Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
30.10.11 19:04

nenapadlo by mě to asi natahovat zpátky mokrý, to je dobrej tip a normálně jsi to prala v prášku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
30.10.11 19:19

V gelu, tekutým prášku a bez aviváže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
1.11.11 22:06

Holky,tak dneska nám dorazil Jané Slalom a jsem naprosto spokojená,je ÚŽASNEJ!!!!! :dance: :dance: Děsně se mi líbí,krásně se ovládá,je lehoučký,krásný,moje malá dceruška byla také moc spokojená :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.11.11 23:47

je nádhernej, tak ať slouží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
2.11.11 08:32

Krásnej, gratulujeme ke koupi… :palec: Je vidět, že se líbí i malé majitelce. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
2.11.11 10:33
Je opravdu moc hezký a jak princezně sluší :palec: :palec: :palec:
Jenny83 píše:
Holky,tak dneska nám dorazil Jané Slalom a jsem naprosto spokojená,je ÚŽASNEJ!!!!! :dance: :dance: Děsně se mi líbí,krásně se ovládá,je lehoučký,krásný,moje malá dceruška byla také moc spokojená :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
2.11.11 12:47

Ahoj holky, většina z vás je už zkušená majitelka tohoto kočárku a tak bych měla jeden dotaz. Čekám své první a o tomhle kočáru vážně uvažuju. Jen mám trochu strach z těch 3 kol. Je to dostatečně stabilní? I v terénu? Moc děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
2.11.11 13:03
Bibi30 píše:
Ahoj holky, většina z vás je už zkušená majitelka tohoto kočárku a tak bych měla jeden dotaz. Čekám své první a o tomhle kočáru vážně uvažuju. Jen mám trochu strach z těch 3 kol. Je to dostatečně stabilní? I v terénu? Moc děkuju za odpověď

já tohle taky řešila, protože známá má Quinny Speedy a stabilní teda není. Ještě jsem nevyjela do terénu, tak ti mohu napsat až potom, ale pročetla jsem vše možné a vypadá to dobře, s kočárem jsem jela u kamarádky a bylo to prima, mám psa, takže ten terén bude nutnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
2.11.11 13:12
já taky neporadím,čekám až se mimi naradí :lol:zatím ho jen chodím okukovat k mamce,ale u mě spokojenost :palec: strašně lehoučkej a otočit se dá kolem své osy skoro malíčkem,já jsem ráda že jsem si ho vybrala
Bibi30 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
2.11.11 13:15

Stabilní je dost, máme taky psa, denně jsme v lese, takže i v terénu je fakt stabilita v pohodě. Horší je, že to má takřka nulové odpružení, takže malý je po procházce dost vyklepaný z těch různých hrbolů a kořenů…Akorát se musí dávat bacha, když se sjíždí z obrubníku, nebo když se vystupuje tramvaje..Musíš rovnoměrně, ale to u všech tříkolek, je to o zvyku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
3.11.11 15:21

Mám Slaloma už na druhé dítko, pořád moc spokojená, jen mě teď mrzí děsně vyšisovaná korbička… :dance: Ale stejně brzo přesedláme do sporťáku :-D Je to má srdeční záležitost, jezdí se mnou na brusle (nezapomeňte si zaaretovat přední kolo :pankac: ), po Jizerkách i v Praze po lesoparku přes kořeny. A zatím bez nehody. Kdyby někdo věděl, co s tou korbou, prosím o radu. Ale nechat přešít už nechci, to se na tu chvíli nevyplatí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
3.11.11 16:34

a to máš nějaký starší typ?2009? tam prý byl trabl s tím že bledly barvy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
3.11.11 17:58

No myslím že dokonce 2007. Přemýšlela jsem třebas nějak obarvit, nebo tak. Ale trochu se bojím, abych ho nedodělala. Sporťák je kupodivu docela v pohodě i když je ježděný samozřejmě déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
3.11.11 18:02

to bych se taky bála, ale já jsem děsně šikovná :mrgreen:, tak třeba bys to v pohodě zvládla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
4.11.11 21:00

Jak jsme tu psali o tom vrzání… konečně jsem se dokopala a odvezla kočárek k reklamaci. Po 14 dnech byl kočár zpátky, komplet opravený - i to o co jsem ani nežádala, navíc jsem dostala úplně novou tašku a tu vnitřní vložku do kočárku - mělo to trošku jinou barvu než při koupi, tak to vyměnili, což mě teda hodně překvapilo. A co je pro mě hlavní, mám konečně novou boudu :-D :-D :-D - místo té co jsem si připálila. Sice nechápu kde jí vzali, když mi tvrdili, že není možné koupit jí zvlášť, ale jsem ráda, že jí mám (1490 kč :roll: )
Takže mám zase skoro nový kočárek a tímto bych chtěla Handy mooooc pochválit… :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí