Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Prook, tak to přestanu řešit
jsem si říkala, abychom malýho nevyklopili ![]()
Saroya, tak já jsem ráda, že už ho máš doma. Jsi šikulka, když jsi ho složila skoro sama. ![]()
Ivulik, jak Ti to dopadlo s tou pláštěnkou? Poslala jí nebo nee? Já jí teď psala email jak to vypadá s tou mojí reklamací, snad zítra napíše ![]()
alanis píše:
Ivulik, jak Ti to dopadlo s tou pláštěnkou? Poslala jí nebo nee? Já jí teď psala email jak to vypadá s tou mojí reklamací, snad zítra napíše
no tak nakonec to složení dodělal přítel - vlastně jen nasadil zadní kolečka
no a pak jsme se hádali nad tou korbičkou, jestli se má kývat nebo ne
ještě jsem nezkoušela pláštěnky, ale uklidnilo mě dost, jak se v poho vleze do výtahu s hlubokou korbou, i se dvěma lidma a psem a to jsem se bála, že neprolezem ani dveřma a ok
je moc hezkej
jinak k tý propadající se korbě - rozhodně tam nemám dráty, jen zpevněné švy, které jdou opravdu lehce promáčknout dovnitř, ale myslím, že bude držet vypnutá. Je to tenoučký celkově, ale i díky tomu je ten kočár fakt neuvěřitelně lehkej, nadzvednutí do schodů, pohoda, myslím, že překonám v klidu i 5schodů co máme za vstupními dveřmi v baráku, akorát na to vymyslet nějaký grif. Samozřejmě že s miminkem uvnitř už to bude trošku těžší, ale oproti jinejm kočárkům mi přijde fakt super snadno ovladatelnej.
a na tý červený variantě je ten béžovej králík fakt boží, no kochám se ![]()
Saroya píše:
no tak nakonec to složení dodělal přítel - vlastně jen nasadil zadní kolečkano a pak jsme se hádali nad tou korbičkou, jestli se má kývat nebo ne
je moc hezkejještě jsem nezkoušela pláštěnky, ale uklidnilo mě dost, jak se v poho vleze do výtahu s hlubokou korbou, i se dvěma lidma a psem a to jsem se bála, že neprolezem ani dveřma a ok
jinak k tý propadající se korbě - rozhodně tam nemám dráty, jen zpevněné švy, které jdou opravdu lehce promáčknout dovnitř, ale myslím, že bude držet vypnutá. Je to tenoučký celkově, ale i díky tomu je ten kočár fakt neuvěřitelně lehkej, nadzvednutí do schodů, pohoda, myslím, že překonám v klidu i 5schodů co máme za vstupními dveřmi v baráku, akorát na to vymyslet nějaký grif. Samozřejmě že s miminkem uvnitř už to bude trošku těžší, ale oproti jinejm kočárkům mi přijde fakt super snadno ovladatelnej.
a na tý červený variantě je ten béžovej králík fakt boží, no kochám se
Kvůli tomu, že je ten kočárek tak lehoučký, jsme si ho kupovali, protože ho tahám do 1. patra… A kvůli tomu mu taky odpustím jeho ostatní neduhy, protože tahat nějakou jinou těžkou krávu, to by mě šlehlo ![]()
Taky jsem chtěla původně ten červený, ten je fakt nejkrásnější…ale nakonec jsem se rozhodla pro béžový, protože mi ladí k psovi
A taky jsem nemohla rozdýchat tu červenou pro kluka, ale myslím, že to je taková červená, ve které se klíďo může vézt i kluk ![]()
my čekáme kluka, když jsem to řekla mému tátovi, tak se tvářil, že jsem spadla z višně, červená pro kluka - mě to popravdě ani nenapadlo, byl to kompromis i s přítelovým vkusem a on fakt i s tou béžovou myslím vypadá v pohodě unisex
Saroya píše:
no tak nakonec to složení dodělal přítel - vlastně jen nasadil zadní kolečkano a pak jsme se hádali nad tou korbičkou, jestli se má kývat nebo ne
je moc hezkejještě jsem nezkoušela pláštěnky, ale uklidnilo mě dost, jak se v poho vleze do výtahu s hlubokou korbou, i se dvěma lidma a psem a to jsem se bála, že neprolezem ani dveřma a ok
a na tý červený variantě je ten béžovej králík fakt boží, no kochám se
AHoj, máš barvu Molten Red? ![]()
Saroya píše:
my čekáme kluka, když jsem to řekla mému tátovi, tak se tvářil, že jsem spadla z višně, červená pro kluka - mě to popravdě ani nenapadlo, byl to kompromis i s přítelovým vkusem a on fakt i s tou béžovou myslím vypadá v pohodě unisex
Tak vítej do klubu
mám Reverse taky v téhle barvě.
Saroya píše:
jj molten red
včera jsem viděla červenej starší slalom pro v tramvaji a byla to taková ta řvavá rudá, tak jsem pochopila, proč molten red říkají vínová ![]()
Tak mi to nedalo,a napsala jsem ohledně té pláštěnky už dnes přeci jenom to je už 14 dnů a pořád se nic neděje.Paní mi odepsala že jsou na cestě,zarazilo mě to slovo jsou
,takže jsem asi nebyla jediná kdo neměl u kočárku pláštěnku a že to jde z rovnou z německa,mám počítat že každým dnem dorazí…
tak to vypadá slibně, že pláštěnka opravdu přijde
já dneska zpanikařila, že nám nedali ke sporťáku nánožník- jj byl tam ale přehlédla jsem ho, tak jsem volala do Handy Praha, jestli jako fakt tam má být (napadlo mě to v tramvaji) a že se doma mrknu. Jsem fakt plašan- střechu a nánožník na sporťák jsem nezkoušela totiž.
Holky, těším se, až budem jezdit, akorát ještě je trošku napínavý, jestli se vlezu do korbičky se zimním fusakem, tchýně slíbila nějaký starší s beránkem teploučký, ale říkám si, aby nebyl příliš veliký. Na poslední chvíli dokupovat fusak by se mi nechtělo…je jich mraky a zorientovat se, co je vhodné a ještě abych na to měla ![]()
tak doufám, že ho tam narvem