Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
michaluska
4.9.11 20:00

Jééé,tak u té Vanyy ho mám právě vybraný :dance: Takže obchůdek proběhl v pořádku???Psala mi,že v ceně je taška i nánožník :) Jen přemýšlím jakou tu barvu.Mě se tak líbí ten červenej,ale brala bych k němu černej nánožník.

• Citovat
  • Upravit
michaluska
4.9.11 20:04

No našla jsem ještě set,který je tady od nás za 18900,– zkusím nějak usmlouvat sporťák za stejnou cenu jako u Vanyy…to by vyřešilo vše :lol: i když…nedělám si naděje :roll:

• Citovat
  • Upravit
685
4.9.11 20:46
A mohla bych se zeptat který máš typ kočárku. Diky.
berushka18 píše:
Holky jen prispeju nasi zkusenosti o servisu - koupeny v kamennem obchode a hned po mesici jsem s nim mastila do servisu. kolecka zadni vrzali jak kdyz jedu s „rozvrzanym krapem“…bylo to slyset dost nahlas a zacalo cca tyden po jezdeni s uplne novym kocarkem, promazavali jsme vsim moznym a nakonec mi v servisu rekli ze byla spatna loziska a ze bylo nutne je vymenit. Tajze servis muzete potrebovat i kdyz je kocarek novy :-) nebyla jsem jedina s temi lozisky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
5.9.11 08:24
Michalusko a ty máš vybraný klasický Slalom pro nebo Revesers?
michaluska píše:
Jééé,tak u té Vanyy ho mám právě vybraný :dance: Takže obchůdek proběhl v pořádku???Psala mi,že v ceně je taška i nánožník :) Jen přemýšlím jakou tu barvu.Mě se tak líbí ten červenej,ale brala bych k němu černej nánožník.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
6.9.11 21:17

Alanis mam jane slalom pro 2011 koueny v unoru - vyreklamovana krytka kteera neustale vypadavala z kola, predchozi jane slalom pro 2009 koupeny taktez nivy a spatna louiska v kolech - nejde o typ kocaru, jen rikam ze kdyz je kocar novy tak neznamena ze musi byt uplne vporadku i kdyz by mel byt, loziska se projevila po tydnu jezdeni a to na prodejne nezjisti…navic po zaregistrovani jane kocarku v handy provadi prvni servisni prohlidku zdarma a to si myslim ze je dobre, cely kocarek zkontroluji, dotahnout, promazou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.9.11 10:19

holky, jaký budete mít, příp. doporučíte fusak do té korbičky Capazo od limitované edice 2011? Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
7.9.11 11:40

beruško díky moc, já jsem se rozhodla pro obchod, který má servis a vybrala jsem si tu limit. kol. 2011 pouze sporťák s nánožníkem jané slalom pro. Je tam dražší než na netu, ale raději servis :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
7.9.11 19:55

Alanis určitě je to lepší než kdyby se pak s kočárkem něco stalo , tak by kočárek nemuseli v handy přijmout..a s kočárkem budeš jezdit každý dena docela dlouhou dobu :-) tak je urcite lepsi mit to se servisem a navíc první servisní prohlidky zdarma určitě využít.

Saroya já jsem měla na malou fusak lodger http://www.moje-miminko.cz/…ine-478.html a byla jsem s nim moooc spokojena, je moc teplky a prostorný, hodně lidi si ho pochvaluje :-) přemýšlela jsem na zimu o novém fusaku ale jiný než lodger mě osobně neoslovil , takže další zima bude s lodgerem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.9.11 20:34
berushka18 píše:
Alanis určitě je to lepší než kdyby se pak s kočárkem něco stalo , tak by kočárek nemuseli v handy přijmout..a s kočárkem budeš jezdit každý dena docela dlouhou dobu :-) tak je urcite lepsi mit to se servisem a navíc první servisní prohlidky zdarma určitě využít.Saroya já jsem měla na malou fusak lodger http://www.moje-miminko.cz/…ine-478.html a byla jsem s nim moooc spokojena, je moc teplky a prostorný, hodně lidi si ho pochvaluje :-) přemýšlela jsem na zimu o novém fusaku ale jiný než lodger mě osobně neoslovil , takže další zima bude s lodgerem :-)

díky za odkaz, ten je parádní!!!! ale ta cena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.9.11 09:39
berushka18 píše:Saroya já jsem měla na malou fusak lodger http://www.moje-miminko.cz/…ine-478.html a byla jsem s nim moooc spokojena, je moc teplky a prostorný, hodně lidi si ho pochvaluje :-) přemýšlela jsem na zimu o novém fusaku ale jiný než lodger mě osobně neoslovil , takže další zima bude s lodgerem :-)

