ze všeho nejvíc :kytka: Ještě teda s tím červeným, ale pro kluka jsem červený nechtěla :).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí