Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo, nám taky začal skřípat a jsem z toho pěkně nervní a naštvaná
. Tolik peněz a vrže to jak…ach jo…Jestli budete zkoušet reklamaci, tak mi pak dejte zkušenost prosím…I když měsíc bez kočáru prostě nedáme…
Markéta2208 píše:
No, nám taky začal skřípat a jsem z toho pěkně nervní a naštvaná. Tolik peněz a vrže to jak…ach jo…Jestli budete zkoušet reklamaci, tak mi pak dejte zkušenost prosím…I když měsíc bez kočáru prostě nedáme…
no to je nepříjemnost teda
tohle mě uklidňuje u toho Handy Praha - paní mi tam slíbila, že bez kočárku tě nenechají, když reklamuješ
Já mám ještě golfky, takže by to takový problém nebyl, ale stejně mě to štve. Je fakt že u prvního janéčka taky nic nevrzalo a ani jsem to ještě od nikoho neslyšela, záleží asi fakt na kusu, jinak jsme bez problémů… ![]()
Dapp, můžu vědět jakou máš barvu? Asi už jsi to psala, ale nechce se mi hledat. Jestli tu béžovou, tak by mě prosím tě zajímalo jakej materiál je ta hnědá vložka ve sporťáku. Jestli je příjemná jako bavlna nebo umělá. Díky a s tím vrzáním jste mě holky nepotěšily ![]()
holky,nevíte jak je to s registrací v Handy…kupovala jsem jinde,ale mám papíry z handy,že mám zaslat číslo podvozku a že mi to zpětně potvrdí..už sem to posílala dvakrát a nic mi nepřišlo..nerada bych kvůli tomu přišla o servis
Culie - jestli jsi to posílala správně tak jak je to psané u zaručaku ze servisu Handy tak vydrž - mě to taky přišlo po poměrně dlouhé době, a když ti to nepřijde cca do měsíce od zaslání zkusila bych jim zavolat…
a ted pro holky co jim vrzou kocarky… koupila jsem jane slalom 2009 novy v obchode, po tydnu jezdeni vrzal a jizda s nasim super kočarkem vyzvanela jak jizda se starym hnojem
promazavalo se vsim moznym a pak jsme volali do Handy, objednali jsme se, vlasnte jsme sli hned nebot se s tim kcoarkem nedalo jezdit (volal tam ale muj tatka, ja bych to asi tak rychle nevyridila - tatka se dohodne s kazdym a slo to hned
prijeli jsme a kocarek byl cca za 15 minut opraveny - spatna loziska, vymenoval nam je u obou kol, takze mazanim bychom stejne nic neudelali, museli to vymenit.. takze to neni ze by kus byl spatny a kus dobry ! tohle se muze stat kazdemu… jinak prvne jsem to zkousela pres prodejnu jak o reklamaci a kdybych jim ho poslala tak bych byla mesic bez kocaru takze me rovnou odkazali na HAndy.. a v pohode.. ted mam jane slalom 2011 uz i po servisni prohlidce a tam jsem nemela problem zatim s nicim, zadne vrzani apod.. takove vrzani resi v Handy porad, ale behem par minutek daji doporadku a hotovo.. jinak v servisu pokud pojedete urcite se objednat předem - kdyz prijdete bez objednani tak vas vetsinou nevezmou,maji tam tech kocarku spousty .. a pokud by nekdo posilal postou - ja osobne bych kocarek neposlala postou k reklamaci, kdyz nevim jak se s kocarkem bude zachazet…
berushka18…díky za radu…už ho máme koupený skoro 2 měsíce,tak sem to posílalal do těch 60dnů…ok tak počkám
Culie píše:
holky,nevíte jak je to s registrací v Handy…kupovala jsem jinde,ale mám papíry z handy,že mám zaslat číslo podvozku a že mi to zpětně potvrdí..už sem to posílala dvakrát a nic mi nepřišlo..nerada bych kvůli tomu přišla o servis
mně v handy říkali, že přestože tam je v záručáku psané, že se ozvou zpět, že registraci přijali, tak že z časových důvodů na to už nereagují, přesto registraci zaznamenají. Kdyžtak tam brnkni, ale myslím, že je to úplně ok
Saroya píše:Culie píše:mně v handy říkali, že přestože tam je v záručáku psané, že se ozvou zpět, že registraci přijali, tak že z časových důvodů na to už nereagují, přesto registraci zaznamenají. Kdyžtak tam brnkni, ale myslím, že je to úplně ok
Holky o jakou registraci se jedná???A to Handy je jen v Praze???Po té registraci mi udělají servis jestli to dobře chápu???S tím vrzáním…nám to vrže/skřípe v plastech ne v kolečkách
s tím asi horko těžko něco udělají.Dnes jsem byla ve městě a neslyšela jsem ani vrznutí ani skřípnutí
Asi přez ten městcký šum
ale doma na zahradě skřípnutí slyším
Podle mě by to hodili na špatné zacházení ![]()
Ttak registraci jsem asi nějak pokonila, u kočárku jsem měla jen zaregistrovat na www.jane.es, tak jsem to tam nějak vyplnila a teď tu čtu tohle… A to jsem kupovala u reg. prodejce ![]()
alanis píše:
Dapp, můžu vědět jakou máš barvu? Asi už jsi to psala, ale nechce se mi hledat. Jestli tu béžovou, tak by mě prosím tě zajímalo jakej materiál je ta hnědá vložka ve sporťáku. Jestli je příjemná jako bavlna nebo umělá. Díky a s tím vrzáním jste mě holky nepotěšily
Jo jo, tu béžovou. Ta vložka je příjemná, jemňoučká, nepotivá.
S tím vrzáním neboj, to může dělat kterýkoliv kočár a nám to předtím nevrzalo, až teď, po túře…
a taky v plastech, jak psala michaluska - jsem se na to díky ní zaměřila. ![]()
dapp, díky, já asi půjdu do něho za těch 8 tisíc je to skoro zadara
A paní mě napsala, že jde všechno přes ni jako reklamace atd. Musím doufat, že ji nebudu potřebovat a prostě to nějak opravíme doma. Můj chlap je šikovnej
Ještě se zeptám jaká barva fusaku se do něho hodí? Mám světle růžovej Aesthetic, že bych za ty ušetřený prachy koupila něco nového
![]()
Já myslím, že se bude hodit i ten růžovej. Já tam mám teď modrý lodger a taky dobrý, k té hnědé jde všechno.
A koupíš ho fakt za super cenu, já za něj dala 12 tis. + 1100 nánožník. Ale to bylo v lednu a to ještě nebyl nikde za menší cenu… ![]()