Koukám, že mají nějaký nový barvy Lodgeru, viď? Já jsem s ním taky moc spokojená. Ta cena je vyšší, ale zase ho využiješ už od toho září až po březen, máš tam tu vyjímatelnou vnitřní (zimní) vložku. A hlavně ho pak v dobrém stavu prodáš určitě za 1500 kč, ne-li víc.
Já k němu teda ale budu kupovat ještě ten Jané fusak přímo k té limit. kolekci, na zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.9.11 10:19
Dappp píše:
berushka18 píše:Saroya já jsem měla na malou fusak lodger http://www.moje-miminko.cz/…ine-478.html a byla jsem s nim moooc spokojena, je moc teplky a prostorný, hodně lidi si ho pochvaluje :-) přemýšlela jsem na zimu o novém fusaku ale jiný než lodger mě osobně neoslovil , takže další zima bude s lodgerem :-)
Koukám, že mají nějaký nový barvy Lodgeru, viď? Já jsem s ním taky moc spokojená. Ta cena je vyšší, ale zase ho využiješ už od toho září až po březen, máš tam tu vyjímatelnou vnitřní (zimní) vložku. A hlavně ho pak v dobrém stavu prodáš určitě za 1500 kč, ne-li víc.
Já k němu teda ale budu kupovat ještě ten Jané fusak přímo k té limit. kolekci, na zimu.

k němu–že to použiješ obojí? píšou, že lodger je dost teplej, ne? nebo na střídání myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.9.11 10:50

:-D na střídání. Měl by být teplý, kamarádka taky měla jen Lodger na zimu a byla spokojená. Já teda měla pokaždé na zimu normální fusak, protože si myslím, že je prostě teplejší, větší děti se v tom Lodgeru tolik už nezabalí do tý vnitřní vložky, která právě slouží na zimu a hlavně do toho klasickýho pytle Deníska zapnu, že se ani nehne, z Lodgeru se mi vybalí-tam jsou jen sucháče. Ale je to jen můj názor, mám prostě v zimě z normálního fusaku lepší pocit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.9.11 11:04
Dappp píše: :-D na střídání. Měl by být teplý, kamarádka taky měla jen Lodger na zimu a byla spokojená. Já teda měla pokaždé na zimu normální fusak, protože si myslím, že je prostě teplejší, větší děti se v tom Lodgeru tolik už nezabalí do tý vnitřní vložky, která právě slouží na zimu a hlavně do toho klasickýho pytle Deníska zapnu, že se ani nehne, z Lodgeru se mi vybalí-tam jsou jen sucháče. Ale je to jen můj názor, mám prostě v zimě z normálního fusaku lepší pocit. :palec:

jj to je pro mě důležitá věc, to je dobře, žes to zmínila, mám slíbený s beránkem starý ale zachovalý, ten se mi do korbičky janéčka určitě nevejde, tak to řeším, co místo toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.9.11 11:12

Jestli budeš používat Lodger od miminka, tak bych si ho určitě koupila, opravdu ho hodně využiješ a navíc v kočárku náááádherně vypadá a jestli máš doma ještě i klasický fusak, no tak ho vždycky můžeš použít. A fakt ho dobře prodáš, takže tě vyjde nakonec třeba jen 1000 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.9.11 14:11
Dappp píše:
Jestli budeš používat Lodger od miminka, tak bych si ho určitě koupila, opravdu ho hodně využiješ a navíc v kočárku náááádherně vypadá a jestli máš doma ještě i klasický fusak, no tak ho vždycky můžeš použít. A fakt ho dobře prodáš, takže tě vyjde nakonec třeba jen 1000 kč.

a co je pravdy na tom, že až do 3let? mi to přijde jako hovadina??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí