Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1296
22.9.11 17:43

ahoj..mámesice termín až na jaře,ale pokukuju taky po kočárkách :pankac:
Na první dceru jsme měli Cam cortinu,spokojnost,ale prodali jsme ji..chtěla jsem ne druhý nový :-D
no a jane se mi moc líbí…a koukám,že vy už jste zkušený..takže může mi prosím někdo shrnout :

• kde v ČR se dá prohlídnou a vybrat a koupit nejvíc typu Jane a případně i concordu
  • který typ se zdá teda nejlepší na jarní mimčo
  • a když bych chtěla přehazovací korbu i sporták abych na dítě viděla jak bych to musela zkombinovat nebo který vybrat …

díky moc moc :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.9.11 18:03
Luckap píše:
ahoj..mámesice termín až na jaře,ale pokukuju taky po kočárkách :pankac:
Na první dceru jsme měli Cam cortinu,spokojnost,ale prodali jsme ji..chtěla jsem ne druhý nový :-D
no a jane se mi moc líbí…a koukám,že vy už jste zkušený..takže může mi prosím někdo shrnout :
  • kde v ČR se dá prohlídnou a vybrat a koupit nejvíc typu Jane a případně i concordu
  • který typ se zdá teda nejlepší na jarní mimčo
  • a když bych chtěla přehazovací korbu i sporták abych na dítě viděla jak bych to musela zkombinovat nebo který vybrat …
díky moc moc :kytka: :hug:

koukni do tohoto pražského obchodu, je to výhradní dovozce - Handy Praha

nejlepší typ na jarní mimčo, to neporadím - spíš řekni jaké máš požadavky. Nebude se to ale podle mě až tak lišit od zimního (čekám v prosinci). Pokud chceš vše přehazovací, tak to asi pak Jané Slalom Reverse - ale v těch se nevyznám, odradily mě horší reference, ale jsou tu maminky spokojené s nimi, tak se určitě někdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
22.9.11 18:30

Díky moc,takže u toho reverse jde vše přehazovat jo? no to by byla paráda,ikdyž je fakt,že cortina sice přehazování měla,ale moc jsem to nevyužila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.9.11 19:16
Luckap píše:
Díky moc,takže u toho reverse jde vše přehazovat jo? no to by byla paráda,ikdyž je fakt,že cortina sice přehazování měla,ale moc jsem to nevyužila :pankac:

fakt ti nechci říct nějakou pitomost, ale vím, že tam jde přehazovat sporťák, což u Slalom Pro nejde (ale mně to neva)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.9.11 20:16

u reverse jde přehodit sportovní sedačka po a proti směru jízdy. stejně jako u Cam cortina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
23.9.11 09:24

ale jsou na něho špatný reference jo?
takže nejlepší je který janéčko? ted ta limitovaná edice? a myslíte,že se bude dát koupit i někdy v únoru? a taky někdo psal,že dost blednou barvy…ach jo to bude dilema,hned teda po výběru jména :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
23.9.11 10:20
Luckap píše:
ale jsou na něho špatný reference jo?
takže nejlepší je který janéčko? ted ta limitovaná edice? a myslíte,že se bude dát koupit i někdy v únoru? a taky někdo psal,že dost blednou barvy…ach jo to bude dilema,hned teda po výběru jména :think: :mrgreen:

nemám ověřené informace - ale dozvěděla jsem se od dvou prodejců nezávisle na sobě, že janéčka reverse se často reklamovaly a nebyla spokojenost s podvozky, že to výrobce úplně nevychytal a že v ČR nejsou oblíbené, to ale byla ta první série, tak třeba ty novější Reversy jsou ok.
Co se blednutí barev týká, to mi říkala prodavačka z Handy, že se to dělo u starší kolekce Slalom Pro, u starých materiálů, u nových snad by se to dít nemělo, ale to ti nezaručím. Každopádně v záručáku mám že na vyblednutí barev se nevztahuje záruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
23.9.11 10:44

vsechny se daji videt v Malvikovi v hostivicich. maji tam nekolikrat Jane i Concord, taky jsem tam okukovala a vybirala, co vemu :-) me se teda ten reverse nelibil, a je taky tezsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
23.9.11 10:47

jj v Malvíkovi…já tam jela teda původně okouknout Reverse,ale přesně je těžší a to že je přehazovací sedačka,tak je i užší..myslím,že spíš děti chtějí koukat dopředu,tak u nás vyhrát Jané slalom…limitovaná edice ten žlutej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
23.9.11 11:15

tak mimitovaná se mi taky líbí víc..no je doufá,že ještě bude po novým roce..co myslíte? a mě se teda líbí ta černá a ta hnědo béžová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.9.11 12:31

Prosím o pomoc. Já jsem ještě kočárek nekoupila, ale mám vybranej limit.kol.2011 poze sporťák s nánožníkem. Už jsem myslela, že zajdu do obchodu a objednám protože mají servis atd.. Jenže teď na MMB jsem našla inzerát na tu VANYY už tady o ní byla zmínka, a oni ho tam teď mají za 7999,–. Ale pouze ten béžovej já jsem chtěla černej nebo aspon červenej. Prosím o rady zase a o vaše názory. Jak pak servis nebo reklamace? Holky díky za odpovědi. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.9.11 13:34
Ahoj,tak já to riskla a zrovinka včera objednala a zaplatila za kočárek od VANYY z MMB,mám už od ní korbičku a jsem spokojená,teď tedy čekám na kočárek.Ta cena byla tak supr že jsem tomu nemohla odolat.Já jsem červenou nechtěla protože jsem měla u dcery 2 červené kočárky a černý mi přišel hodně smutný,ale vím že černých kočárků jezdí spousta ona ani ty černé nemá moc drahé tam je ta cená jestli se nepletu 9590kč jinak všude stojí kolem 10 950kč,tak jsem zvědavá kdy dojde
alanis píše:
Prosím o pomoc. Já jsem ještě kočárek nekoupila, ale mám vybranej limit.kol.2011 poze sporťák s nánožníkem. Už jsem myslela, že zajdu do obchodu a objednám protože mají servis atd.. Jenže teď na MMB jsem našla inzerát na tu VANYY už tady o ní byla zmínka, a oni ho tam teď mají za 7999,–. Ale pouze ten béžovej já jsem chtěla černej nebo aspon červenej. Prosím o rady zase a o vaše názory. Jak pak servis nebo reklamace? Holky díky za odpovědi. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.9.11 13:50

ivulik no právě ta cena. Já bych dala u nás v obchodě 11 900,–. A ona ho má tady za 8000,–. Tak ty jsi spokojená? A co pak s reklamací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
27.9.11 17:35

taky by mě ta reklamace zajímala…v handy praha ti to nevezmou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.9.11 17:42

Já teda žádnej kočár nekupovala přes net, tak vlasně ani nevím co a jak pak s reklamací. Jsem asi blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí